HOLKY JÁ ZHUBLA 2 KILA aneb pokračování hubnoucího kurzu!

29.01.2009

ty vogo holky fakt...chodím do toho kurzu na hubnutí - dnes potřetí a já jako jedna z mála zhubla...je tedy fakt že jsem začala cvičit...tedy cvičit...jen v pondělí jsem cvičila a včera jsem oprášila svůj úžasný stroj - ORBITREK a jela při Ulici půl hodiny a dnes ráno - nebo před obědem - taky půl hodiny....ty jo asi to cvičení nebo pohyb má něco do sebe ! já jsem ráda ani nevíte jak....JEN TAK DÁL!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

no to je super zpráva. Já taky hubnu, ale výsledky napíšu 4.2 :) Uvidíme, jsem se neměřila a vážila jsem se naposledy v pondělí, tak uvidíme, nechám si to překvápko až na 4.2 :) Jen tak dál. Orbitrek bych taky chtěla, jenže....není ho kde mít :(

soráč že jsem neodpovídala ale nějak jsem dnes byla uplně mimo...tak zaprvé jsem cvičila :-D že? pak jsem dělala nehty, pak tu oxidovala tchýně a pak jsem zas cvičila a pak došla kámoška a pak ..jsem tu...ale jdu vykonávat manželské povinnosti, jsem slíbila no.... díky všem za podporu, budu vás dál informovat ...

Ahoj Marcelko já mám ještě 11 kg navíc a uvažuji právě o koupi ORBITREKU nebo běžeckého pásu co myslíš že je lepší. Děkuju.

sleduju vás už asi třetí den a docela jste mě nakopli, abych taky už konečně začala něco dělat. Vezmete mě mezi sebe? Já chci taky hubnout. Po porodu mi zůstalo ještě 5 kg a ráda bych se zbavila i těch 12, co jsem nabrala, když jsem začala chodit se svým současným přítelem.

gratuluji :qu: :qu: :qu: jen tak dál,to půjde ještě líp až ti malý bude běhat a ty za ním s plínkou :!k: :!k: U nás máme dostihy min.10x za den :s:

ahoooj
je tak to je super ze na sobe tak makas :one: odeme veeelka pochvala :one: a cejtis se lip???je orbitrack je super ja sem si ho vyskousela a byla sem jak na oblacku to je super pohyb uvazuju uz dil ze si ho taky koupim ale ted na nej neni misto mam tu spoustu neskladnejch veci na malou jako je jidelni zidle,choditko,apod... :00: no ale az misto bude tak do toho urcite taky pujdu :one: a pis pokroky tesim se :a: a co malej ???jak se ma?

In reply to by simipimi

malej je miláček, furt se řehtá...otevře oči ráno a už se kření, furt se usmívá nebo směje...je to bobíšek... tak ten orbitrek si pořiď určitě, je to fajn věc, škoda že jsem na to přišla až teď (po dvou letech co ho mám doma :s: :s: :s:

Jeee tak to je supeeer!!! :qu: :qu: :qu: Jsi šikulka! :one: Já začala taky pořádně cvičit, ale mně se zatím kila nehly!! :00: Ale aspoň se mi pohly centimetry!! :dance: Tak držím palečky, ať to tak krásně pokračuje dál!! :a:

In reply to by MarcelaK

No dnes asi byly erupce na sluníčko, pač když jsem stoupla na váhu , tak jsem měla o 2 kila míň!! :jawdrop: :\x: :\x: No uvidíme časem ;) Tobě ale držím moc moc pěstičky , ať ti to jde samo! :k: Jen doufám, že až se potkáme, že tě vůbec poznám!! :///: :a:

In reply to by MarcelaK

jasněěě!! :one: Víš popravdě já byla na bruslích jen 2x! (Teda když nepočítám tahání manžílkem po balkonu v zimě v druhém měsíci těhu!! :s: )No a opravdu si nedokážu představit, že bych měla jezdit jen tak bez kočárku?? :O Já ten kočárek přímo potřebuji jako berličky!! :///: Tak to bude opravdu hooodně veselé!! :s:

In reply to by anisek777

jakpak se máte holky? :girl: Jste zdraví?tedka řádí všude chřipky,se bojím,aby malý něco nechytnul :n: tedka jsem se sotva vylízala z pořádné rýmy a Ivánek zatím tuk tuk zdravý :qu: :qu: ale stále kojím tak si říkám,že má protilátky ode mně :hu: A co vy a kojení?

In reply to by Princezna

Jee ahoj, tak my jsme prozatím zdravé! Ale teď se mi zdá, že Nikča jaksi pokašlává! :00: Jinak já přišla o mlíčko už skoro před měsícem, tak jsme na UM, ale zase na druhou stranu jsme konečně pořádně přibraly!! :\x: Teď jsme zkusily dávat první příkrm - mrkvičku a chutná jí to tak,že nestačím dávat do pusinky!! :s: A co je u vás nového?

In reply to by anisek777

že ti Nikolka přibrala,jen at roste :a\|: No Ivánek běhá po 4jak ďas a u všeho se staví a občas podél nábytku ujde docela štreku :qu: :qu: ,ze všeho mi vyrostl :§) tak musíme nakupovat,no je to sranda,nikdo mi nevěří,že je mu teprve rok,vypadá na 2 a velikost taky tak,máme ted 92!! :///:

In reply to by Princezna

Jeeejda to není snad ani možné!! To je teda chlapisko!! :qu: Ten tě za chvilku předroste!!! :s: Už ať je teplo, ať se můžeme domluvit na procházku nebo na brusle podél Dřevky! ;) :a:

In reply to by Princezna

Jeeejda to není snad ani možné!! To je teda chlapisko!! :qu: Ten tě za chvilku předroste!!! :s: Už ať je teplo, ať se můžeme domluvit na procházku nebo na brusle podél Dřevky! ;) :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Hani, když při hubnutí cvičíš, tak se ti vytváří svaly, které váží víc než tuk, takže váha se vůbec nemusí měnit...míra je přesnější :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka