Deníček uživatele Retezka

24.06.2015

Ahojky, tímto příspěvkem bych se chtěla přihlásit do prosinčátek 2015. Včera jsem podstoupila prvotrimestrální screening. Měla jsem celkem nervy, v únoru jsem potratila a tak jsem te´d vyplašená ze všeho ;)
Vůbec jsem netušila, že se při tomto vyšetření měří i tlak (mám prokázaný syndrom bílého pláště), ale naštěstí to bylo vpořádku.

Prvotrimestrální screening.
Prvotrimestrální screening.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já si od začátku myslím, že to bude holka, už proto, že je to úplně jiní těhu než se synkem. S ním mi bylo hej. A teď už jsem zažila nevolnosti i zvracení :s:
v pátek jdu na kontrolu, třeba se prcek umoudří a ukáže se. A když ne, tak třeba příště. :h: Prďolka měří 7cm od temene ke kostrči. Blízká rodina už ví, že čekáme mimi, protože jsem od začátku na neschopence. A zbytku a přátelům jsme to včera oznámili. Ještě před týdnem se mě kamarádka ptala, jestli plánujeme druhé dítě a já jsem jí řekla že zatím ne :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji a Tobě přeji, ať to taky dobře dopadne :one: :€O:

06.02.2015

Ahoj holky. Protože jsem strašně kašlala, až mě rozbolely na levé straně žebra a lopatka, valila jsem včera odpoledne k doktorce. Utekla jsem z práce. Napsala mi Omoxin tablety - prý těhotné můžou. Měla jsem strach, jestli je prcek ok, tak jsem šla k doktorovi raději už dneska ráno a rovnou nalačno.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak první Honzík byl přirozeně a rychlovka....doufám že se to bude opakovat :D Akorát jsem na konci trpěla na vysoký tlak a otoky. Jinak bezproblémové těhu. Tak doufám že se to bude opakovat. Včera se mi udělalo za jízdy autem špatně..no jsem zvědavá jak dlouho to utajíme :D

24.01.2015

Ahoj holky. Musím Vám sem něco napsat. Jsem hrozně překvapená, rozklepaná a nemůžu tomu uvěřit.
25.12.2014 byl první den poslední MS.
Řekli jsme si s mužem, že by to chtělo výhledově druhého prcka.
Během ledna jsme se milovali jen jak se nám chtělo. Upřímně řečeno, mockrát to nebylo, měla jsem nervy v práci, umřela mi babička, pohřeb...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka