Deníček uživatele Namba

08.07.2013

Ahojda maminky, jak pak se máte a jak vám dětičky rostou?To uteklo že, ya chvilinku budou slavit rok :///: Co už vše umí vaše dětičky?Náš prďolka je pěkné torpédo, ťape za ruku, někdy se sám pustí a v

16.03.2012

Posílám pár foteček jak nám Kačenka povyrostla :h: :///: :a:

Kačenka fotečky 2 ročky a 2 měsíce :-)
Kačenka fotečky 2 ročky a 2 měsíce :-)
Kačenka fotečky 2 ročky a 2 měsíce :-)
Kačenka fotečky 2 ročky a 2 měsíce :-)
15.03.2012

Takhle nám to letí , teď jsou Kačence dva roky a dva měsíce a zase vypadá úplně jinak :///: Je to naše beruška a v létě ke Kačence přibude bráška :) Přeju všem ať krásě dítka rostou a jsou zdravoučké

Srovnání Kačenka miminko a Kačenka na roce a půl na dvou letech dám příště :-)
Srovnání Kačenka miminko a Kačenka na roce a půl na dvou letech dám příště :-)
Srovnání Kačenka miminko a Kačenka na roce a půl na dvou letech dám příště :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, děkujeme moc:-) ZAtim o bráškovi mluví hezky, hladí mě bříško , dává pusinky, když si náhodou bříško odkryju tak říká maminko schovej bříško ať bráška nenastydne :s: Je kouzelná, ale uvidíme jaké to bude po porodu až zjistí že to je péče nejdřív o miminko a pak o Kačenku :00: Ale říká že mi bude pomáhat tak snad to půjde :///: :a:

01.02.2012

Tasy posílám fotečku mojí dcerky, když o ní častěji píšu abyste taky viděli jak vypadá :c:

Moje dceruška 2 ročky

Děkujeme moc za pochvalu je to naše zlatíčko ostatně jako každé dítko každé maminky a tatínka :///: :a:

Ahojky, no tak holčička je tady beruška krásná !!!!! :one: Povedla se vám. Na takové culíčky se těším taky :), zatím nám jde jeden pidi :). Ty jo, dva ročky...moje holčička bude mít za měsíc a půl jeden rok a furt prožívám, jak strašně to utíká a vy už budete sfoukávat dvě svíčky....

01.02.2012

Ahojky děvčátka posílám fotečku svého bříška 14+0 přesně, fotila jsem se dnes.Je to moje druhé těhu tak možná proto už mě tolik vykukuje bříško.

bříško 14+0

Ahojky, můžu se k vám přidat? Mám termín 13.8. a doma půlroční slečnu k tomu.
Jinak tohle bříško tipuji na klučinu!!! Nádhera!!!
Kačka

In reply to by Caterinita

Ahojky, určitě můžeš:-) Písni do srpňátek 2012 a tam tě vinnie zaregistruje ta to tam má na sarost :) Panečku půl roční slečnu a druhé a bylo plánované? :///: Moc gratuluji .No doktor mi říkal že to vypadá na chlapečka a i já si to myslim, tak uvidíme na dalším ultrazvuku to se dozvim 14.2. snad už určitě.:-) A nebo až v březnu na 20.t. A máš pocit co asi čekáš ty?

taky cítím malinkaté šťouchání,ale pupík musím teprve vyfotit.Mám jen 1 fotku a to s dcerou jak mě pusinkuje,ale tváří se tam jako sjetá,tak to ani neukazuju :///:

Teda tak to je něco, já jsem dnes 11+5 a mám břicho jen ve stoje a to je taky moje druhý těhu:-) a pohyby ještě necítím vůbec. (jsem blboun, já myslela že ležíš, až teď jsem si všimla nočníku za tebou:-D

In reply to by zuza11

Hi hi ono to je špatně vyfocené ale otočit to nešlo.Já to taky nechápu takovéhle bříško jsem v prvním těhu měla až v 6. měsícu a teď začínám 4.měsíc a tohle se úplně děsim co bude potom :s: Ale je fakt že předtim mě rostli i boky když to teď mě roste jen to bříško a max.... trošku zadek :s: :00:

09.01.2012

Ahojky děvčata , přidej te se taky, ráda uvidím vaše pupíčky ať jsou malé nebo velké :one:

Můj pupík 10+4. Srpňátka přidejte se taky:-)

Děkuji moc děvčata, hnes se jdu juknou na vaše pupíčky:-) Už se těšim :///: Při Kačence jsem takový pupík neměla to jsem pořádně neměla bříško ale to druhé těhu mám už od začátku úplně jiné než to první a to i s velikostí pupíčku :a:

07.01.2012

Všem děkuji za odpověď :a:

08.12.2011

Ahojky děvčata, jak se k vám mohu přidat do klubíku?Byla jsem u doktora dnes, jsem 6+0 a mimísek má 3,3mm a srdíčko bije 105 úderů za minutu :h: :c: , ale také mi doktor pro jistotu dal léky utrogest

Ahojky, tak moc gratuluji k srdíčku! Klubík srpňátka 2012 ještě není založený, tak kdyby jsi chtěla...(já nevím jak se to dělá, ale pokud se do toho nikdo nepustí, tak si to zjistím.) Jinak já budu mít taky srpňátko :-)Ale o pár dní později než ty. K doktorovi jdu teprve ve čtvrtek. A máš už nějaké příznaky? Já vůbec nic!

ahojky, veliká gratulace. Jinak léky jsem taky brala na udržení pro jistotu když se to poprví nepovedlo. A vše v pohodě. Taky jsme lednový :-) jako vy :-).

In reply to by LucieS

Děkuji, pomatuju si tě podle ikonky:-) A v jakém jsi týdnu ty? Já při kačence brala dushastona píchali mě pregnyl první 3 měsíce.A teď budu brát utrogestan taky asi tři měsíce a to mám jít na trhání osmičky, ale gynekolog mě řekl že chce aby mi zub vytrhly až po 12.t. těhotenství , dřív ne.Tak raději posunu termín objednání.

In reply to by Namba

Nambo léky jsem brala při Elišce :-), zatím ještě nejsem těhu,už bych taky chtěla nosit mrňouska pod srdíčkem,ale ještě je čas aspoň dokavaď přítel nedodělá v létě dálkovou :-) ,tak pak budeme uvažovat :-). Jestli tě zub hodně trápí, tak bych tam šla lepší než dostat infekci a pak to může miminko i ohrozit. Určitě si zavolej k zubákovi, injekce určitě neublíží miminku neboj. Dej pak vědět jak si dopadla :-). A co myslíš bude to holčička nebo chlapeček? Je ti to jedno? Pozdravuj cácorku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka