Ať už je konečně příští týden

19.03.2009

Ahoj těhulky, snažilky a maminky!!!
Zaregistrovala jsem se už před půl rokem, ale to jsem byla ještě těhotná,
pak nastal ale šok, musela jsem těhotenství přerušit. :r: A znovu to zkusit
za půl roku. :? A nyní uběhlo 6 měsíců a já jdu příští týden k doktorce na kontrolu a tam mi řekne jestli můžu nebo nemůžu znovu otěhotnět. Ani nevíte jak moc se k ní těším, tak strašně moc. :\x: A pak konečně budeme dělat miminko. :|-|: Držte mi palečky ať mi to příští týden vyjde, prosím prosím. :j) Mějte se krásně . . . :a: :a:

Míšo, vítej !! :\x: :\x: Kontrola určitě dopadne dobře, proč by ne...a pak hurá na to :ww:

SNAŽENÍ ZDAR !!! BUde nás víc, nebudeme se vlka bát nic :one:

Ahojky Míšo..
to mě mrzí co tě potkalo!Neboj všechno dobře dopadne a než se naděješ bude mimi! :-)
Jsem ráda, že jsi o.k. a bereš tak jak to bereš :-)...jedeme dál... A je jen otázka času kdy se zadaří :-)
Držím pěstí

Ahoj Míšo!
Jsem ráda, že ses přidala k nám netrpělivým :s: .
Dr. Ti určitě řekne samé pozitivní zprávičky a Ty se tady budeš s náma předhánět ve snažilkování ;)
Držím Ti palečky ve všem!

Miško mrzí mě co tě potkalo, ale těch 6 měsíců čekání už máš za sebou a můžete se začít snažit. Na kontrole vám to paní dr. určitě odsouhlasí a brzy se k nám přidáš znovu jako těhulka.

Ahoj Míšo, tak moc přeju, aby tentokrát bylo vše OK a tys hlásila co nejdříve // a pozitivní zprávičky od doktora :)

Ahojky a vítej zpět :) palečky držím co můžuu a doufám, že už u tebe bude vše v pořádku a brzy se zadaří krásné a zdravé miminko... hodně štěstíííí!!!!!! :k:

Ahojky vítej :h: A můžu se zeptat co se stalo stím prvním těhu,že si to musela přerušit?Jinak moc přeju,aby se ti brzo zadařilo a at ti čekání na // brzy uteče ;) :dance:

In reply to by kesja

Byla jsem v 9týdnu a šla jsem na první ultrazvuk. Strašně jsem se těšila až to malé co je uvnitř uvidím. A pak taková zpráva musíte na přerušení. Bohužel jsem měla chlamídie. Na ultrazvuku bylo vidět jak je tam takový prstýnek, to byl ten zánět. Nemělo to ani srdíčko. strašně jsem brečela, ale vždycky jsem si říkala že některé jsou na tom hůř. Musí přerušit třeba v 6 měsíci, to musí být šok. Ale i tak je to hrozné, do teď si počítám v jakém bych byla měsíci.

In reply to by misa_vi

Já byla teď v úterý na revizi.Tak vím přesně co si cítila.Mě na genetice hrozně podrželi a představ si,že mi dr. řekl,že můžu po měsíci na to znova skočit.To je zvláštní,když to není ani po šetinedělí co?Tak se teď počítám taky mezi snažilky.Tak ať ti vše dobře dopadne a máš zdravé mimi.Pa mareketa

In reply to by misa_vi

Och to je mě líto,muselo to být strašný pro tebe i pro přítele/manžela.Ale máš pravdu,je dobře že se to třeba stalo brzo a né až opak kdy by jsi už cítila pohyby a slyšela srdíčko :h: Nepočitej kolik by jsi byla,jen se tím stresuješ a tím se můžeš i bloknout pro další těhu.Všechno zlí je k něčemu dobrý,tak věřím,že se budeš brzy radovat :) ;) :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka