Deníček uživatele Simonesss

20.04.2010

Ahoj holky! Chtěla bych od vás poradit (vím, že se to už tady řešilo). Která z těch sad je lepší? http://www.aukro.cz/item1003173513_hit_start_sada_max_profi_1_reni_nail…

nebo

Ahoj, já si koupila tu první a super, gely Reni jsou bezva, samovyrovnávací, takže pro začítečníka skvélé. já jsem spokojená moc..

No u tý druhý ta lampa vypadá super, ale chybí tam primer a olejíček na kůžičku, já bych vzala tu od reni-nail je tam toho víc a holky si tuto značku chválí nebo k tý první dokoupit určitě primer. Já mám od reni barevné gelíky a drží dobře.
www.prckoviste.cz/eliskakucerova

Ahojky ja osobne pouzivam gely od renii nail to je to prvni a jsem spokojena, nekdo tu psal ze snad ty gely od magic nejsou tak kvalitni a odlupuji se....

Nevím jestli ti poradím :n: , já si koupila nejlevnější, protože jsem nevěděla jestli se mi to bude líbít dělat a jak mi to vůbec pujde :C]]: .Ale co máš tady na výběr tak se mi docela zamlouvá ta druhá, ale zkušenost nemám. Všechny věci co jsou tam budeš potřebovat a jiné si už dokoupíš, jinak každé sedí něco jiného. Hodně štěstí pak při práci :one: :a:

03.12.2009

Ahoj Holky! Včera jsem byla kontrole a Dr. říkal, že mám trochu menší dělohu, ale že to nevadí, že miminko roste tak jak má. Nemáte s tím některá zkušenosti? Nevíte čím to je?

Ahojky já si myslím že kdyby to mělo být něco hodně špatnýho tak by ti to doktor řekl. Takže to bude určitě v pořádku. Mě zase zarizilo když mě doktor řekl že mám dělohu pořád vzadu což jsem nějak nepochopila jsem teď ve 12tt no ale snad je to v pořádlku příští týden jdu na ultrazvuk a genetiku tak uvidím. Tak se měj pěkně a buď v klidu určitě to bude všechno v pořádku:)

Já to slyšela při každé gyn.kontrole,že mám dělohu malinkou a tuhou a to jsem ani nebyla těhu...a když jsem otěhotněla,tak mi dr.říkala,že to ničemu nevadí :one: A v pohodě jsem měla celé těhu a dokonce jsem přenášela :00:
Takže hlavně klid a užívej si těhulkování :qu: Děloha je užasný orgán,který se dovede přizpusobit :one:
Já byla před rokem v tuto dobu taky v 16tt a ted mám 7 měs.cácorku...tak držím palce a at hezky rostete :one: :dance: :a:

05.11.2009

Ahoj holky!!!!!! Nevíte jak to teď je, proplatí mi pojišťovna 3D nebo 4D utz? V tom prev. programu mají napsaáno, že hradí nadstandartní vyšetření ale jak mám vědět, které to jsou...

Ahoj! Já jdu v úterý na genetiku, kde se dělá 3D UZ. Vzhledem k tomu že jdu k soukromníkovi který má nadstandartní vybavení, vím že budu platit 1400. Byla jsem se ale ptát na pojišťovně a oni mi po předložení faktury proplatí 1000 kč. Tak jsem docela spokojená. Dokonce mám nárok i na DVD zdarma. Mám pojišťovnu Metal Aliance.
Tak ať vám to dobře dopadne! Pozdravuj mimiška!

Ahojky :a: Já jdu na první velký ultrazvuk v půlce listopadu a nikdo mi neříkal, že bych si ho měla zaplatit :#o: , jen mě sestřička, která mě objednávala říkala, že je možnost zaplatit si fotku nebo dvd. Mám všeobecnou pojišťovnu a myslim,že by mě snad na to upozornila i moje Dr., že se toto připláci. Tak Ti moc neporadím, ale myslím si, že by to mělo být placeno pojišťovnou.

21.10.2009

Ahojte holky! Tak jsem dneska byla na kontrole u Dr., vše mám v pořádku. Mimísek se pekně vrtěl, tak mám z toho radost. Podle UZ jsem 10+5, podle MS 10+1.

:~!: Já jsem taky z Ovy jsem ale úplně na začátku je to moje druhé těhotenství mám už 3 letou holčičku.Chtěli bychom chlapečka ale na to je ještě brzy tak pěkné těhulkování.

Ahojky, na kontrole jsem byla před týdnem a teď v úterý mě čeká NT (takže obrovská nervozita). Jsem dneska 11+4 a jsem taky z Ostravy. Z které části OV jsi?

In reply to by Simonesss

Já jsem z Dubiny, to jsme skoro sousedky :). Já jsem těhotná poprvé a vždycky jsem si myslela, že druhorodička už to bere jako rutinu :), ale jak to tady tak pročítám tak asi ne. Já jsem teda nervozní hrozně, jestli všechno bude probíhat v pořádku. Porodu se zatím ještě nebojím :), spíš mám myšlenky abych k němu zdárně dospěla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka