haloooooooooooooooo

28.02.2009

holky tady je to jak v nějaké inzerci-šup kde jste všicí????? :///: :///: :///: :///: :///:

In reply to by terinka

jo jo plná závislost taky nejní dobrá,ale ty máš první a nejsi ještě patřičně nabažená-já prvního kluka taky nikomu nedávala a nepůjčila :n: ale Jurášek je třetí a když si ho vezme sestra tak jsem ráda,aspoň na chvilenku-den dva :dance:

In reply to by ivka22222

Nemyslela jsem to zle...to by mi strach nedovolil :s: :s:
Rychle tukam..... az se mi od ruk coudi :///:
Nedavno jsem zjistila, ze jsem tu uz pres rok a ze ten cas leti ako ohniva strela :00: A taky jsem videla Juraska jako maluckate miminecko a on uz je to takovy fesak pomalu na zeneni :c: :one:

In reply to by mufca

jéjej tak to si nějaká slečna ještě posečká,než mu ho maminka dá :!k: ještě jsem se ho nenabažila :dance: tak toho staršího toho jo,je to lotr a zkouší na mně svoje pubertání projevy a výkyvy :!k: no nestíhám mu a toho bych nějaké slečně už aj přenechala,ale která si na sebe uváže takovéto telátko :!k: to už jsi tady taky poměrně dlouho :jawdrop: ale jsi taková nenápadná protože o tobě moc nevím :n: :n: :n: :n: :n:

In reply to by ivka22222

Jojo...ticha myska :O a nebo ticha voda brehy mele? :///:
Ja teda o Tobe vim :dance: Jurasek je sladouckej a vuuuubec se nedivim, ze ho jeste nedas.... ja uz se tesim na toho naseho expertika...to bude mazanek :cc): :h: asi jako kazde maminky to jeji robatko :///:
A teda oprava...velike uznani Tobe a tatkovi.... je videt, ze jste se opravdu snazili :///: :s: :s: Maly je naprosto uuuuzasny, jako by jste si na nej i svitili :s: :s: :s: Naprosto uuuuchvatny... byt mu o par let vice a nebo me mene, beru ho za zenicha ;)

In reply to by mufca

tak to je super,to ti moc přeju a kdyby to bylo 22tého.6. tak mám dárek k narozeninám-a ví se co že to bude???? :c: nebo překvápko??? :dance: :girl: :cc): :girl: :cc): :girl: :cc): :girl: :cc): :girl: :cc): :girl: :cc): :girl: :cc): ????????????????????????????????

In reply to by ivka22222

No terminek mame 25.6. takze mozna ze bude darecek :///:
Vime ze mame PINDIKA :qu: Ptala jsem se doktora, jestli mu jeste nemuze upadnout, ale rikal, ze uz ne :n: :n: :n:
Tak uz se tesime, nakupujeme a uzivame si tehulkovani...
Zatim jsem jeste v Anglii, ale od dubna uz v CR a tam chci i rodit...tady je to :sick:

In reply to by mufca

doma je doma,viď?nedivím se ti já šla od domova ledva pár kilometrů a bylo mi smutno,i když to bylo na hory a bylo tam fakt krásně,ale dva měsíce zima a deset měsíců zkurvená zima,ale jak někde někdo zapustí kořeny tak tam prostě musí bejt,a nebo se vrátit :c:

In reply to by ivka22222

Jojo doma je doma...presne tak. Ale budeme se potom muset vratit do Anglie, tatik tu ma stavebni firmu, takze jeste potrva nez se vratime na stalo do CR a nebo mozna i na Slovensko.... jsme EURO RODINKA :///:
Malej je Cecho-Slovak zrobeny v Anglii :qu: :\x: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka