Máme problém s pasením koníků :(

17.02.2009

Holky nemáte některá podobnou zkušenost? Jsou nám tři měsíce pryč a pořád nechceme moc pást koníky. Prostě nebaví. Buď v té poloze usne, a nebo je vzteky bez sebe a zvedá tu hlavičku malinko a jen na jednu stranu.A když mu ji otočím, tak jí vrátí zpátky a zvedá ji pořád jen z té jedné strany... podařilo se to některé z vás nějak překonat? :?

ahojky,nam pani doktorka rekla na trimesicni prohlidce ze mame maleho davat pred kazdym prebalovanim past koniky....prvni den nic,druhy den nic,a na treti den tak pasl ze jsme z toho byli paf,takze to prijde ze dne na den...

Cauky Danni, :a:
tak me mala taky zacala past o neco pozdejc (asi 3,5 mes.), a priznam se Ti, ze sem si za to potom trosku nadavala - ze sem ji k tomu nenutila vic ... pac mam pocit, ze kvuli tomu mame vsechno malinko pozdeji (ted mame 10 mes. a zatim poradne nesedi, ani neleze po 4ech) - ovsem vis jak: muze to byt tim pozdejsim pasenim, ale nemusi. :?
Kazdopadne ja byt Tebou, tak to urcite zkousim - pac nase Dr. mi potom zpetne rekla, ze jenom pasenim koniku na brisku se daji posilit svaly na zadickach!
Drzime vam tedy palecky. :one:
SHARANE+LUCINKA

In reply to by sharane

já se ho k tomu snažím nutit, vždy před krmením než mu udělám mlíčko. Zjistila jsem od kamarádky která s holčičkou jezdí rehabilitovat a cvičit vojtovku, že hodně pomáhá přizvednout hrudníček, že tu hlavičku líp zvedne. Tak to zkusím až se probudí. Jinak pohyblivej je víc než dost, pořád to s ním šije a mává ručičkama a kope nožičkama. Akorát to pasení nám zatím bohuže moc nejde. Ale snad to bude brzy ok. Moc děkujemeeee :)

Ahoj, měli jsme to úplně stejně. Začal pást až po třetím měsíci a hlavičku nakláněl napravo, ale chce to čas. My jsme raději navštívili neurologii, pro klid duše, ale určitě se to upraví...jako nám! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka