kolik ml UM denne

26.02.2009

Ahoj holky, prosim napiste mi kdo jste plne na UM, kolik ml denne ti vasi drobecci vypijou, kolikrat denne a jak jsou stari. Ja porad tapu, kolik toho mam malemu davat. Me prijde, ze by pil porad, nema zaklopku, nikdy mi nic nenechal, vse vyzunkne do posledni kapicky. Je mu 7.5 tydne, ma 4.5kg a uz mi pije 810ml denne v 7 krmenich za den, v noci se budi po 4 hod od zacatku posledniho krmeni, nekdy i driv. Kolikrat uz hodinu pred jidlem rve jak urvanej. Vim, ze to nemusi byt jenom hlad a proto jsem vyzkousela vsechno, ale vzdycky, kdyz mu dam najist, tak se zklidni a je milionovej! Tak nevim...diky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Náš malý měl ted 15 týdnu a pije 5x denně 150ml což je 750ml za den.Vážíme 7kg.Přibírá kilo za měsíc.Myslím si,že mu dáváš celkem hodně na to jak je maličký.To my pili tak 90ml...Dr nám říkala,že dávat víc nemám tak nevím zkus ho nějak zabavit...Měly by být aspon 2 hodiny pauzy mezi krmením...Víc Ti neporadím.Nám se to tak nějak srovnalo samo tak držím palečky aby i vy jste se co nevidět srovnali.

mame 3,5mes. a pijeme 5x denne 120-150ml.na obale je 5 davok po 180ml ale krasne pribera a je to holčička..niekedy sa stane že vynecha jednu davku denne a neviem či je to problem ...davam jej i čajik.

In reply to by Chuchi

tak to je o hodne mene nez ten muj otesanek a to mu jeste nebyli 2 mes. jenze kdyz mu dam mene, tak rve uz po hodine jak urvanej. navic krmime 7x denne, ne 5x jak je na krabici, tak dlouho mi bez jidla nevydrzi. cajik taky davam 50ml denne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka