Deníček uživatele Sandy

18.10.2011

Zdravím nehtařky, máte prosím některá zkušenost s tímto gelem? http://aukro.cz/uv-gel-na-nehty-tipy-white-bily-55-lina-i1872665175.htm… Děkuji

Ahojik, ja ho pouzivam, me vyhovuje. Neni drahy a za super cenu ti ho dokazu sehnat :) Tak kdybys mela zajem, pisni...

Jeste teda zalezi jake mas nehtiky, ja mam bezproblemove, takze me drzi, alke drzi taky holkam, co jim nehty delam..... takze u me 1 :)

já jsem ho kdysi kupovala, a spokojená jsem nebyla, jenže já mám trochu problémové nehtíky, mě jen tak něco nedrží.

08.08.2011

Ahoj
Chtěla bych se zeptat zkušených nehtařek, jak se s těmito destičkami pracuje? Nikdy jsem o tom neslyšela... díky za rady

Ahoj! Já destičky používám snad dva roky! Je to v pohodě. Jen to chce trochu cvik a originální laky. Obyčejné na to moc nejdou. A až natiskneš, chce to schovat pod gel. Pod bezbarvým lakem se mi to mazalo. Toť moje zkušenosti. Ze začátku jsem z toho byla nervozní (mazání pod lakem), ale teď si práci nemůžu vynachválit. Přeju pěknou práci!!!

In reply to by Sandy

Jsou to laky přímo od firmy co destičky vyrábí. Takže Konad! Světlý nevybírej, spíš tmavší ať je to vidět. Stříbrnej je krásnej, ale nejde použít (leda na celopotáhlý tmavý nehet). Objednávala jsem přes internet destičky i laky najednou. Jo a potřebuješ stěrku a tiskátko, taky vyrábí Konad. Po každém otisknutí je potřeba destičku, razítko a stěrku otřít odlakovačem, stačí běžný co používáš.

21.02.2011

Ahoj

Ahojky Sandy,jak se dari???myslela jsem vcera na tebe,jak ti je???
zkus se poptat pri koupi leku v lekarne a nebo si zavolej sve dr,poradi ti............

In reply to by Tehulka4

Ahoj,děkuji :) tak nějak sem to nachlazení zvládla skoro bez léků. Vzala sem si jen pár septisanů, ale uz je mi dobře, co se týká nachlazení. Jinak nic moc. Už je mi jasné, že to bylo od stresu, ač jsem si to nechtěla připustit. Léky jetě nezabraly, to soudím podle toho, že přišla taková jedna situace a já se zas roztřepala a lapala po dechu :( a ted to trva zas dva dny. V Po jdu na kontrolu k dr., tak uvidím, co řekne.

V podsatě můžeš,léky na nachlazení by neměly mít vliv.Pokud si nejsi jistá podívej se na příbalový leták,který máš u svého léku.
Monina

22.01.2011

Ahoj, prosím vás, jak velkou placku musím mít u bekovky a baretku? Děkuji

O dost větší, než u klasické čepky, klidně i o 4 nebo 5cm. Záleží prostě jak moc velký ten baret chceš, někdo má rád upnutější na hlavu někdo zase dělá skoro talíře, já dělám tak ty 4cm navíc.

15.01.2011

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli se dají čepičky i baretky háčkovat i z jiné než bavlněné příze?

A z jaké příze děláš? Já dělám z bavlny jen letní čepky, a to z Camilly. Jinak jarní dělám z Elian Nicky, z Dory atd. Na ty letní je taky dobrá Limone - to je taky bavlna, nebo Daniela - ale to už není 100% bavlna, ale viskóza s elastanem. Čepky jsou z ní ale suprové. Kdyžtak zavítej k nám do klubíku háčkařek ... http://www.mojetehotenstvi.cz/navody-na-hackovane-cepicky-jine-parady ... tady si radíme i se chlubíme svými výtvory :-).

In reply to by vodnanka

Já jsem háčkovala z Camilly, ale přišly mi ty čepičky takové tvrdé a těžko se malé nasazovali na hlavičku a když jsem je oprala, tak už nebyly tak pěkné a srazily se. To, že byly tvrdé, může být i tím, že moc utahuju?
Zkusím tu Danielu, třeba budou čepičky pružnější...

In reply to by Sandy

No ona Camilla je taková trochu tvrdší, ale zatím si mi nikdo nestěžoval, že by se mu čepka srazila ... a že už jsem jich něco nadělala. Zkus tu Danielu, z té se dělá moc pěkně, stojí cca 51,-Kč, ale je jí 75g a a čepičky jsou jedna báseň. Nebo tu Limone,m ti taky hodně chválí.
Tím utahováním to samozřejmě taky může být.

22.04.2010

Dobré ráno, maminky. Jaká je nejvhodnější příze na bekovku, tak aby v tom malé nebylo moc horko a nezapařila se ji v tom hlavinka.

Já teď zkouším z Káji- je to bavlna s akrylem, tak to vypadá nadějně. Tu přízi mám osvědčenou z jiných čapek.

Na úplně takovou tu klasickou bekovku je dobrá akrylová příze, hodně se dělají z Elianu (Nicky, Klasik, mimi), ale v létě ji prostě neunosíš, protože jsou teplý. Potom jedině udělat z camilly, ale zkusit letní dírkatou variantu, já dělala před pár dny oranžovou s hnědou a ta je z camilly a dírkovaná.
---------------------------------------------------------
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=236653
http://adelakochrtova.rajce.idnes.cz/Moje_hackovane_cepicky/

15.04.2010

Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli když dám tu čepičku prát na 60stupňů, co to udělá? Roztáhne se nebo srazí? Háčkovala jsem z Camilly... díky.

11.04.2010

Ahojky, tak jsem se přidala mezi vás :) Háčkování mě strašně chytlo a jen těžko se od toho dokážu odtrhnout, to je ale myslím to prvotní nadšení :s: Doufám, jinak bych nic jiného n

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky