Moc malinké miminko :-(

16.02.2009

Ahojte holky, minulý čtvrtek jsem byla na kontrole a to jsem byla 10+6. Miminko bylo jen 4,5 cm veliké. Není to nějak málo?? :( Kamarádka měla skoro dvojnásobnou velikost ve stejném týdnu. Jsem z toho nějak rozmrzelá :r:

Holky moje zlatý, děkujuuu :///: Já jsem se tady objevila až teď a čtu samé dobré zprávy. Vůbec by mě nenapadlo, že by miminko měřil doktor jen po zadeček! Proč taky ne, že jo!!! Huráá, naše miminko je vlastně kus, že jo! :\x:

Myslím, že u každého to je individuální a jak si to tady pročteš, tak ti holky říkají, že je to v pohodě... :one: Co ti ještě řekla doktorka a kdy jdeš příště?

ahojka,ja nevim jak ktere mimi ale to nase ma tetka 6cm od hlavicky k dupce a jsme ve 12tt,takze je to myslim dost individualni,kazde mimi je jine stejne jako maminky.a hlavne knizky cti jen orientacne a never vsemu co pisou spis se ptej lekarky,a jestli se ti zda malo tak neboj ono to dozene a za chvili uz bude obrik :a: drzime palecky papa

já myslím že je tvoje mimčo v pohodě- my sme měli ve 12tt 10cm i s nožičkama - ale doktoři to většinou měří od hlavy k zadečku takže to je spíš tak kolem 6-7cm...
já mylsím že se kamarádka sekla buď v míře nebo týdnech...

Ahojky, buď vklidu je to naprosto normální, dívala jsem se do chytré knížky a píší tam v tomto týdnu velikost plodu od hlavičky po zadeček neboli CRL 3,1 - 4 cm, takže Tvoje mimi je ještě větší :qu:

Ahojky,
dnes jsem byla na UTZ 10+5tt a mimísek má 3,5 cm (od hlavičky k zadečku). Takže buď v klidu :) Emili

In reply to by Emili15

Podle tebe vidím, že budu mít obra, což mě děsí, pač kdo to má rodit?? :D
já v 10+4 měla 4cm, což na daný týden sedí dobře, ale mimi má být týden pozadu, měla jsem o týden dýl ovulku, ale ono velikostí předehnalo svůj týden a dostalo se na úroveň dle PM, jestli to tak půjde dál, tak jen doufat že to nebude holka! (manžel má skoro 2m a já jsem taky trošku vyšší) Baskeťačka :)
Tak uvidíme.. zatím vím jen, že hodně roste a je velmi fyzicky aktivní :) (spletla jsem si pohyb ruky se srdíčkem, tak zběsile mávalo!) Boxer/ka :)

ahojky,teď jsem koukala na fotečku z mého UTZ, když jsem byla 11+5 a prcek měl 45mm,takže jsi určitě v normě!!!Žádný strachy! :8_/: papa

Prosímtě copak bys nechtěla?! :)
Já měla v 10+4 mimi 4cm a dr. chválila jak je krasne veliké, akorát jak má být :) Kamarádka pěkně kecala (bud o týdnu nebo o cm), dvojnásobná velikost je úplný nesmysl :)

Tak náš prcek měřil v 10+1 32mm od hlavičky k zadečku a vše odpovídalo. Ve 12+3 už měřil úžasných 62mm (hlavička-zadeček) Podle mého je tvoje miminko krásně v normě :) To spíš mimčo tvojí kamarádky je "trošku" větší ;)

Já myslím, že tvoje miminko je tak akorát, ale mimísek tvojí kamarádky je obr (nějak moc veliké).

Tak ted nevím ale já když byla naposled u doktora a to bylo v 10+2,tak mimčo mělo36.5mm.A bylo vše v pořádku.Nespletla si to ta tvoje kamarádka? :? :?

Já jsem byla na kontrole 13+0tt a mimčo mělo od hlavičky k zadečku 6,61cm a doktor říkal, že je to akorát na daný týden. Když jsem byla 9+6tt, tak mimčo mělo 2,73cm. Takže buď v klidu a kámošku nech kámoškou, protože to není možné, aby měla ve 12tt mimčo 9cm :s: .
Mimule tu proběhla diskuse a zjistila jsem, že jsme s holkama měly miminka podobně velký, takže fakt žádný stres :dance: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka