KLMM-3 měsíční garančka:-)

02.04.2009

Ahoj holky, tak hlásím návrat z kontroly ve třech měsících, Lucinka má 5620g a 58cm. Na očkování máme přijít až za 14dnů, tak sem si oddechla že budeme zase trochu vetší. Jinak jak jsem ocekavala tak nas dr. poslala na rehabilitace at se na nas juknou, zdalo se ji ze nejsme pri paseni jeste moc stabilni, tak uvidime co nam tam reknou a uz se pomalu pripravuju na cviceni Vojtovky :00:
Jinak jsme se snad doktorce libily, dokonce si s ni Lucie povidala a smala se na ni :///:
Tak to je tak asi vsechno, mejte se krasne a uzivejte jara :k: :k: :k: KONEČNĚ!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak mi jsme byli také na tříměsíční kontrole, už 2. dubna
a Pavlínka váží 5 790g a 61 cm. Furt si říkám jestli je to
dost protože ve 2.měsících měla 5 320g. Snad jo, doktor
nic neříkal, tak uvidíme za měsíc.

tak my máme taky po 3měsíční kontrole a jsme na tom skoro stejně jako vy váha 5635g a 58 cm. A na očkování máme přijít taky za 14 dní a taky špatně paseme koně, ale s tím už chodíme měsíc na rehabku. :a:

In reply to by JituleVo

je to jeden cvik, ale jde to těžko popsat. Jen bych tě tím polekala. Já u toho nejednou brečela :\\: , ale teď už jsem si zvykla, ten začátek byl hrozný. Malá u toho musí brečet aby to mělo význam. Na kontrolu jdeme až za dva měsíce, tak to se jí ještě natrápím. Ale čím dříve začnete, tím je to lepší. S větším dítkem se pak hůře manipuluje. :a:

In reply to by JituleVo

Ahoj holky,
krásně vám mimísci rostou, jen co je pravda. My byli taky dneska na prohlídce a máme krásných 64cm a 5400g, takže z Kristínky rostě pěkná špagetka :-). Koníčky nám taky nechtěla pást, ale my jsme ji ukecávali tak dlouho, že to začla z ničeho nic dělat úplně krásně. Chce to trénink a ono je to začne i bavit. Jo a už se nádherně směje nahlas, když děláme, jakože mě bouchá pěstičkou :-). Asi bude na blbinky po tatkovi.

Ahojky...tak s tím pasením na tom budeme stejně...ten můj to stále bojkotuje...jen doufám, že se to změní...Jste to ale kočky suprový a šikovný!!!! Tak užívejte toho jara!!!pa, pa

Jituli to je nadhera, to uz mas doma dve "velke" holky vid :one: No nas ceka 3mesicni kontrola za 14dni, tak jsem zvedava jak pochodime my.. myslim, ze tu vojtovku budeme cvicit taky.. ale z toho si nic nedelej aspon mas jistotu ze Dr nic nezanedbava a chce pro malou to nejlepsi... a pockej az pujdete na pristi kontrolu, tak to uz bude vse jak ma byt :qu:

To se nedivím, že jste se doktorce líbily, jste kočky všechny tři :///: My jdeme zítra, tak jsem zvědavá, kolik Viky přibrala, přijde mi "obrovská". Když ji někdo vidí v kočárku, tak hned ječí, jéééé ta je velká. Už mě s tím až štvou - no jo maj pravdu - už ve dvou měsících měla 5,5kg, hrůza jak rychle roste :00: :a:

In reply to by rumiska

Jj, Rumi...zase jsme na tom stejně!!!Dnes jsem prďolku zvážila a má 5,6kg a 63cm (9t+3dny)...mi nějak roste do nebe, už oblíkám dupajdy, které Neli nosila v půl roce...a ty přiblblé hlášky...jéééé, ten je ale veliký!!!...zažívám každý den, zvlášť, když jej mám v šátku a takhle chodíme do školky s i pro malou...panebože, děti rostou, nezakrsávají ne???

Taky jsme dnes byli na garančce už jsem to sem psala, to překopíruju -
Tak už jsme taky doma z tříměsíční kontroly. Váha 5050g, délka 57, obvod hlavičky 39 (jen nevím co je to to VF to máme 2x1 (porodní míry 2550g, 47 cm, hlavička 34). Mám velikou radost, protože doktorka malou moc chválila, že až na tu obrněnou ručičku, je na tom vývojově perfektně. Lindička se tam teda převedla, že jsem koukala, pořád se na všechny smála, vykecávala a na bříšku krásně pásla a otáčela hlavičkou podle toho, od kud se na ni mluvilo a při tom taky kecala a usmívala se. Venku je ještě k tomu tak krásně, hned je lepší nálada a chuď do práce-cvičení. Zítra jedeme zase do toho Olmíku, tak to snad taky dobře dopadne. Jo a nevíte někdo co je to to VF, je to v zdravotním průkazu napsáno pod hmotností, délkou a obvodem hlavičky.
S těma rehabkama si nedělej hlavu, je to určitě dobře, že vás tam poslala, alespoň budeš přesně vědět jestli je někde nějaký problém nebo ne. A pokud bude, tak se díky Vojtovce určitě rychle odstraní, malé se to cvičení líbit nebude, určitě to hravě zvládnete. Nejste v tom sami, budeme na vás moc myslet, aby bylo vše ok a na Vojtovku ani nedošlo. Každé mimi má svoje tempo vývoje.

ahoj Jitu, tak my mame 3 mes v sobotu, mame 5.680kg a 62 cm. ockovani uz mame za sebou 2x a jeste nas ceka treti ve 4 mesicich. {ale ja ziju v Anglii, my to tu mame asi jinak nez vy}. Jinak se taky mame k svetu, koniky moc past nechceme, ale denne zkousime. Tady to nikdo neresi, jako jestli pase nebo ne a uz vubec se tu nic necvici, proste az bude chtit past tak zacne...to je jejich pristup :( Uz si taky uzivame jara, je to nadhera. tak lednovkam zdar :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka