Červíci 09 - pokec 27.11.2010

27.11.2010

Zakládám vlákno dalšího pokecu k novému seznámku: http://www.mojetehotenstvi.cz/cervici-09-seznamek-27-11-2010 a snad bude tentokrát trošku veselejší :)

Holky my byli včera na posledním očkování pneumokoka a překvapilo mě to, že Viktorku potom až do večera ta nožička bolela, nechtěla moc chodit, stála a pořád si na to místo šahala, tak asi ji to píchli moc hluboko, nebo nevím, dneska už je to naštěstí Ok, ve sněhu řádila jako pominutá :€):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No on to tak dostal už vícekrát a žádná velká reakce nebyla... :)

tak a já jdu zase balit, budu muset do ikei, došly krabice (opět) a teď mi tam jebne, jak tam bude lidí, jaksi 40 krabic je stále málo....

In reply to by Terinka84

holky,včera doma jsme nějak mluvili a vypadá to,že domek do kterého jsme se měli na jaře stěhovat asi prodáme a koupíme chalupu někde na horách,pryč od civilizace,tak jsem zvědavá,dokonce padlo to,že by mohlo být časem ještě dítko,které jsme už neplánovali,no necháme se překvapit.Ale i tak stěhování se na jaře nevyhnem.

In reply to by prdada

Jééé, romantika....to bych taky brala, jenom by se mi nechtělo složitě dojíždět někam do práce...Kdybych vyhrála ve sportce (jako, že si ji ani nepodávám :) ), tak bych se taky odstěhovala někam do klidu.... :s:

In reply to by Jajda007

no,já jsem vyrostla na samotě u lesa,byla to tedy síla :00: Než jsem měla řidičák,tak jsem jezdila stopem do práce,když tedy něco jelo,spíš jsem si těch 12kilásků dala.
Ted,když jsme rodina,tak by mi to tak ani nevadilo,dokonce bych chtěla i kravičku.Jenže si myslím,že to neklapne a půjdem rovnou do té naší novostavby

In reply to by prdada

tak to ti přeju pevné nervy při stěhování... a taky štěstí při výběru chalupy, kde se vám bude líbit. A proč jste se rozhodli jinak, než jste měli v plánu, možná jsi to tu někdy psala, ale já to nezaznamenala, tak proto se tam, asi blbě, ptám. Jinak já mám pocit, že nedělám nic jiného, že kupuju krabice a krámy jsou tu furt, teď čekám na odvoz pračky, takže mám chvilku pokoj, psychicky se připravuju na další výpravu...já tam tak ráda jezdim večer, ne takhle odpoledne, ale já už nemám do čeho to dávat...a ještě mě čeká krom jiné špajz, do kterého bych nejradši hodila granát, hlavně do těch 2 horních polic, tam jsou poklady, které jsem viděla zatím jen z dálky.

In reply to by Terinka84

nějak,padlo to,že začnem úplně nový život,na novým místě s novýma lidma.Jsem zvědavá jak to dopadne.
Stěhování je šílený,když jsme se stěhovali s garsonky sem na chatu ,tak to bylo věcí,ale ted to bude ještě horší :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka