Pohyby II.

12.12.2007

Ahoj těhulky,
chtěla jsem se zeptat těch, co už mají pohyby. Ze začátku se ozývalo mimi z každého jiného místa, ale od včerejška mně lechtá jako kdyby mírně nad pipinkou, až je to někdy nepříjemné, je to tak 5-6 cm pod úrovní pupíku. Není to nic špatného? Pohyby před tím byly jiné, ted jako kdyby mi tam něco "uzloval", že si musím dát nohy přes sebe, aby to nebylo tolik cítit. Nemůže se nic miminku stát? Máte to taky takhle někdy? Nebo to nejsou pohyby miminka, ale něco se děje v děloze? Jinak mi to dělalo včera večer před spaním a dneska ráno v práci, když sedím u PC. Vím,že to asi nerozhřešíte, protože to necítíte, ale zajímá mně aspon Váš názor.
Předem děkuji za nějakou odpověď :)

Ahoj Kasandro, já myslím, že je všechno v pořádku, já měla ze začátku taky někdy nnepříjemný pocit,spíš než příjemný,ale ono se to všechno ustálí, ikdyž děloha ti poroste furt a trošku to bolí...

In reply to by Borůvka

Děkuji, ted mně žduchnul jinde, předtím to bylo roztomilé a ted takové zvláštní a člověk to neumí zastavit, protože to dělá mimísek :) No musím si na to zvyknout, že ted si tam bude dělat co bude chtít :) A já jen budu přihlížet, hlavně, že tam je a snad mu nic nechybí. Mám z mimíska totiž obrovskou radost, taky mně potěšil, že se přihlásil tak brzy, že nemusím čekat na první pohyby až na Ježíška, jak jsem počítala :)

In reply to by Kasandra

to věřím,já čekala až na 20tt a to mi dr teď říkal, že jsem spíš dál... Někdy to je fajn, ale někdy to je fakt divný...ale zatím to nebolí, tak sem spokojená..:-)))
Určitě je v pořádku...já se taky furt bojím...

In reply to by Borůvka

Já mám mimi podle UTZ taky starší asi o necelý týden, tak je asi větší, tak si dovolil mně štouchat dříve. Ale jsem za to moc ráda. Dříve jsem pořád nevěřila, že čekám mimíska, uvěřila jsem tomu až když jsem ho viděla poprvé na ultrazvuku a ted už je to jasné, když mně i štouchá, je to takhle lepší, aspon o něm/o ní člověk ví :)

In reply to by Kasandra

my ještě furt si někdy nedokážeme vůbec představit, že tubude s námi mimísek..:-)) Zrovna včera poobědě sem se na tomiláčka ptala, a on říká, že si to představit neumí...tak sem mu říkala, že ho tedy budeme hlavně mazlit a krmit a miláčekse smál a říká, že ho taky budeme přebalovat..:-)))) je to krása..:-)))

In reply to by Borůvka

Tak já si to taky tak nějak představit neumím a ptala jsem se na to manžela a on mi řekl, že si to představit umí a že se moc těší :) No určitě budem všichni dobrý rodiče a budeme se o naše miláčky starat,jak nejlépe to budeme umět :)

myslím že to není nic neobvyklého mimi roste a tak tam má míň místa na to aby se mohlo pohybovat a kopat tě pokaždé jinde

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka