Deníček uživatele Monina24

13.01.2011

Holky takze zitra mam termin a uz se asi neco zacina dit,dneska me zaclo bolet v podbrisku jako pri MS,trva to vzdy jen par sekund,jeste mi stvrdne k tomu bricho.Volala jsem manzelovi at az bude mit v

:\x: Moni, moc držím palečky,až je to už začátek porodu.Já mám týden do porodu a nic se neděje,tak přemlouvám "pupíčka" až už jde ven......včera jsem uklidila celý dům a nic :€[€: .Takže myslím na tebe až máš Larinku už u sebe.A je super, že je manžel aktivní,určitě to oceníš až budete s malou doma, hodně ti pomůže, než budete mít všechno zmáknuté :ww:

nechci tě plašit, ale já měla asi od 4 rána takové nic moc MS bolesti a mamka taky ať si to měřím, ale bylo to pokaždé jinak, asi v 8 vypadla fuj zátka v poledne jsem raději jela (tramvají), na příjem jsem se dostala tak ve 14.00 a pak hned na sál, bolesti pořád nikde, ale špatné ozvy, tak mi dali kapačku a 16.30 malý na světě. Tak jestli to bude pár hodin, raději bych jela. Držím palce, mě to čeká za 2 měsíce ;) :a:

In reply to by Hele

nechci plasit jo?no to jsi me teda moc uklidnila :€z€: ja se toho prave taky bojim ze to nejak neodhadnu,uz jsem taky hodne slysela ze se nejdrive nemusi nic dit a pak to prijde vse najednou.No mala ma tet skytavku tak ji snad nic nechybi.Tobe taky preji at ti to rychle utece a bezproblemovy porod :€s€:

jéééé ten je jak ten muj :D pocita semnou bolesti, zapisuje na papirek a furt se pta zda uz pojedeme :D vcera ze me sla hlenovka i s tmavou krvi.
jinak boleni jako na ms+tvrdnuti mam kazdy den, taky netusim zda to jsiu uz kontrakce,ale jde to rozdychat... ale kezby to uz neslo a my vyrazili taky :D
tak tfuj tfuj tfuj :)

07.01.2011

Ahoj holky,takze dnes zaciname posledni tyden a v patek rodim :\x: teda jestli semale bude chtit :?

Ahojky, tak to ti moc přeji, aby ti to vyšlo ;-).
Je fakt,že někdy dr. tvrdí,že to bude co nevidět /viz.já/ a nic a někdy říkají,že se nic nechystá a za dva dny je třeba i mimi na světě...
Já měla v noci poslíky a celkem trochu jiné než kdykoliv předtím, tentokrát to byl i navíc takový nepříjemný tlak na konečník... :00: ,ale po hodce a půl to přešlo a už zase nic...
S tím :sex: jak tu píšete, tak to mám podobné, už mě to ale štve, připadám si,že jsem nepřitažlivá apodobně, důvod proč není :sex: mi totiž přítel neřekne...ti vaši chlapi vám aspon řeknou, že kvůli miminku je jim to nepříjemné, ale u nás se to nekomentuje... už se ani nesnažím něco začínat :r: .
Pak dej vědět, jak jsi se rozmyslela s tím dárcovstvím té pupeč. krve! :a:

In reply to by Vendiska

Vendi, my nemohly do 3mes, jenze ja myslela ze furt tak jsem to "nechtene " protahla az do 5mesice :s: no a pak tak 1x za 14dni ... a to milacek se smal a rikal ze je to jak "jizda do kopce" :€): ale taky furt rikal ze se boji a ted kazdy den a v pohode :sex: on to neni ten krasny sex se vsim vsudy,jsou to jen rychlovky bez mazleni a predehry...ale aspon se u toho nasmějeme, nebot skoro vzdy to začne v koupelně a to nas nekdo videt tak se tlemííííí :s:
PS: Taky jsem si rikala ze sem nepritazliva a ze si nerekne...a on ze si myslel ze nechci, takze ted si reknu a nema sanci rict ne :€):

In reply to by Vendiska

Holky tak to já s :*O*: nemám problémy a kdy chci tak ho mám .... samozřejmě manžel na mě bere ohledy a sám nikdy nic nezačne takže musím naznačovat já a to mi právě příjde že ho nepřitahuju a prostě jen plní moje příání taky jsem mu to řekla a prej sem blázínek a prej na mě nic nezkouší abych nebyla utahaná, že to nechává na mě no....

In reply to by Vendiska

Vendy z toho si nic nedělej, mě se začal vymlouvat na malou až když už jsem to nevydržela a sprdla ho, proč jako nic není. Měla jsem totiž už taky depku z toho, že mě nechce, že jsem tlustá, oteklá a nepřitažlivá. Tak mě pak začal muchlat, že tím to prý není, že má strach o malou a tak. Tak nevím, jestli trošku nekecá, ale každopádně by s tím přeci měli počítat, že se holt v těhotenství postava změní. To ale přeci není důvod k tomu nás zanedbávat, no ne???
Ale kámoška, která už má kloučka se mě na to ptala hned, jak jsme se po dlouhé době viděly, jak je to u nás teď se :*O*:. Ptala se záměrně, protože prý měli úplně stejný problém, tak je to asi celkem obvyklá záležitost. Ale i tak mě to štve :€{€:

23.12.2010

Ahoj lednacci,no uz nas moc nezbyva ale snad to jeste nektere z nas do ledna vydrzi :s: Ja byla dnes na ozvech v nemocnici,mala se ma k svetu,ma kolem 2800 a 2900g.Kazdopadne se ji na svet jeste nechc

No já o tom darování slyšela až ted na posledním kurzu,tak se chci na to taky poptat kdy a kde mám co podepsat ? Je to podle mě škoda nedarovat . :one:

Tak super............hlavně, že je vše v pořádku :one: .Já jsem chtěla taky darovat u prvního porodu pupeč.krev,ale nakonec jsem skončila císařem, takže nic,ale teď tayk budu darovat............pokud to někomu pomůže,tak je to super :€s€: .Tak se držte holky...........už se nám to blíží :°O°:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

joo,Moniiii,u Vas mate vsechno jine a evidentene jednodussi a normalnejsi!U nas mi bylo receno,ze u cisare se to nedela,ze je to operace a tak se tim doktori nezabivaji,aby toho jako na ne nebylo moc.A jinak proste musi byt zena zdrava po celou dobu tehu:zadne uzivani leku,lecby,nebo treba ten streptokok,jak se zjistuje na 31tt.,ze je hodne pozadavku a jeste vyplnuje se velkolepa rodinna anamneza a moc mamin tim neprojde.

09.12.2010

Ahoj spolutehulky,tak i ja mam dnesni ozvy za sebou,manzela jsem vzala sebou rovnou me vyfotil tak sem vkladam i fotecky neseho vcerejsiho shootingu.

Dnesni ozvy a jsem Happy
Dnesni ozvy a jsem Happy
Dnesni ozvy a jsem Happy
Dnesni ozvy a jsem Happy

krásne fotečky :s: tak to ti závidim že jsi měla tak pohodové ozvy no ale co hlavně že je vše jak má :C]]: opatrujte se :a:

Moc pěkné fotečky.No já jsem u prvního porodu poslíčky neměla, pak mi praskla voda a fičelo to.........sice nakonec to skončilo císařem,ale ani nyní nemám poslíčky, tak uvidíme.Pěkný víkend :a:

Ahojky, pěkné fotečky, moc Vám to sluší ! :one: .
S těma doktorama - no holt každý je jiný, ale co píšeš, tak v podstatě zní rozumně...
Jinak mi také dr. řekl,že se už připravuju na porod, ale musím ještě 2 týdny vydržet ležet a být v klidu, aby nebyl nějaký problém... No a včera mi začali asi poprvé poslíčci. Vždycky mi ztvrdlo břicho - podbřišek a do toho se objevila bolest jak když to mám dostat, to se zopakovalo asi tak 7x za den. Břicho mi před tím taky tvrdlo a při tom jsem v něm měla takový tlak, ale bolest jak při MS včera poprvé... Ale jen lehce, i přesto jsem vystresla a hodně se hlídala a spíš ležela...
Tak užívej klídku a pohody, já ještě příští týden pár drobností a taky už bude vše hotovo :a:

In reply to by Vendiska

Tak to uz je asi ono,no ja mam taky obcas tvrdnuti bricha ale bez bolesti,takze az se teda k tomu prida i podbrisek tak uz budu vedet :///: no myslim ze tet uz musime vsechny odpocivat.musime si tech par tydnu nic nedelani pekne uzit protoze pak uz zacne opravdovy stres,ale zato krasny :€s€: (doufam)

29.11.2010

Ahoj holky,tak zase otravuji,ale musim se s vama podelit o sve prvni dojmy z dnesniho predporodniho kurzu,na ktery budu tet dochazet kazde pondeli az do 10.1.

No tak to máš SUPER KURZ i PORODNICI !!! Já pojedu MOŽNÁÁÁÁÁÁÁÁ zítra znova do té své na epiduralní kurz nebo příští pátek , tak si ověřím,co mám brát sebou. Tak ti blahopřeji :one:

mas prima,ze se seznamis s prostredim,ze ty kurzy mas primo v nemocnici a taky ze Ti vsechno daj ci pujcej.Ja jdu zitra,tak jsem zvedava,mame to v materskem centru a muzem si tam i domluvit navstevu porodnice,tak to bych sla,to mrknout,abych byla trochu v obraze a byla o trochu mene vykulena. :€):
Na pupiky ostatnich jsem zvedava,co si tam ostatni tehulky"prinesou".Ale co chodim na tehu plavani,tak je nas tam 8 a jsme na tom skoro vsechny tak nejak podobne jako ja,akorat jedna je teda extra drobounka! :€s€:

In reply to by vejawa

tak to plavani ti zavidim,taky bych sla.No snad tady pristi rok postavi ten krytak jak porat slibuji.Jinak dej vedet jak jsi na kurzu dopadla ty :€s€:

tak to je dobrá porodnice,když skoro nic sebou nepotřebuješ. :s: Takový kurz má alespoň smysl.Manžel se rozhodl ,že nepůjde k porodu(stejně jsem si nebyla jistá ,že ho tam tak úplně chci)ale přijde hned na ty dvě hodinky po porodu na sál a stejně musí na ,,kurs".Stejně tam jen promítnou video a možná ukážou sál pokud bude volný.Po absolvování tohoto kurzu může jít tvůj manžel k porodu?Nechápu proč tomu tady říají kurz :n: ,když je to na hodinku a ne pravidelně jako chodíš ty.

In reply to by Libuš

Tak manzel k porodu asi taky nepujde,u nas je to ale spis opacne,ja ho tam nechci,ale do kurzu jde i tak.No ja bych chtela aby byl se mnou na zacatek ,na samotny porod pak chci aby sel pryc a az bude po vsem tak zase muze prit :) no ale do kurzu pujde priste taky.Ono je jich celkem 6 a trikrat jsou pozvani tatinci

27.11.2010

Ahoj spolutehulky :a: ,jakpak se dneska mate?My dnes zaciname 34tt takze sem hazu par aktualnich fotecek.Dneska jsem si taky koupila kojici podprsenku (na fotografii) a musim rict,ze neco tak hrozneho

34tt+novinky o nas
34tt+novinky o nas
34tt+novinky o nas
34tt+novinky o nas

Moni jsi kraaasna tehulka. Kocarek super, co je to za znacku? a ta kojici podprda... no co dodat. Taky se mi do ni nechce

Ahoj maminy,

musim rict, ze se mi podarilo sehnat fakt peknou kojici podrpsenku.. nahodne jsem vlezla do obchodu se spodnim pradlem a meli peknou, pevnou , krajkovou.. Dela pekna prsa, je pohodlna a pevna.. pokud mi bude tak ji budu nosit i po kojeni a odstranim jen ty cvoky.. stala cca 550 kc .. Mela jsem z ni radost ...

ahojky Moni, krasny fotky :) brisko ti moc slusi . jinak ta podprda...mi povidej ja to taky nosit nebudu. kamoska moje ji mela jen v porodce aby jako pred dr,ale pak nosila klasickou co mela a v nich mela ty polstarky a kdyz kojila tak stejne mela v druhy hozenou plenu pac ji to mleko hodne teklo. takze ja budu nosit taky klasicky co nosim ted akorat urco koupim vetsi az se prsa nalejou :)
vse mas krasne pripravene :)))

25.11.2010

Ahoj holky,tak jsem dnes pomalu zacinala balit veci a nejvetsi starost mi dela,co vzit pro malou,vubec nevim co se takovemu malemu miminku oblika :?

Pro miminko do porodnice-co myslite?

ahojky moc hezké oblečky :s: Já beru bodýčko s dlouhym rukávem,košilku s rukávku se daj přetáhnout rukavičky,komplet bodýčko s tričkem žluté,ponožky,čepičky a kombinéza a do fusáku pak hodím fotku jen mi nejde vytvořit blog nějak to blbne. :a:

užasný :) ja mam dve soupravy, pak sem hodim foto.
jedna je bílá v te nejmensi velikosti 50 - dupačky, zateplený kabatek (košilka na knofliky),ponožky+k tomu pletený svetřík,rukavičky,čepičku (teprve se nam dělá) +kombineza
a d ruhou mam ruzovou v 56 - zateplené dupačky,zateplený kabatek (košilka na knofliky),ponožky+ to samé co předtím a plus bude ještě fusak :) stejne jde jen o převoz, mala bude v aute a pak domuuu :D

ahojky, tak ja beru body, dupacky, ponozky, nejakou mikcu, cepicku a zimni kombinezku.. tot vse, myslim, ze to bude stacit. A neboj, o prdolku se urcite postaras, jak nejlip budes umet. Vubec se niceho neboj!!! Budes nejlepsi mama na svete :)

30.10.2010

ahoj holky,tak jsem zpatky z dovolene a taky uz konecne zaciname 30tt,hurraaa :\x: takze tet uz se jen bude odpocitavat poslednich 10 tydnu :\x:Jinak doma bylo super,kupodivu nam i pocasi pralo,ale s

Zaciname 30tt

Ahojky, bříško Ti moc sluší, ono to teďka teprve začne utíkat ;) já jsem taky říkala, šmárjá, to jsem teprve v polovině, po velkém ultrazvuku a po 3D ve 26 tt najednou koukám, já za 6 týdnů rodím! :s: :s: užívej :€O:

In reply to by Awishek

diky :///: No je to sileny jak to leti,Na jednu stranu se tesim az bude mala na svete a na druhou stranu si to tehotenstvi uzivam,ma to i sve vyhody,nic delat nemusim,jsem stredem pozornosti :€m: je to uuuzasnyy,i kdyz se nemuzu poradne hybat. :€m:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:+^*: No utika to silene a myslim ze ty posledni tydny utecou jeste rychleji,tak doufam ze uz mas neco nakoupeno.Jak to vypada s kocarkem?Uz sis nejaky vybrala?Ja pocitam ze ten muj by uz mel pristi tyden dorazit,uz sem na nej zvedava :qu:

In reply to by Monina24

joo,konecne jsme se hnuli!:kocarek objednany i postylka i a vecicky do ni a i prebalovaci komoda objednana,vse by melo byt behem 14dnu. :\x: take uz se nemuzu dockat!
A v utery prijede segra,tak mi priveze krabice a pytle s oblecenim,chrastitky,kousatky.... :\x: proste ty zakladni veci co ma po sve Sabince.Mam koupeny praci prasek a avivaz,co pouzivala segra,je to od Dedry.Takze pak hned vlitnu na prani a zehleni a budu vse skladat do komody kterou jsem vcera vyklidila.
Mam i vyhlidle 2kosile do porodnice,takze jen je koupit.Tak uz se vse vyviji tim spravnym smerem,ale samozrejme uplne klidna a nejstastnejsi budu az to budu vse mit doma.To pak vse nafotim a budu se take chlubiiit! :\x:
Kocarek mame objednany jako nase Verca:
http://www.slune-cz.cz/kocarek-implast-canu/
akorat v barve moro.

In reply to by vejawa

tak to se uz tesim na fotecky,kocarek vypada super akorat barvu moro si neumim predstravit :one: Ja uz dnes prala posledni veci ktere jsem dostala od kamocky a rucniky,jeste zbyva povleceni a jsem hotova. :dance: Tet mam ty veci krasne povesene a poskladane ve skrini a chodim furt koukat jak pako a uz se nemuzu dockat az budu malou oblikat. :\x:

08.09.2010

Ahoj holky,tak mame dnesni velky ultrazvuk za sebou,miminko a ja se mame k svetu a taky uz vime co se v brisku schovava.

Dnesni Screening a uz vime co je v brisku
Dnesni Screening a uz vime co je v brisku

Moc gratuluji k holčičce :girl: vidím, že bude v lednu hodně :girl: .Zajimavé jméno,ale k tvému příjmeni to sedí :one:

Ahojky, gratuluju ke krásné holčičce, vidíš, já jsem podle fotky Tvého pupíku tipovala kluka :s: tak pohlaď :€O: jinak, moc hezké jméno ;)

31.08.2010

Ahoj,holky :a: Tak mame dnesni kontrolu za sebou a jsme tam kde jsme byli.Dr.

Dnesni kontrola 21tt

Ahojky, no tezko rict... Aby jsi pak treba nebyla zklamana. Jak ale píšeš, tak je fajn,že jdeš příští týden na velký UZ, takže je to už jen pár dní čekání a bude snad jistota. Raduj se,že je mimi zdravé. Já včera byla v poradně a byla jsem šťastná jak blecha,že je všechno úplně v naprostém pořádku... UZ mi dělal vaginální kvůli čípku,ale mimi vidět nebylo, to asi spíš proto,že ho nedělal hlouběji,ale nic jsem neříkala, zítra jdu na velký UZ,tak už to ten jeden den vydržím...
papa :a:

Já bych to radši nechala na ten velký ultrazvuk. Byla jsem tam a byl to jasný kluk. Včera jsem byla na kontrole u svého doktora a říkal, že tam pindíka nevidí a v tom Brně jsme to poznali všichni. Načež doktor zkonstatoval, že on má škodovku a v Brně mají mercedes ultrazvuk. Že on to pořádně uvidí až bude ještě větší.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka