Ahojte kočky...

10.04.2009

To krásné počasí mě nabíjí energií, jsem ráda že už ta zima je pryč. Jinak včera jsme měli s miláčkem 4 leté výročí, bohužel jsme nic nepodnikli ani nekoupili, protože jsme po té dovolené takřka bez pěněz :( ale řekli jsme si že si to vynahradíme po výplatě :dance: a dnes má narozeninky.... a já mu nemohu nic koupit, snad jen nějakou malou pozornost, ale můj stav na účtu je k pláči :r: hold musí počkat do 15. :)
Musím začít držet nějakou dietku, abych se v létě necítila blbě...ale stačí jen tak 3 kilča a pár minut na solárku, ty bílé nohy prostě ještě nevystčím :s:
Holčiny??? O víkendu slavíme ty narozky a já se bojím pít, co kdyby náhodou.... I když... nevěřím tomu!! Nicméně, vadil by alkohol hodně kdybych byla náhodou těhu???
Díky a krásný sluníčkový den.... SLUNÍČKA :k: :P

Ahojiky kočko! ja měla vyplatu už včera ;) jinak mas grafik? drzim pesticky, kdy nema mrcha prijit???? :s:
Treba se povedlo ... jinak ten alkohol nevadi, podle me jako mysleno tak ze kdyz o tom nevis ... to by jsi musela drzet pust ve vsem - koureni,alkohol atd .... a to furt :k: takze si myslim ze neco malo te nezabije :qu:

In reply to by VeronikaV86

To bude zase hrozný čekání...Ty máš aspoň pravidelnej cyklus, ale já mám spoždění a těším se z toho že už třeba jsem těhu a ta / na testu mě vždy hodí do reality...smutné reality :( nevím co mám čekat od svého těla...to je hrozný

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka