Krásné sobotní ránko

07.03.2009

chtěla jsem se omluvit, že to tady trošku zanedbávám, ale jsem denně od 7 hod do cca 20 hod v práci a když dorazím domů, tak jsem úplně mrtvá a PC nechci ani vidět :(.
Jakpak se máte, doufám že pěkně hlásíte // a ne mršku. Mně ve čtvrtek opustila, tak hurá do dalšího :|-|: . I když s tou mojí prací to do půlky dubna vidím bledě, páč jsem úplně mrtvá, když dorazím :(. Nu což, nepovede se teď, povede se příště, že :). Jinak čají od pana Jukla asi začal pomáhat, piju ho od minulé ovulky a tenhle měsíc mi prvně teplota po MS šla krásně dolu a nedrží se potvora nahoře jako předtím. http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/userid=65489/nummer=4 Už mi čajík dochází a včera jsem si chtěla u nás v bylinkách nechat namíchat další...... to jsem fakt neměla dělat. Prodavačka na mne, že tohle složení nemají a že mají svou recepturu, ale že by mi mohla namíchat. Tak já že jo. A ona že neví poměry, tak že to stejně nebude ono. Proč mi to neřekla hned??? No a ve finále mi řekla, že jestli si myslím, že mi pomůže nějaký čaj, tak se pletu :jawdrop: . Holky, já myslela, že blbě slyším, já chtěla jen čaj a o rady jsem neprosila. :spid: tak si je mohla nechat od cesty....
Co plánujete na víkend? Já jedu dneska s miláčkem do Prahy na Monu Lisu, tak jsem zvědavá. Včera jsem četla recenzi v Mf a nic moc, teda spíš nic, než moc :(. Tak doufám, že nebude miláček otrávenej, protože to byl můj nápad, on takové akce moc nemusí. A předtím se dojdeme nacpat do Banánovky, mňam, už se těším, jak si dám veliký ovocný pohár, ovocný dort a možná ovocný koktejl :hu: :a\|: a pak pěkně prasknu a v divadle usnu :). A po muzikálu se chceme zastavit za bráškou v Techtle mechtle, on tam dělá a já tam ještě nebyla a jelikož má dnes svátek a budeme v Praze, tak se na něj podíváme :). Zítra chci odpočívat, válet se a nabírat síla na příští týden. Tak se mějte krásně a pohodový víkend :a:
SNAŽENÍ ZDAR!!! ;)

Kacko, fajn pracovní doba... :s: :00: Prodavačce bych řekla, že jí do toho nic není... :|: ...takový mám nejraději.

Jinak prográmek máte hezkej...já nebyla za kulturou ani nepamatuju. Vlastně jo-na dětském karnevalu a pod. ;)

Příjemné nedělní váleníčko a věř tomu, že unavené a oslabené tělo líp těhotní !! :c:

In reply to by Kebule

máš pravdu, ta pracovní doba je fajn :00: , ale zase v létě mám docela klid a budu chodit na koupálko třeba v poledne :). No jo, teď to musím přežít :).
Na karneval bych taky šla, ale bohužel není dítko ....
No, nevím, nevím s tím otěhotněním, možná by bylo lepší, aby to ještě tak 2 měsíce počkalo, až se mi tělo hodí do klidu. Ale kdyby to přišlo, tak bych se nezlobila :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka