Alergie na mléčnou bílkovinu???

27.03.2009

Ahoj maminky, máte některá miminko s alergií na mléčnou bílkovinu? My ji asi máme :-( ještě to přesně nevíme ale Kubíčkovi se začal objevovat ekzém a doktorka nám doporučila místo normálního Nutrilonu ten HA s podezřením na tuto alergii. Ještě jsem chtěla spotřebovat zbytek krabice než najedu na Nutrilon HA ale malýmu se objevil průjem a to je jak se zdá po ekzému další alergický projev :-(
Prosím vás kdo s tím máte zkušenosti? Jak to řešíte a jak to miminka zvládají? Kubíkovi je teď 15 týdnů a ten ekzém má s přestávkama asi 3 týdny, z toho asi týden byl pěkně neklidný a často hodně plakal. Teď mažeme Locoidem - mastí s kortikoidy tak se mu viditelně ulevilo.
Předem děkuju za vaše příspěvky. Hanka a Kubík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky,
malou dokrmuju Nutrilonem HA už odp porodnice. Průjem má pořád. Jakmile víc kojím, má v plenkách ta "míchaná vajíčka", jakmile má víc Nutrilonu, má průjem. Neřeším to, protože přibírá. Myslela jsem také na změnu mlíčka, na Bebu, ale mám strach, že to bude to samé. Myslím, že ten průjem není tím, jestli je to mlíčko HA nebo ne. Jak píšu, my jsme na HA a stejně průjmujeme. :a:

In reply to by Evula

Ahojky, díky za info, no já bych ten průjem ani moc neřešila :-) ale mám strach z té alergie. Projevuje se totiž postupně nejdřív ekzémem, pak průjmem, někdy zvracením a hlavně taky dýchacími potížemi jako je dušení nebo astma :-( Takže bych nerada riskovala tu další fázi... a hlavně ať tu alergii včas podchytíme a nemáme broučka astmatika nebo něco podobnýho. Tak se mějte :girl:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Prosím tě a mohla bys mi (až to zkusíte) napsat jakou má ta Beba HA chuť? Totiž Nutrilon HA je takový trochu hořký a malýmu evidentně tolik "nejede" jako obyč. Nutrilon který chutná líp. Taky už mě napadlo přejít na jiné mlíčko a o Bebě jsem slyšela hodně dobrého, ale naše doktorka řekla že není dobré mlíčka měnit, tak nevím. Je fakt že jsme zkoušeli přejít na Sunar a to nedělalo dobrotu tak jsme se vrátili k Nutrilonu. Tak díky a zatím páčko

In reply to by Handule021208

Ahoj, my jsme zrovna dneska zkusili přejít na BEBU HA z Nutrilonu HA. Jsem alergik a tak proto ta HA. Jinak podle letáku mají obě tato mlíčka nahořklou chuť a to právě kvůli té hydrolyzované bílkovině. Jinak Matýsek má taky řídkou stolici, ale kaká 1x denně, zato pořádnou nálož. Jo a nelekejte se, je to jako špenát. Taky jsem se Dr. ptala, zda se může měnit, že jsem slyšela, že raději ne a ona říkala, že to není tak docela pravda. Všude jiný názor.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka