Deníček uživatele neli.a

16.08.2009

Tak to jsme "MY" a fotka z minuleho tydne, tedy z 12+2tt.

fotka z ultrazvuku

bláho to si jdeš teda pozdě včelko, já to věděla z utz. hned, dr. to měřil a všechno popsal a krev za 4 dny telefonicky... ale nic se neboj, všechno bude v pořádku, je dobře, že nám všechny tyhle vyšetření dělají :-) Jinak fotečku máš krásnou, holčičku Ti moc přeju, když si ji přeješ Ty :-) opatruj se a nic se nebooooj! :a:

In reply to by Andělína

ten pan doktor je primo specialista na geneticke vady, ruzne problemy ohledne tehotenstvi, vyvoje plodu, ne,ze bych tenkrat hledala nekoho extra,ale proste jsem dala do vyhledavace zenske lekare a na prvni cislo zavolala,jestli prijimaji nove pacientky,vis. Tak mi rikal, ze z vysetreni,ktere se obvykle delavaji az v patem mesici,tak budu mit jasno uz ted, proto to nehradi pojistovna ale pacientka sama. No,kdyz uz jsem tam u neho byla,tak jsem na to kyvla...a jak si vzpomenu na svou kamaradku,ktera chudak musela odrodit v patem mesici uz mrtve dite,tak mi je spatne, ja bych to nezvladla:-(((

Ahojky krásnej bobeček :#~: Jinak se ničeho neboj, testy dopadnou určitě dobře, ale musím ti říct že je to tak u každý těhulky...Já sama jsem byla z toho vyklepaná celou dobu až do výsledků, ale pořád jsem si říkala že to dopadne určitě dobře... :one: A neboj bude hůř, až začne mimi kopat tak se pak zas budeš stresovat celý těhu kolikrát denně kope a jestli je to tak správěn, no však poznáš sama... :)

In reply to by luciekres

vidim, ze se ti to blizi, tak preji moc stesti a lehky nekomplikovany porod a pekne zdrave miminko!!! A taky o tom partnerovi...jsem na tom podobne, ten muj by me nejradejc spoutal a nasilim odvezl tenkrat na interupci, vztah nam nejakou dobu neklapal a on by neprezil pocit, ze nekde vyrusta dite bez neho...no,radejc sama nez s hajzlikem.

In reply to by neli.a

Děkuji :) ........JJ přesně tak,já jsem sama už 4 měsíce ale vůbec mi to nevadí a hlavně jsem štastná, předtím jsem s ním byla akorát tak nešťastná :( ...No ale uvidíš třeba ten tvůj ex dostane rozum :one: ...No člověče sem se docela divila ale teď když už mám za 6 dní termín, tak se zničehonic ozval a chce najednou malou vidět...předtím taky o ní celou tu dobu nestál...prostě chlapi fakt neví co chcou... :$$: :s:

25.07.2009

zdravim vsechny tehulky, zitrkem mi zacina 10.tt, jak jsem cetla nektere prispevky...no,mam docela strach, byla jsem zatim jen na jedne prohlidce,a to jsem nevedela, ze jsem tehotna.

Ahojicek,podle mne si se rozhodla spravne,je lepsi byt sama s miminkem,nez nestastna s chlapem a ono se ten spravnej tatka pro vas urcite najde,ten tvuj ex si nezaslouzi byt tatou :a: Allessia+Dominicek

Neli raduj se, protože v sobě máš neskutečný poklad. Roste v Tobě človíček, pro kterého jsi Ty sama největší ochranou a nadějí na spokojený život. A věř, je plno mužů. kteří budou rádi za miminko, které je necháš přijmout za své, vždyť nezáleží na tom, kdo byl u stvoření, ale kdo je součástí rodiny a podílí se na společném Vašem životě. Nevím proč, ale Tvůj ex mi připomíná toho mého, alespoň podle jeho chování jak píšeš. Všechno jednou bolí, ale jakýkoliv konec má smysl. Ale teď už se soustřeď jen na toho cipíska, co si lebedí u Tebe v bříšku a těší se na Tebe!! Držím palečky, papa.

In reply to by honey82

podle vseho si se pravdepodobne asi taky takoveho chlapa zbavila,ze? Ja nevim proc,ale trvalo mi to nejakou dobu,porad jsem hledala co je spatneho ve me. Ale to jsou takovi typci,co deptaji a snazi se nenapadne vnutit ti myslenku,ze za to jeho chovani vlastne muzes ty sama. Uf,uf. Nene! Rika se jim manipulatori. A na to male se tesim...snad to bude v poradku, po tech stresech co jsem si zazila,ale na to spatne nemyslim,porad se hladim po cim dal vetsim brisku a rikam mu,to bude dobry,maminka to zvladne a tesi se na tebe!:-) A taky uz vim,a to jsem se dozvedela ted u pana doktora,ktery od pohledu na me rekl, urcite nejste v 11tydnu,ale tak v 15tt. Ja si rikala,ze mam fakt nejak velke bricho, na to stadium tehotenstvi...a ejhle,ultravzuk ukazal miminko 10cm a vedle mimi nador stejne velky. Beztak se mi vytvoril z toho holomka a tech deptu s nim:-(
Dekuju za palecky a mily vzkaz.

byla jsem na tom úúúplně stejně od 8tt sama a dá se to zvládnout, to miminko dodává takovou zvláštní sílu a není problém se na něj upnout a pak když začněš cítit pohyby jsi neprůstřelná, u nás se to otočilo ve 24tt, do té doby jsme se neviděli, pak jsem ho vzala ve 25tt na 4D UtZ a od té doby je pokakaný z malé, ta ho posadila na zadek, jediná ženská co ho dokázala zkrotit měl slzy v očích a od té doby šlape jako hodinky, uvidíme, odpustit se dá, ale zapomenout ne. Na potrat mě naštěstí neposílal, to bych mu vůbec nodpustila tak se to tak nějak vyvíjí a život se nám točí klem malé pincezny, teď jsem ve34tt a za celé těhu jsem si toho docela dost zažila. Přeji ti pevné nervy, ale neboj nejsi sama jste už teď dva takže to půjde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka