Holky jak jste na tom?

17.03.2009

Ahojky holky jak jste na tom s výbavičkou a s chystáním na miminko? Naše přípravy jsou už u konce jen to vše nachystat do skříně a do polic.
Včera jsem ještě dokoupila zavinovačku a kojící podprsenku a už máme snad vše.
Jinak docela dobré ceny mají na www.sambaby.cz kde jsem kupovala zavinovačku za 110 Kč a je super.
A jak se jinak cítíte? Já mám ucpané dutiny tak trpím jak zvíře, ale malá je v pohodě. Už se nám to krátí. Tak se mějte krásně. Ahojky M.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já mám vypráno, ale vyžehleno ještě zhola nic, tak se do toho budu muset pomalu pustit. Malá by měla být začátkem května, takže mám pro ní připravené dvě verze oblečení do porodnicea uvidím na počasí, jednu teplákovou sametovou soupravičku z HM a samozřejmě čepičku, rukavičky, bodýčko apod. a druhé punčocháčky, sukýnku a svetřík.
Jinak si myslím, že mám snad většinu věcí, ještě mi zbývá koupit přebalovák, autosedačku (obojí už mám zamluvené). potom kosmetiku pro mimi, všechny věci pro mě (nemám ještě nic), odsávačku na mléko, ohřívač lahví, sterilizátor, zavinovačku do autosedačky a nějaké drobnosti :)

tak mě ještě chybí drogérie pro mimi, mám v tom trochu zmatek, co na pupík, co na oči, čím mazat, v čem koupat...zjišťuju, že je toho nějak moc a čím dál tím víc :?
Jinak mi chybí spíš ty věci pro mě, prsní vložky a kojící podprsenka, přemýšlím, jestli si ji mám vůbec kupovat za ty prachy, spíš bych dojela pár starých a pak si raději koupím novou pěknou sexy zvedačku :-) , Co když nebudu mít mlíko? Proto nemám ani odsávačku.
Jinak mám už i zásoby plínek, vložek pro mě na šestinedělí (2 plné igelitky) a 15ks balíčků wet wipsů. Dneska jsem navíc zjistila. že ještě potřebuju nějakou nepromokavou podložku do postýlky, asi to vyřeším, že dám pod to vypínací prostěradlo PVC ubrus.
Kočárek je objednaný měl by dorazit cca za 3 týdny.
Zatím pořád jenom žehlím, nedělala jsem to nikdy ráda, ale te´d to nemůžu šidit fik-fik a hotovo. Nevydržím ale u toho moc dlouho stát :n: , takže vyžehlím pár kousků a musím si odpočinout (nejlíp do druhého dne ;) ), takže se mi to vleče už pomalu týden nedělám nic jiného, nejradši bych si na to někoho najmula :s: kdyby to šlo.
:a:

In reply to by Dejmalka

Ahojky na pupík asi koupím zase Betadine. Líh prý štípe. Tak nebudu dělat malé trauma hned ze startu. Doporučila mi ho Dr. už u malého. Jo a už jsem si koupila Sab simplex na prdíky. M.

tak výbavičku pro mimi budeme mít snad tento týden kompletní, takže se vrhnu na praní a žehlení. Dneska musím do města shánět molitan, do postýlky, protože je atypická a matrace k tomu nebyla. Kočár objednáme ke konci měsíce a autosedačku nejspíš koncem dubna. Já si koupím ještě kojící podprdy a noční košile do porodnice. Jinak nám je fajn, termín máme 30.5. tak máme ještě trochu času. Pokud se tedy naše princezna nerozhodne, že se na nás podívá už dřív. Tak vám všem přeji pohodové těhu a hezký den

In reply to by Bábovka

Ahojky těhulinky, tak já to ještě nemám úplně kompletní, taky si musím dokoupit věci do do porodnice, pro naši berušku taky nemám ještě všechno, máme koupený kočárek, který má jak hlubokou korbičku tak sedačku i autosedačku, je oranžovo černý, moc se mi líbí a postýlku,ale nemáme to doma, máme to u babičky, jsem pověrčivá.chybí mi ještě přebalovací podložka, vanička, lehátko a pak už spíše drobnosti. Termín máme 31.května, tak snad tam taky beruška zůstane schovaná a vykoukne ven až v ten správný čas, všem přeji také těhotenství v pohodě a hlavně zdravá miminka i maminky :||): :///: :cc): :!k:

In reply to by Bábovka

Tak my máme přesně 2 měsíce do předpokládaného termínu porodu. Jelikož pan doktor termín jen odhadoval tak počítám raději začátek května. termín mám 17.5. No uvidíme jak se malé bude chtít. M.

Ahoj Magdi, tak my už máme skoro všechno nakoupené. Nakupvali jsme postupně aby toho naráz nebylo moc. Kočárek, autosedačku, zavinovačky, dečky, povlečení, peřiny, oblečky na mimi, kojící podprsenku,kosmetiku, dudlík a nějakou flašku,dokonce už mám i krásné naušničky pro malou. Naposledy jsem jí koupila soupravičku na cestu z porodnice. Tak nevím jestli dobře, protože počasí začátkem května je všelijaké. Koupila jsem dupačky, bodýčko s dlouhým rukávem, čepičku a nějaký kabátek. Z porodnice pojedeme autem, takže ještě zavinovačku do autosedačky. Myslíte, že to bude stačit??? :a:

In reply to by venda7

Taky jsem to tak pojala, že by už mohlo být teplo. No ještě můžu přibalit svetřík, kdyby byla opravdu ještě zima nebo pršelo. Jéé náušničky bude mít co jsem nosila ještě já. Babičkám jsem taky vzala vítr z plachet. Musím je nechat vyčistit. To má ještě čas Dr. to myslím píchají až po očkování. M.

In reply to by magda15

U nás v UH se naušničky píchají až ve 3. měsíci, ale přítelova sestra mě dá kontakt na nějakou porodní asistentku, která nám je píchne doma a kdy budu chctít. Všichni říkají, že miminka ze začátku tu bolest tak nevnímají jako ve 3 měsíci. Proto jsme se rozhohli pro okamžité píchnutí. Taky mám doma schované svoje první naušničky. Jsou ze zlata a se zeleným kamínkem. Já jsem koupila z bílého zlata s růžovýma kamínkama.

Ahojky Magdi,tak mi také čekáme na květen na začátek...a také už mám skoro všechno připravené,akorát musím dokoupit prostěradlo do postýlky,kojící polštář a tu kojící podprsenku a ještě ňáké věci do porodnice.Jinak se to už pěkně krátí...ale mám se zattím fajn,tak se měj krásně a zase se třeba ozvi...pappa

In reply to by Fabinka

Fabinko já včera koupila kojící podprsenku za 270 Kč. Obyčená bavlněná, ještě jsem si objednala jednu ať mám na výměnu. Tak jsem byla včera spokojená s nákupem už se mi dlouho tak nepoštěstilo. Ještě mi má dorazit balík od Brumly. Objednala jsem si nějaké manžestráčky a mikinky no prostě věci na ven do kočáru ať nechodí jak kluk. Odkud jsi?

Ahoj, tak já můžu říct,že to zatím nějak moc neřeším. Půjdu rodit plánovaně cís.řezem 11 nebo 18. 5 a zatím teda nemám nic připravené. Ale kupovat nic nemusím, vše mám schované po první dcerce (4roky), tak snad během příštího týdne si začnu ty věcičky prát a žehlit. Jediné co jsem si začala nakupovat tak tojsou plenky do zásoby, mám asi 3 balíky těch nejmenších a 2 balíčky už těch větších a k tomu i vlhčené ubrousky. Jinač z drogerie nemám ještě vůbec nic, už si ani skoro nepamatuju, co jsem do začátku pro naši malou holčičku měla, takže až půjdu do drogérky určitě tam nechám ještě spoustu penízků.
A co plánuješ vzít sebou do porodnice pro mimíska! Vůbec nemám představu, v čem pojede z porodnice. Malá se mi narodila v březnu a byl ještě sníh, takže to měla samé zimní věcičky,ale teď vůbec netuším, co bych si měla připravit a to už jako druhorodička bych měla být chytřejší, co?? :dance:

In reply to by lucyas

Tak já jsem taky druhorodička máme 4 letého kluka (duben 05) a nepamatuji si vůbec nic. Včera jsem došla k názoru, že pletená čepička nebude to pravé ořechové a rukavičky taky neužiju. My pojedeme z porodnice v dupačkách, bodýčku, mikince a ve fusaku co je do autosedačky. Snad to přežijeme. Já taky musím ještě pár věcí doprat, ale jinak máme vše. M.

In reply to by magda15

Ahoj Magdi, tak to je super že jsi z ostravy, a z které části?? už předběžně víš, kde chceš rodit?? jestli vítkovice,fifejdy nebo poruba?? Já určitě půjdu do poruby, protože zaprvé jsem z martinova a zadruhé mě odoperuje můj gynekolog.
Jinač dcera měla teďkom v březnu 4 takže máme i stejně staré prcky doma no teda o měsíc, ale to už není tak strašné.
Takže jestli u tebe vyhrává poruba,tak se tam možná sejdeme. Jo a prosím tě, kde je ten kamenej obchod, kdes koupila tu podprsenku?? O něm vůbec nevím a co tam teda všecko ještě maj. !!!

In reply to by lucyas

Tak my máme rozhodnuto jdeme do Poruby. Už jsem tam jednou rodila a líbilo se, tak nemám důvod měnit. Člověče je to v centru na Kuřím rynku ul. Poštovní 9 a jde se tam jako by do dvora je to prodejna pro těhotné a maminky s dvojčátky. Mají tam i hodně malé věcičky (myslím menší než 56) Mají i internetový obchod tuším že www.dvojcatka.cz ale tam jsem nenašla ty podprsenky, ale třeba je najdeš. M.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka