40+4

13.04.2009

CHJO JSEM 40+4 A NE A NE PORODIT UŽ ZAČÍNÁM BEJT NERVOOOZNÍ. NIC NEZABÍRÁ.

Kliknutím vložíte smajlíky:

neboj-ber to pozizivně-do zimy těhotná být nemůžeš,až to pustíš z hlavy,tak to půjde samo nebo vyvolání,já rodila 41+4-vím,jaké to je:-(((

A to mám ještě do termínu 14 dní...dnes jsem byla na první kontrole v porodnici na KTG a po vyšetřní mi dr.říká...v pořádku,držíme,hlavička vysoko...myslela jsem,že mě trefí :jawdrop: Moje dr.v poradně mi od 32 tt říkala.že se hezky chystám,že hlavička je hodně nízo a tlačí fest,že jsem skoro na prst a dokonce jsem měla být v klidu...a ted tohle :00: to byla pěkná velikonoční nadílka ://: jsme z toho docela vykolejená a i když vím,že za to nikdo nemůže,tak jsem tááák těšila,že do termínu už se rozpůlíme abudeme si užívat krásné jaro ve třech :s:
No...takže budu čekat,až si malá vybere svůj den a začínám se taky obávat přenášení :00: :(
A to dělám první poslední a prdlajs...nic nepomáhá :n:
Tak ti držím palce a se něco zlomí a prdolka se vydá na svět :one: Hezký velikonoční večer :\x: :a:

In reply to by brablik

Čauka, koukám, že se vám to už krátí... neboj, malá nic nezanedbá a :||): se včas. Ještě si spolu užijete... Ale už jsem to slyšela často, nejdřív doktor vystraší, jak člověk nebude rodit hned zítra, přísný klidový režim a nakonec dotyčná maminka klíďo i týden přenáší... Budu držet palec, ať jste brzo spolu :/;x: :one: :a:

In reply to by brablik

BRABLÍKU NO JA JSEM JAK VORVAN STRAŠNĚ UŽ UNAVENÁ KAŽDÉ DVA DNY MUSÍM DO NEMOCNICE NA PLODOVOU VODU JESTLI SE NEKAZÍ . DR.MI DNES ZDĚLILA ŽE TODO STŘEDY NEVIDÍ TAK JSEM TAKÉ MĚLA ŠOK. :jawdrop: :\/:

In reply to by danuska3030

že jsi unavená,chodit co druhý den po nemocnici není žadnej med...já už taky zahám skoro 18 kg navíc a to ještě určitě nekončíme :00: Do toho vedra jak v létě,oteklá jak melounek...no prostě nadhera :one:
Už minulý týdem jsem měla depku u skříně,když jsem nevěděla co oblíct v takovém horku,abych nevypadal jak velrybka :one: :c: Dokud se člověk bylil do svetrů a bundy tak to šlo,ale ted? :00:
Tak ti moc držím palce at už se prcek vyklube a hlavně at je vše v pořádku...i když je asi hrozné,že tatka je mimo,ale nebud smutná :a:
Já ještě doufám,že se z tech veder vyklube nějaká bouřka,změní se tlak a pak se začne rodit o sto šest :qu: :one:
Něco přece zabrat musí!!! :one: :a:

In reply to by danuska3030

...doufám,že nejezdíš aspon nějak daleko do nemocnice :00: Já mám naštěstí nemocnici asi 5 min cesty pěšky,takže paráda,ale nedovedu si představit dojíždet v tomhle počasí a čekat tam hodiny :00: :00:
Fakt lituju maminy,co jezdí kilometry :n:

Malej určitě čeká do pátku na tatínka :one: :qu: ty poslední dny jsou hrozně dlouhý co?? Já jsem 37+5 a jsem jen velká oteklá koule. Dnes jsme byly s :dog: Maxíkem a Míšou venku, prochajda tak dvouhodinová. Přišla jsem domů zbitá jak pes, tak jsem si říkala že Rudoška třeba vyženu a nic. Jen jsem dvě hodinky chrněla. Takže jsem asi taky zabetonovaná. Každej mi říká že se malej musí ještě chvilku dopéct ale už se taky nemůžu dočkat i když já čekám prvního mimíska tak jsem trošku vícero nervozní ale zato ty už si zkušená maminka.
Tak ať ti ten poslední týden uteče a užívej si ještě bříška :a:

In reply to by danuska3030

a určo je to hlavně tím že ti milášek odjíždí nebo už odjel. Znám to, můj přítel pracoval jako řidič z povolání a byl pořád pryč tak jsme si řekli že něco musíme najít jinýho, že sice vydělá ale ty penízky nám za to nestojí. Tak jsem rozhodila sítě a jen tak náhodou jsem kecala na icq s kámoškou a oni u nich v práci sháněli někoho schopného tak přes známosti se Miša dostal k čezu. Práci má 200m od baráku a za 8 hodin je doma. No a nemůžem si to vynachválit, pracuje tam sice druhej měsíc ale už si to tak trochu zažil a hlavně uvidí malýho jak roste. Jo a jsme spolu 5,5 roku ale teďka máme znovu takové líbánkové období. Taky bych ti přála tolik štěstí aby byl s tebou víc doma.
Malej na něj stopro počká :)

In reply to by Luxil

NO LUXILKO MY JSME MĚSÍC A PUL MANŽELÉ. TAKŽE TAKÉ LÍBANKY . MANŽELA PROPUSTILI V LEDNU Z PRÁCE . A MUSELI JSME NAJÍT NOVOU PRÁCI A TROSKU SLUŠNĚ PLACENOU PROTOŽE JSME SI V ŘÍJNU KOUPILI BYTEČEK A SPLÁCÍME HYPOTÉKU . ALE KDO NE ŽE??? TAKŽE NA ČAS TO MUSÍME VYDRŽET A PAK TAKÉ NĚCO NAJDEME .

In reply to by danuska3030

No tak to je pěkný, já bych se chtěla taky vdávat jenže počkáme až malej trošku vyroste. S těma penězama je to fakt dílo, prej nejsou životně důležitý ale co můžeš bez nich?? Nic. 8) Nakonec je dobře že alespoň nějakou hnedka našel v té dnešní krizi. :one:

In reply to by Luxil

LUXILKO TA KRIZE JE STRAŠNÁ MĚSÍC JSME HLEDALI PRÁCI ,. VŠUDE NÁM ŘÍKALI JDETE VE ŠPATNOU DOBU PŘIDTE TAK ZA PUL ROKU . HRUUUZA . ALE NAKONEC JSME NAŠLI JEŠTĚ FINANČNĚ LEPŠÍ PRÁCI NEŽ MĚL. NO JA BYLA V 8 MĚSÍCI A BYLOTO STRAŠNĚ KRÁSNÉ ALE UŽ UNAVUJÍCÍ. JINAK ČEKÁME 3 DÍTKO TEDA JA JSEM BYLA ROZVEDENÁ A Z PRVNÍHO MÁM 2 DĚTI A JELIKOZ DRUHEJ MANŽEL DĚTI NEMÁ TAK JSEM SVOLILA JEŠTE JEDNO ON SI HO MOOOOC ZASLOUŽÍ.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka