deníčku, je tk k vzteku

18.02.2009

http://www.fertilityfriend.com/home/24d26e

deníčku, tak už jen čekám na to, kdy příjde mrcha...nesnáším Proveru, zvedla teplotu, pobláznila mi hormony a měla jsem i těhotenský příznaky..co jsem jí přestala brát, tak to vymizelo..nesnáším jí, nesnáším jí, nesnáším jí, mám ohromný vztek..teď budeme muset snažení odložit o půl roku kvůli státnicím....asi se zblázním...mám všeho akorát dost..jo a test negativní..doufám, že alespoň mrcha příjde brzy, aby mi uštědřila ránu z milosti

holky, dekuju vam vsem, jste zlaticka..uz jsem se dala do kupy....zacinam spinet, tal to nevidim..tak hold az po skole....mejte krasny vecer!

Ahoj Meiah, neházej flintu do žita, prosím :w: Ještě tu šance opravdu je a klidně si řekni, že mimi odložíte a ono třeba přijde samo a nečekaně. Většinou to tak bývá. Takže, mysli pozitivně a ne hned na to nejhorší.

In reply to by Mija

jsem hrozna, vid? nevim, co me to popadlo...boli me pekelne podbrisek a trosku jsem zacala vnitrne spinit, tak to nevidim...pokud se nezadarilo, tak se budeme chranit, musim byt zodpovedna a dostudovat, takhle si tim nejsem jista...navic bych stresovala sebe, manzela i chudaka miminko

In reply to by meiah

Podívej, hrozná nejsi. Já když jsem MS naposledy dostala, tak jsme se šli s manžou opít. Bylo to fajn. Moc mě to uvolnilo a to pití pořád omezuju a teď už jsem se naštavala a když někam jdem, tak prostě piju. Já jsem hrozná, ne?? Nebo obě?? :s: A jestli jen špiníš, no nevim, nechci ti dávat plané naděje. A máš pravdu, jen v klidu dostuduj. Jsi o tom přesvědčaná, tak prostě studuj :one:

In reply to by Mija

ta skola je totiz placena a je za 25 tis mesicne, takze nechci riskovat, jsou to pro me velky penize, nez abych to nezvladla---ja mam taky chut chlastat, porad :-) ...za cvhili z nas budou alkoholicky:-) ...no nic, uvidim...kazdopadne se ozvu, jak jsem dopadla...kdyz prijde MS, tak driv, nez jsem myslela, kdyz neprijde, tak uvidim...

In reply to by meiah

Jo, alkohol člověka hodně uvolní a nemyslí na problémy. Ale bohužel je to jen chvilkový. Ty peníze jsou fakt hrozný, to bych teda taky nechtěla riskovat, že tu školu nedodělám. Úplně ti rozumím. Takže ti držím pěsti a ať teda MS nedorazí...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zrovna fuk mi to neni, znamena to odlozeni nekdy na listopad az prosinec

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo, jasne , omlouvam se..spis me to stve komplet, nejen ta Provera, ta me spis stve, ze mi delala falesny nadeje...omlouvam se :-)...neni se mnou rec

Ahojky Meiah, akorát na tebe tak myslím a vidím příspěvek. To je mi hrozně moc líto že je testík negativní. Ale ještě nesmutni. Dokud mrcha nedorazila, tak tu šance pořád ještě je. Vím jak ti je. A proč odkládat to snažení? nezvládneš státnice i s pupíkem?

In reply to by Dídinka

to jsi moc hodna, ze jsi na me myslela...snazeni musime odlozit, protoze by se mimi narodilo enkdy v prosinci, coz je temer do zkouskoveho a to bych nezvledla, do toho musim psat bakalarku a v cervnu budu statnicovat...nezvladla bych vse dohormady a skolu si platim, semestr nas stoji 25 tisic, takze odkladat si nemuzu dovolit v ramci setrenia zbytecneho nevyhazovani penez..jezisi,ja ma takovej neuveritelnej vztek!

In reply to by meiah

Co to je za spíny? Mrha snad ještě nedorazila, ne? tak mě nezlob. Zapomínáš na přísahu? Dokud nedorazí, tak je naděje. mě dokonce teplota klesla pod cover line a jaký byly //. takže hezky nasad veselou náladu a pohodičku.
S tou školou vím, že je to těžké, ale určitě by jsi to zvládla. Dá se to. Já při malým pořád pracovala. už od narození.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

asi je jeste nejaka sance, ale priserne me boli v podbrisku a troksu vnitrne spinim, nevidim to...ale uvidim

In reply to by meiah

Jak jsi přišla na to že vnitřní špiníš? Mě taky bolel pobříšek, že jsem si říkala, že mrcha musí dorazit každou minutou. Vůbec jsem si nedávala naději, že by to mohlo být těhu a je. takže doufej.

In reply to by Dídinka

muzu ji cekat od zitrka, protoze to bude 3. den po dobrani Provery...mam to dostat nejpozdeji do tydne od dobrani, to je do pondeli....moc dekuju za uklidneni...jen to cekani je priserny...jak jsi vydrzela nedelat test?

In reply to by meiah

Věřím že je to čekání příšerný, ale bohužel se s ním nedá nic dělat.
Já jsem si test dělala v úterý a byl negativní, tak jsem si říkala, že nic nebude. Ani jsem nevěřila ovulce. tak jsem byla nějaká úplně klidná. Smířená s tím, že mrcha musí dorazit.
Ty se uklidni. Takovýhle stavy tobě moc nepomůžou.

Ahojky, tak já brala Proveru taky a nesnášenlivost úplně stejná.... :( musela jsem ji vysadit, protože se mi ke všemu začalo špatně dýchat a jelikož mám astma, tak alergoložka pohrozila prstem a bylo to :n: .... jinak mě teplotu Provera nijak zvlášť nezvyšovala, ale ty stavy byly fakt hrozný :sick: .... a jinak držím palce, aby se povedly státnice i miminko :one: ... a obojí zároveň by nešlo? proč to odkládat na půl roku, když se třeba zadaří až za 2 nebo 3 měsíce, v klidu si odstátnicuješ a pak hurá na mateřskou ;)

In reply to by lulubar

ja si taky myslela, nezvysuje, ale z toho grafu je videt, ze jak jsem ji prestala brat a prestala ucinkovat tak to byl rychly sesup dolu, to jsem jeste nevidela..chjo...koukala jsem ,ze se chystate do CARu, to je dobre, urcite se vam vydari...ja prave statnicuju az v cervnu pristihi roku a myslim, ze bych to nezvladla...je tam vice veci dohromady..chjojo...tak ja myslim, ze vam se zadari jeste driv, nez do toho CARu dojdetem protoze jsi se dala do kupy:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka