Polívka pro 8 měsíční mimi

06.04.2009

Ahoj holčiny, jaké děláte polívčičky pro 8 měsíční mimi?Napsaly byste mi nějaký receptík? Mám na mysli nějakou z vývaru. Děkuju Káťa a Štěpánek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík.Tak naše Elí bude teda 10 měsíců,ale polívky jí :a\|: uplně všechny co my ,akorát,že ji tu její porcičku ještě rozředím vodou aby nebyla tolik ochucená ;) ,ale baští naprosto všechny,kuřecí-hovězí vývary,gulášovku,hrachovku,zelňačku,květákovou s bramborem,kulajdu,atd. Je to pěknej jedlík :hu: . :a:

In reply to by delfinek29

Ahojky, tak to je šikovná, že takto papá. Náš Štěpíno je také pěkný jedlík, sní takřka všechno, ale ještě jsem mu vývarovou polévku nedělala. Dnes poprvé bude mít vývar s králičím masíčkem a zeleninkou a troškou těstovin. Tak pěkně papejte. :a:

já vařím malé každý den a dělám mix zeleniny s masem, tak dám třeba vařit králičí maso, pak k tomu přidám kus cukety, mrkve, bramboru, brokolici, někdy k tomu dám hrst rýže nebo těstovin, pak všechno rozmixuju. Zkoušela jsem taky udělat rajskou- takže jsem dala masíčko, rajče bez slupky, kousek mrkve aby to dostalo tu sladkou chuť a těstoviny- bylo to moc dobrý. Teď chci vyzkoušet něco s jáhlami- dám kousek mrkve, bramboru, kousek brokolice, maso , 1 lžíci jáhel + vodu - vařit tak do 20 minut. Tak asi tak :-) Co vaříš ty?

In reply to by Petyna

to je spravné,ža tak papa,ja si vůbec nelamu hlavu co uvařit,udělam polévku i druhé a děcka zbaští obojí.v podstatě vařím úplně všechno :one:

In reply to by Petyna

Ahoj, tak dneska budeme mít porvé vývarovou polívčičku z králičího masa, s mrkví a brokolicí a přidala jsdem tam trošku těstovinek do polívky. Jinak vařím hodně masíčko se zeleninou - brokolice, brambor, mrkev, hrášek a přidám trošku rýže nebo těstovin. To rozmixuju, nebo spíše teď se snažím to nemixovat úplně dohladka, ale ab y tam byly i kousíčky, aby si na to zvykl. Štěpánek sní všechno, ale teď nějak pozoruju, že má nejradši jogurtíky, které dávám na odpolední svačinku. Jinak děkuju za tip s tím rajčátkem, určitě to udělám a to hnedka zítra. Rajče měl zatím jen ve skleničce od Hami s nějakou krůtou a docela to jedl, tak uvidíme. Jáhly jsem ještě nezkoušela, dojdu je dnes koupit. A co třeba pohanka? :s:

ahojík Katuš,víš co ti povím?když se nam narodila sonička,tak byla tak temperamentní,že ja už ji dávala polévky ve 4 měsících a věř nebo nee,jak je baštila,ta první byla samozřejmě z kuřecího vývaru a s nudlemi a tu ma rada dodnes,ale jinak jsem ji dávala různé polévky,ale vždycky jsem tam davala víc zeleniny nebo bramborků apod.myslím si,že krmit mimi polévami je supr,když to neodmítá a navíc ho to zasytí :ww: zkus a uvidíš

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka