Deníček uživatele svetla82

20.03.2012

Ahoj holky, tak po dlouhé době vkládám pár foteček (už asi na počtvrtý, tak snad konečně....) Štěpán je hrozný zvíře :00: už docela obstojně mluví, zopakuje vše a hlavně na všechno má odpověď :O n

po dlouhé době
po dlouhé době
po dlouhé době
po dlouhé době
po dlouhé době
po dlouhé době
23.12.2011

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok holky!!!!!!! Vůbec nevím, zda se sem ještě do Vánoc dostanu, takže přeji všem poklidné svátky, mám vás ráda :h: :a:

veselé Vánoce

Krásné Vánoce Světluško :h: nehoň se,odpočívej a naber síly do Nového roku!!! :kiss: :kiss: :kiss:

22.11.2011

tak tady je můj první perníkový adventní věnec :)

adventní věnec

Téédy Světluš, ty jsi žena činu, super práce... co ty všechno nezvládneš: pečeš věnce, perníčky, buchty, chleba, .... háčkuješ čepičky, děláš zvířátka, šiješ... a milion věcí, na který jsem zapomněla. Takže velký :qu:

In reply to by Tinax

Marti, díky :kiss: tys to napsala jako bych dělala jen to :s: přitom tohle jsou tak 2 hoďky denně (někdy dělám jen obden) já to beru jako koníčka, ráda zkouším nové věci a něco mi baví déle a něco ne :) proto to možná vypadá tak všestranně :a:

10.11.2011

Ahoj háčkařky :) začíná zima a konečně mám zase čas si trochu hrát... Čepic máme dost, tak jsem se vrhla na hračky. trocha mého chlubení :a:

začíná zima :-)
začíná zima :-)
začíná zima :-)
začíná zima :-)
začíná zima :-)

moc děkujuuuuu :) poslední dobou nezvládám.... kluci hrozně zlobí, do toho nemocná babi, bohužel nemocný i děda :( ale tohle je jediná věc, u které si vážně odpočinu a zapomenu aspoň na chvíli na všechny starosti.... za poslední dva měsíce jsem zestárla aspoň o 5 let ://: Zdeni, moc neblbni, ty karpální tunely nejsou sranda!

teda Světluš :qu: moc velká šikulka! ale to už vím!!!
jen pořád nechápu,kde na to bereš čas a hlavně chuť a sílu se dvěma dětma..jsi superman!!!
teda super žena :///:

10.11.2011

Ahoj květinky, tak včera jsme byli na 18ti měsíční prohlídce :) Štěpka má 9,73kg a 81cm.

1,5 roku
1,5 roku

No tedaaa,Svetlusko,ja uz vad dlouho nevidela a zasnu jak je Stepanek uz velkej,malem bych ho nepoznala.Mam pcoit,ze vyrostl snad za den :) Vidim,ze je certik a po mamince,jooo? :c: ;) Taky mame doma vzteklika a poradnyho.Chodim nekdy po byte s MP na usich jak porad jeci a jeci,takze abych zachovala dusevni rovnovahu,tak je to nezbytne :c: Stepulka uz mluvi slusne,tak to u nas ani nahodou.Chytrolina a skodice mame taky,ale mluvit potvora ne a ne :) U nas staci totoooooooo,todleeeeee,nenenenene..vic k zivot nepotrebuje :) Vas Lukynek ma krasny bryle,slusi mu.. :one: Na fotce kluci spolu pekne radi :one: Taky to doma mame a hned rvacky,hned se tulinkuji,hned se mlati,sak to znas :00: :c:

In reply to by siska333

jj, roste mi před očima :) Štěpánek se mi teď rozkecal krááásně, asi to vidí u bráchy, ale ještě nedávno řekl jen máma, bába a táta, teď už to rozšířil o dalších cca 15 slov a každý den se zlepšuje :///: tyjo, tu MP závidím, já bych si ji nejradši nasadila taky, ale nemůžu :€\€: jak jsou kluci spolu, tak už ani neuvařím, nevyluxuju, dokonce ani na záchod nemůžu a musím u nich sedět v pokoji ://: právě už ani sem tak často nechodím, protože dopolko musím stihnout úplně vše, uvařit, uklidit, v půl 1 přijde Luky a konec. jeden si chce hrát s tímhle, druhý mu to bere, perou se, honí se, úspěšně likvidují vše, okolo čeho projdou... je to teda dost náročný a manža od rána do večera v práci :( :a:

In reply to by svetla82

Svetlus,ja mam doma ten samej blazinec co ty a prave proto jak oba rvou uz tak,ze se to neda vydrzet,tak si nasadim na cas MP3 a poslechnu pisnicky co me obzivnou krapet na dusi.Misa uz to vi a pokud neco chce,tak ma zvednout na signal pravou ruku :c: Taky nam tatka chodi domu az pozde odpoledne a do te doby bojuju s dvouma klukama,teda spise s drakama :) .Pro MIsu chodim do skolky nekdy poo,nekdy ve 14.30 a pak jak jsou spolu,tak zacne to prave rodeo,kdy se rvou,Luky mlati Misu,ten rve,ze ho mlati,ze mu to vrati a taky jo a ja,ze je malej, ze je to mimino,ze tomu nerozmi a porad porad porad dokola,blazinec hadra.Nekdy uz mi fakt litaji nervy. :€z€: Nemam klidne deti,ktere sedi,ctou si knizecku :c: ,ale rvou se ,hadaji. :c: .Casto se s nima zavru do jejich pokojicku,kterej vypada jak po vybuchu atomovkou :00: :c: LUky mi skace po hlave,Misa lita a provokuje LUkyho,ja at toho necha,ze malej pak zuri..No,porad dokola a svym zpusobem se uz nkdy i tesim,ze malej vyroste a ten rozumek snad u obou prijde. :) Pak prijde manzel z prace,je tu 10 minut,kdy mu kluci vyvrtaji diru do hlavy jak porad jeci a uz je u nas rev.. :€z€: Na to si dam radeji panaka at se dostanu do klidu :s: Ted ma Lukyho mama a pro Misu jdu ve 14.30,takze realax na dusi :€s€: Taky se snazim dopolko udelat vse od uklidu,navareni a vse s Lukym,ktery mi u vseho neustale asistuje,pak pro Misu a vecer prijde manza,je vcelku nklizeno a ja v dusi unavu neskonalou.Sak to znas,ono se to nezda,ale navarit,uklidit a vse vypada,ze normalka,ale jen ja vim,co mi da prace,aby to tak vypadalo :) Nwekde jsem cetla,ze uz das kluky k sobe do pokoje i na noc jestli se nemylim. :) U nas se Luky jeste v noci stale budi a rusil b Misu,takze stale obsazuje nasi loznici a dame tomu jste cas..Svetlus,pevne nervy a slunce v dusi :€s€: ;) :a:

Štěpánkovi to mo sluší a má krásné míry :one: - začínají už to být pěkní lumpíci co? Náš Tomášek už to taky zkouší se vztekáním a když se připojí k Honzíkově lumpačení, tak kolikrát nevím, koho hlídat dřív :00: . Ale je s nimi už i docela sranda (občas), tak se to trošku vyváží :-).
Mějte se krásně, pa :a:

frajer :h: a teda Svetlus, tipovala bych mu urcite vic, tak 2 roky :c: a parada, ze se ti tak rozbastil :hu: jinak u nas je docela pohoda, jirik nelita, takze je zatim klid :///:

12.10.2011

Ahojky, tak tady je naše nová koupelna :///: chtěla jsem vložit ještě pár fotek ze srazu, ale to mi nejde :00: zkusím vložit zvlášť... Za foto se omlouvám, líp to asi nenafotím :)

koupelna
koupelna

In reply to by mimilinko

děkujuuu!!! no ještě to chce doladit, ale já už si s ní pohraju :s: musím vytáhnout nový zelený ručníky, koupila jsem si v Ikee toho zelenýho krokodýla jako protiskluz do vany, klukům jsem koupila úchyty na ručníky ve tvaru tučňáků (taky zelený),.... no mám ještě co dělat :) teď jsem na to dost dlabala, jak mi bylo zle, ale dnes už mám roupy :€):

31.05.2011

Ahoj háčkařky :) tak tady pár čapek na přání, nějak není čas, užívám si sluníčka :D jo, v zimě to tady zahltíme :s: :a:

čapky
čapky
čapky
15.05.2011

Ahojky, sice je teď teplo a je méně času než dřív, ale pořád si na háčkování udělám čas :) Konečně jsem si zkusila holčičí čapky a potom jsem uháčkovala také něco pro své

háčkuju a háčkuju
háčkuju a háčkuju
háčkuju a háčkuju
háčkuju a háčkuju
háčkuju a háčkuju
08.05.2011

Ahoj květinky, tak už i my za sebou máme oslavu prvního roku :) uteklo to neskutečně a už teď se děsím toho, že tu budu za chvíli sedět znovu a psát, že jsme oslavili rok druhý...

naše slavení :-)
naše slavení :-)
naše slavení :-)
naše slavení :-)
naše slavení :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

moc děkujeme, tak se potom taky pochlub s dortíkem :one: taky posíláme :kiss: :a:

Přejeme dodatečně vše nej k prvním narozeninám žížaláčkovi Štěpánkovi. Já myslela, že jeden z nejmenších chroustíků bude Jenda, ale jak to vypadá,, tak to bude oproti Štěpkovi buřťa (teď má asi 8,2kg). Je fajn, že kluci nakonec nepadli nemocní a oslavu jste si užili... no a ten dooort, mňam, jsi opravdu borec.
Mějte se krásně a posíláme pozdrav a přání se spoustu zdravíčka.

Ahoj Štěpánek měl krásné narozky a na to že byly nemocný tak to zvládly nádherně. Moc krásný dort. Fakt se ti povedl.
A koukám že je Štěpánek taky dobrý střízlík. Má ted hodně pohybu a chodí vid. Tak to je jasný že ti ted moc nepřibral. A jestli ho do toho trápily zoubky.
Přeji Štěpánkovi všechno nejlepší 1 roku.

06.05.2011

Ahojky, tak mám hotovo a jsem z toho zpocená až na pr.... Je to můj první a zároveň poslední potahovaný dort, bylo to příšerný :00:

dort
dort

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka