Výtok a Gyno-Pevaryl 50 máte někdo zkušenost ??

02.04.2009

ahoj jsem ve 29tt a mám výtok a svědění a dr. mi minule napsal tyhle čípky na zavádění a tet mám výtok a svědění znova,asi kvasinky.Zůstalo mi 8 čípků tak sem volala sestřičce a říkala že je mám všechny dobrat,abych neměla problém u porodu,to prý nesmí být žádné svědění.Máte někdo zkušenost ? nemůžou ublížit miminku?Mám obavy...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zkus použít bílí jogurt.Stačí trochu nejlépe na večer,když už budeš ležet.Mě to vždycky pomohlo.Ale jestli ten výtok je již silnější tak si radši zajdi na gyndu ať ti napíšou něco pro těhotné.Jinak hlavně nejez sladké a ty jogurty doporučuji pravidelně i jíst.

In reply to by Lyret

ahojky tak jsem byla na gyndě a čípky můžu,teda musím abych se vyléčila.No sladké právě podporuje kvasinky atd že...To jo a já sladké tak mám ráda :s: :( tak budu jíst jogurty a ty bílé na co jsou dobré? Já jím i ochucené. :a:

In reply to by lucinka89

můžeš samozřejmě jíst i ochucené :s: Bílé se hodí jak do pochvy(pomáhají dobrým mikroorganismům co už tam máš normálně,ale jsou oslabené)tak i k jídlu.Já jím jen bílé jogurty,mě ochucené nechutnají. :a:

In reply to by Lyret

Jojo, pravda pravdouci. Ja tedy mela taky problemy, ted papkam acidofilni mlicko a rano lzicku rakytnikoveho oleje a tuk tuk, problemy pryc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka