už se to blíží:)

18.04.2009

:||): ahojky holky,tak já každý den doufám,že už konečně porodím:)termín mám 28 dubna ale doktor řikal,že se to může rozběhnout do příští kontroly což je do čtvrtka.Od pátku mi není nejlíp od včera mě tvrdne břicho víc a víc a mám takovej divnej tlak na močák,bolí mě v podbřišku a začínají se občas přidávat i záda,přes noc to docela jde,ale přes den je to záhul opravdu ho už dost cítím jao kdyby byl uplně dole až v mém močovém měchýři :s: tak fakt nevím co tam vyvádí,ale kéž by to byl začátek porodu :qu: jak pak ste na tom vy?holky dubnový?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já mám termín 26týho, ale zatím se nic zvláštního neděje, doktorka mi říkala, že se zatím malej nikam netlačí, ale že se to může kdykoliv změnit.Těch posledních pár dní je nejhorších, člověk se pořád sleduje a každé píchnutí ho hned vystresuje a čeká, kdy to začne.V noci nemůžu skoro vůbec spát, už nevím jak si mám lehnout a každých 20 min lítám na záchod:).Na jednu stranu už bych to měla ráda za sebou, ale mám obavy jak to bude probíhat.Mám rodit v Motole, ale tam mají do 25týho zavřený sály kvůli malování tak když se malej ohlásí dřív, budou mě muset vézt někam jinak, kde bude volno, tak jsem zvědavá jak to nakonec dopadne.

Ahojky,
já mám termín 29. dubna a taky stejně jako ty doufám, že už to přijde.. moc se v doktorech nevyznám, jeden mi řekne v nemocnici, že mám málo plodové vody, nezvyklé křeče, že už to bude.. pak mi druhý řekne, že plodovky mám fakt méně, ale že tyto bolesti na hospitalizaci nejsou,..takže spoléhám, že vše je v pořádku. Teď už teda v noci bolestma ani nespím, intervaly jsou tak 15 min, ale za nějakou tu hodinu to přejde, takže taky nic. Co se týče pohybů, jsou dost bolestivý a není jich nijak extra moc, takže mě někdy děsí to, že celý den je klid a v noci záhul. Mám bolesti denně a úplně se děsím, jestli vůbec rozpoznám ty, který by mě měly přivést do porodnice.. Dnes mi pořád tvrdne břicho a teď už se snažím si měřit znova intervaly, ale nevím, jestli raději nepojedu, no maximálně mě pošlou zpátky, ale budu mít jistotu.. Jste na tom někdo stejně? Taky máte strach, že ty bolesti včas nepoznáte?

In reply to by NIKA10

Ahojky,mě to čekání už opravdu nebaví:)včera sem měla chvilku bolesti tak sem šla do vany a pak to přešlo,sice se ta bolest dýl ještě objevila ale skoro sem to necítila.Dnes ráno sem se ohlédla do wc a byl tam takový jakoby hlen ale takový bílí takže to nejspíš nic není.Nebo fakt nevím co si o něm myslet:)

Ahoj, já měla termín včera. Ale malé se ještě nechce ven. A byla jsem i na zátěžovém testu.
V pondělí jdu na monitor, ve středu UZ+monitora a když do té doby neporodim, půjdu v pátek na vyvolávačku.

Mám termín 27., ale zatím nic moc příznaky. Poslíčci sice zlobí, zlak na spodek taky je, ale jinak nic extra. :n: Tak držím palce, ať to vyjde do termínu! :one:

ahojky, tak to Ti moc přeji,aby to bylo co nejdřív! Já mám termín dneska,ale miminku se zřejmě ven nechce :-( I když doktorka říkala,že to tento týden bude...dělala mi i Hamiltona, CS mam 10 ale jinak nic..tak jsem z toho otrávená.
Přeji Ti,t Ti všechno dobe dopadne!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka