Tak dneska už začátek 15tt

23.03.2009

Achojky holky moje zlatý,jakpak se máte?Já už dneska začínám 15tt a nejak jsem si až dneska uvědomila jak to začalo rychle utíkat.Ze začátku se to hrozně pomalu vleklo a teď:)A co bříška už máte?Na mě už skoro každý pozná, že jsem těhulka sice je bříško malý ale už se hezky klube hihi:)Dokonce myslím, že jsem ted dva dny zpátky cítila takový klepnutí, neco jako bublinka je možný, abych to cítila už ted nějaký ten pohyb. Ptala jsem se mamky a ta mi říkala, že když mě čekala tak taky tak brzo cítila přesně takový ty bublinky:)Tak neívím asi to i možný je:)mějte se krásně papa

My začínáme 15.týden ve středu a bříško už docela vykukuje, hlavně když stojím nebo sedím, nahoře mám 2KG, ospalost už taky není každý den, takže pohodička. Na pohyby se už taky moc těším, furt se na bříško koukám, hlavně když ležím, jestli neuvidím nějakou bouli. Jinak teď náš nej problém je, že když jdu domů z práce, mám to do kopce, tak se strašně brzo zadýchám, ale možná je to tím počasím a trošku rýmou. Hanča

In reply to by Hanka30984

Když si to ale tak vezmeš proč by to mělo být brzo, já nevím jak ty já jsem byla před těhulkováním celkem dost hubená a ta stěna břišní je asi tenká a taky můžeme být vnímavější tak co by ne určitě to jsou ty naše poklady:)A co jinak jak se cítíš?

In reply to by Piškot

Je to fakt, asi jsme vnímavější, protože já hubená určitě nebyla. Jinak se cítím bezva, nevolnosti se mi vyhnuly, jen jsem ko konci prac.dne unavená a doma pak lenivější, ale co nádobí a žehlení počká, kež by to tak pokračovalo i nadále, tak bych mohla být těhotná pořád.Hanča

Ahoj Piškotku,my začínáme 16 tt a občas už nějaký tlak na bříšku cítím,ale spíš bych řekla,že jsou to prdíky :? .Jinak mi to od pátku přestalo utíkat,protože jsme marod :( a celý den proležím v postýlce :\/: .Paralen mi vůbec nezabírá a nic jinýho nemůžu.Je mi čím dál tím hůř :r: .Snad se to brzo zlepší.Ve středu mám jít na gyn na další kontrolu,tak snad tam dojdu :00: .Třeba už nám dr řekne co to bude :q: ,jinak si budeme muset na 20tt.Jména už máme vybraný-Anetka a Jakub :h: .Kočárek :/;x: jsme koupili ted v Brně na veletrhu,těm akčním cenám se nedalo odolat :s: .Všem krásné těhulkování.

In reply to by javorka

Ale chudáku ty seš nemocná:(to tě postila nějaká chřipajzna??Máte vybraný krásný jména :)a jakej pak jste koupili kočárek??Brzo se uzdrav hezky bubej čajíček s medíkem snad ti bude brzo líp:)

In reply to by javorka

ten kočárek je moc hezkej určitě v něm bude miminko spokojený:)vypadá moc dobře:)Ale mrzí mě , že je ti tak zle a jakpak si dopadla na pohotovosti??Snad to byli ty nejhorší dny a už bude líp:)

In reply to by javorka

vybrali jste dobře:)četla jsem cos tady psala a to je teda drsný chudáku tak ti mohla dát třeba infuzi s magnesiem aby se ti ulevilo a taky aby tě zavodnila ne. To se teda nehodí pak jed na pohotovost.hlavně se opatruj a odpočívej dodržuj pitný režim ať nejsi dehydrovaná.Přeju ti at je ti už líp hezky se z toho vyhajej.nejlepší bude když to zaspíš:)

Ahojky Piškotku,tak já jsem o 4 dny před Tebou,mě se to teda vleče pořád.Bříško teda už mám,nahoře 5 kilíček.Pohyby zatím necítím,myslím že tak za týden už je ucítím.S prvním jsem je cítila v 19tt,s druhým v 17tt tak teď snad v 16? No uvidíme .zatím se měj krásně pa pa

In reply to by Piškot

Kluci jsou zlatí,poslouchají,ale občas i zlobí,vždyť jsou to kluci,asi by se mi nelíbilo,kdyby byli pořád jako puťky.Pomáhají mi tím,že si po sobě uklízí a nedělaj nepořádek.Víc po nich zatím nechci,mají toho dost,škola hokej jsou večer tak unavení,že ani ten nepořádek nestihnou udělat a chrní :s: :a:

ja jsem jen 3 dny pred vama :dance:
nikam mi teda ale nic neutika :s: moc se tesim na jaro az se budem briskatit bez zimnich bund. :qu:
s tema pohybama jsem cetla ze od toho 16. tydne je uplne mozny citit drobne bublinky, motylky , pohyby, takze at je to jak chce blizi se to a za par tydnu to prijde...Misa mi vcera hladil brisko a rikal neco o kopani, tak mu rikam ze musi jeste mesic pockat a on byl uplne prekvapenej ze uz jen mesic a mimi bude kopat :\x: ...porad je to jeste takove tezsi si uvedomit, kdyz brisko je male a nic se v podstate nedeje :e):

In reply to by Danzy

Já jsem to taky četla až od 16tt tak uvidím no:)mě se zdá, že se mi bříško zvětšuje přes noc zatím mám nahoře 3 KG což je snad akorád zatím:)Krásné těhulkování ti přeju a at se o tebe tatínek krásně stará:)

In reply to by Danzy

Denzynko,máš menší náskok,já vím :ww: Jiank taky už se těšíme na jaro,až se budeme válet na zahradě na houpačce :qu: a taky ukazovat bříško,já řiíkala,že až jednou budu těhulka,tak ukážu celému světu břísko(přes tričko samozdřejmě) Už jsme si tři volná trička na bříško koupila,jelikož mám samé věci tip top,tak musím zabroiusit na pár měsíců do větších velikostí :s: Snad se pak do těch mých nasoukám :!k: Jojo,kopání se blíží :\x:

já jsem dneska přesně 16t, takže máš pravdu, taky bych řekla že se zdá, že to trošičku rychleji utíká než na začátku... Bříško už trošku mám a nahoře 4kg, na kontrolu jdu příští pondělí. Včera mi večer manžílek řekl, když mi mazal břicho, že to není možné, že se mu zdá že ještě nemám, že už chce abych měla... ale když člověk leží, tak má menší vždycky. A já, jelikož se znám už nějaký ten pátek ;) vím, že to spodní břicho je i když ležím vypouklejší. Nemluvě o stání nebo sedění. Pohyby no nevím, občas mám taky takový zvláštní pocit, ale nevím, neboj, ještě si jich užijem až až :one:

Ahoj,tak to jsme zahájili ten týden stejně :///: Taky mi to nějak ryhcle utíká a přijde mi,že se ta rychlost zvětšuje :s: No bříško už nějaké taky mám,řekla bych,že až až.. :!k: S těmi pohyby netuším,ale jestli jsou to ony,tak moc gratuluji :one: Já ještě nic necítím,asi je brzy a nebo mám hroší kůži :s: Myslím si,že to pár týdnů ještě potrvá :00: Tak se měj krásně a opatruj se.Pa Janča

In reply to by Janca.dc

jéé fakt tak to máme i stejnej termín v září:)myslím, že u tech pohybůje to vždycky u kažé jinak no 2 dny po sobě večer jsem to cítila tak to zkusím ještě dneska být v klidu a uvidím hihi:)a už víte co to bude??My čekáme chlapečka:)Už máeme vymyšlený i jméno bude to Matyáš:)kdyby to byla holčička což asi nebude Dr. nám řekl na 99% kluka tak by to byla Karolínka. A jaký pak máte vy jména?

In reply to by Piškot

To je fakt,jsme zářijňačky a myslím si,že jich tu je víc,ale mě facinovalo,že to máme dnes ve stejný den... :s: Jiank určitě je to u každého jinak a taky se toho už nemůžu dočkat,tak dej zítra vedět,jak to to večer dopadne s těmi pohyby.. :one: Nevíme co to bude,necháme si to jako překvapení k porodu :||): No my pokud to bude hclapeček,tak bude po tátovi David a u holčičky nevíme,je spoustu jmen,co se nám líbí,ale nemůžeme je dát,jelikož je máme v okolí rodinném nebo sousedském :s: Karolínka je krásné,ale zrovna sousedka s ktrerou máme baráčky vedle sebe a často se vídáme jednuuž má,tak máme akorát v rukávu Vanesku,ale to je jen tak,není to jistý,jen ještě uvidíme,jestli se mi nepřestane to jméno líbit :j) Třeba vymyslíme hezčí,ale zatím je ve vedení :s: :a:

In reply to by Janca.dc

určitě dám vědět nebuj Davida jsem taky moc chtěla ale nevím proč neprošel u tatínka:)Vaneska je moc hezký jméno líbí se mi i Veronika:)To seš dobrá, že to vydržíš až doporidu to já bych nevydržela hihi:)

In reply to by Piškot

Někdy mám co dělat sama se sebou,ale chci to vydržet,přijde mi to takové napínavější a takyrodina s tim souhlasila,sice jen z mé strany,ale z Davidovo strany to chtěli vědět kvůli barvě výbavičky,al myslím si,že když chtejí tak mermomocí něco koupit,jde i neutrální.Tak ať to vydrží a nakoupí to potom :s: Taky jsme zvědavá,každý mi říká,že to bude kluk a když vidím UZ tak mám dojem,jako kdybych na klučinka koukala,tak uvidíme,ale z mé strany by mě potešila holčička,ale co,hlavně že bude zdravé,jakože že určitě jeee!!! :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

určitě brzo nějaký pohyb ucítíš bude to co nevidět:)Já právě netrpín ani nadýmáním, ani zácpou prostě ničím uvidím jestli to bude i dneska:)bylo to pokaždý k večeru:)Jsem ráda, že nám to tak utíká aspoň má člověk dobrej pocit, že ty naše poklady budeme držet brzo v náručí.Tak at krásně roste bříško a vše je tak vpořádku jako doteď:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka