hubnoucí týme-hubneme..:-)

11.02.2009

Ahoj holčiny, tak to bude za chvilku 6 týden co hubneme..jak jsem říkala, dala jsem si mléčnou dietku...no kruté, ale úspěšné..:-D :\x:
Váhový úbytek už je 7kg a míry? prsa 107 ( 115), špek 99 (109), boky 108 (112), jsem docela spokojená, ale furt potřebuju alespoň ještě jednou tolik.. :00: TAk co dietkářky, jak jste na tom? :C/): :hu:

:cc): může se pít kafe :§: ?Jestli ne,tak je to v pytli :s: ,protože bez kávy já nemůžu fungovat :n: ,malému rostou zoubky :\/: ,tak máme divoké noci :!k: . :a: :a: :a:

Ahoj, já dnes začínám znovu mléčnou dietu, protože se mi uřž váha zastavila. Kdybych znova zhubla 6kg , bylo by top fajn

Ahojky tak já jsem taky trochu lajdák :( :( :( schodila jsem 2 kila :( :( :( a váha se už bohužel nehne dolů jen se mě drží, bohužel nejsem ten typ co dokáže držet tak drastickou dietu jako ty, na to nemám pevnou vůli :( ale nejím sladké, snažím se jíst méně a častěji a po 17 hodině jen zeleninu a jednou týdně fitko (víckrát nemohu nemám hlídání) v centimetrech jsem zhubla jen ve stehnech a to 4 cm toť vše... jinak všem co zhubly GRATULUJI :k: :k: :k: :k:

No hubnoucí tým je určitě poctivější než já.Chíli se snažím,pak na to kašlu,od neděle,co se malý opařil jsem v prdeli úplně.Ale něco jsem dolů dala.tak tady to máte:Váha-79,5(83),OH-114(113),OP-100(99),OS-106(106),OSTEHNA-61(62),O Břicha-111(107).Ještě jsem se chtěla zeptat na tu mléčnou dietu-to držíš přesně podle toho papíru?I ty hodiny.A je ten slibovanej úbytek 7-9 kilo pravda?

In reply to by kucka

ano držím to skoro přesně..třeba kuře nedělám vařený, ale hezky na teflonce a když mám hlad, tak nesním 10dkg ovoce nebo zeleniny, ale trochu si přidám..kolik shodím nevím, jedu teprve 10tý den..po dnešním dni by mělo být 0,5-1kg dole a já mám zatím 3,5..počítám, že zhubnu 4-5kg..jelikož to nebudu držet do konce, jedeme na víkend pryč a to fakt nevím jak bych řešila..
Jinak náhodou obvody dobrý..ale nepsala jsi to obráceně?
Malý se opařil? Ježiši, jakse to mohlo stát? A jak mu je?

In reply to by Borůvka

no starší devítiletý brácha nechal na kraji právě uvařený čaj,ještě jsem mu říkala ,at ho dá dál,ale jaksi zapomněl,no a malý je strašný všetečka,tak si šel pron.Má opařené půl čela,flíček u oka,ucho,bradu a na paži dva flíčky,ještě,že nebylo léto,to by to odnesl víc,oblečení mu zachránilo tělo.Ted vypadá hrozně,má to červené,jak sedřené,naštěstí to má jen povrchové,teda aspon na tváři,na bradě a na ruce to má horší,tak to by mu prý nemělo nechat následky,ale nesmí se vůbec v létě slunit.Tak by mě ani ve snu nenapadlo,že tímhle budem procházet,já si totiž dávám strašný bacha,tak snad už budou i sourozenci.No ještě do toho má angínu,tak je strašně nechutný,ale to se ani nedivím.Tak papa

Mléčná dieta? Co to je, poučte mě. Potřebuju dostat z těla deset kg. A to už jsem po porodu dlouhých skoro sedm měsíců.

In reply to by kuskuneho

:cc): Taky bych potřebovala shodit nějaké to kilčo a špek :!k: :!k: :!k: !!!Pět měsíců po porodu :00: a stále si nemám skoro co obléknout :\/: ,tedy šatník celkem plný,ale plné mám bohužel i míry :s: :s: :s: . :a: :a: :a:

Ahojky Borůvko....Já to na tom mimibazárku sleduji a obdivuji Tě......Taky jsem se odhodlala jít do mléčné diety, ale hned první den jsem skončila. Vydržela jsem do 18:00 a pak se mě udělalo tak strašně zle (trpím na migrény), že jsem se krásně napapala.....no samozřejmě jsem na sebe byla tak naštvaná, ale ukojila jsem své vášně nebo jak se to píše.... :!k: :!k: :!k: :!k:

In reply to by Iwuschka

Ahojky..:-) víš co, kdyby mi mělo být zle, tak bych to nedělala..jak říkám, už jednou jsemji držela a skončila jsem asi 4 den.. Mě ten první den nevadí...trochu jsem se ale bála, protže jsem šla večer cvičit, ale bylo to v pohodě..:-)

In reply to by Borůvka

A to máš těch 7 kileček jen z té mléčné diety? Myslím, že dohromady, že?Já jsem si nechala napsat dietu na moji postavu, je to na 2 měsíce, měsíc jsem to vydržela a zhubla 4 kg....Jíš normální potraviny, akorát v malém množství a po 3 hodinách....No tak jak se to má dělat.....Ale já myslím, že u mě je problém jinde...Od porodu skoro nemenstruuji a proto si myslím, že ty kila vůbec nechtějí jít dolů...

In reply to by Iwuschka

to mám za celých 6týdnů..s tý mléčný 3,5 za 10 dní...
No já jsem v lednu držela taky něco jako ty, neměla jsem to napsaný ale držela jsem se, jedla po dvouch hodinách, hlavně ovoce a zeleninu a vždy si dala dobrej oběd, klidně knedlík, i řízek, no vše, ale v malém množství..a taky jsem zhubla kilo týden...

In reply to by Iwuschka

já taky moc ne, ale hlídám si prostě hodinky, a jak tady jedna holčina napsala, strč do pusy alespoň rajče (cokoliv) aby tělo nic neukládalo a vědělo, že zase za dvě hoďky dostane..když jsem po tom prvním měsíci zjistila, že to tak pěkně funguje, tak na tonedám dopustit a určitě se budu snažit ten systém zaběhnout..:-)

In reply to by Iwuschka

jím po dvouch..můj takový den byl asi takhle..ráno aktiia..sladká..:-), 2-3 pomeranče..zapečené brambory s kotletkou..:-D..mrkvička 1-2..chleba se sýrem..rajče a okurka..ale chodím spnkat později, takže někdy třeba ještě mrkev, jím ovoce ale i odpoledne a dokonce jsem měla jednou týdně sušenku...jo a jeden den jsemsežrala čtřičtvrtě štrůdlu..ale zase jsem neměla oběd...:-) a když třeba mám menší oběd a cítím že mám hlad, tak si raději do 17h dám chleba se sýrem..a já si dávala dva krajíčky..:-D jo ale 2x týdně mám hodinu aerobiku..ten den si víc dopřávám..

In reply to by Borůvka

Moc děkuji, Borůvečko....2x týdně???,To je super.....já každý den cvičím 20 min na elipticalu a každou volnou chvíli dělám sedlehy, ale to není ono, jak ten aerobic.....máš váhu s měřením tuku? Mohu se zeptat, kolik máš? Já tak kolem 50 %....hrůza.....úplně se stydím.....

In reply to by Iwuschka

já bohužel, nebo bohudík váhu s měřením tuku nemám..i když by mě to zajímalo..ale pravda je, že mi dělali veškěré testy kvůli té příhodě, a nic mi nazakázali, tak to nebude asi šílené..:-) Ale když vidím jakjsem obalená, tak to šílené je..holka, tak jsemse přechválila...už jsem dietkou skončila a vracím se k normálu..

In reply to by Iwuschka

Ahojky, ale prosímtě, protože jsem doma neměla potřebné věci, jako tvaroh, hovězí a pod..ale venku jak na sibiři, takže jsem to skusila nahradit, jenže jsem to neuměla dostatečně, další den byl ještě věrší propadák a nakonec jsem se najedla..opravdu trošinku, ale přecijen s manželem kuřátko..:-D tak tak a na víken jsme jeli do Prahy, tam bych to stejně nedržela..ovšem to neznamená, že se dál nebudu snažit..:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka