Deníček uživatele mika

04.12.2008

tak jsme byli dnes na 6 týdenní kontrole docela jsem se rozčílila v čekárně, protože když jsem tam přišla tak tam bylo asi pět dětí který byli nemocný přitom ordinace pro nemocné byl

04.11.2008

Ahojky tak Vám taky popíšu můj porod. Když si vezmu že byl třetí v pořadí tak mi to jednu chvilku přišlo jak když rodím porvé :-).

Malý princezně hrozně moc daří a Tobě stejně tak!!!Jen jsem si vzpoměla jak mů přítel tay tak plašil a hnal mě už ze sprchy že musíme že nechce rodit v autě:-))....
:pig: :pig: :pig: pro štěstí.... :one:

08.10.2008

Ahojte holky chtěla jsem se zeptat jak se cítíte posledních pár dnů před porodem. Já hrozně jsem ráda že se kutálím přijde mi to hrozně dlouhý už bych nejraděj šla rodit.

Ahojky, tak já mám termín na 20.10 podle poslední MS a ULT o něco dřív , ale to neberu. Prý to není přesný. jinak poslíčky nemám asi žádný. Bříško mi tvrdne už celý těhu a teď mi to příde asi už normální. Někdy je v noci hůř a někdy líp:) no už aby jsme to měly za sebou ty aspoň víš do čeho jdeš. Já se na malou hrozně moc těším a taky na to až se budu moct dávat do kupy, protože být velrybou mě už nebaví:)) tak hodně štěstí a ať to máš brzy za sebou pa

já mám termín zítra, dneska jsem byla v poradně a nic, mám přijít v pondělí.. :( už bych šla rodit, je to prvně a trochu se bojím, ale těším se, až konečně uvidím našeho prcka :cc): ale žádný poslíčci ani jiný náznaky... jen 100 telefonátů denně s otázkou "tak co, už?"
takže děs běs! Ostatním držím palce!

In reply to by Tera

tyhle otázky dostávám taky a docela dost často a líbilo se prohlášení naší sousedky když už se mě ptala asi třetí baba tak jí řekla až uzraje tak vypadne. Neboj není čeho se bát uvidíš že vše bude v pořádku.

Ahoj Miko, já když si vzpomenu, když jsme byla na konci svého těhotenství, tak jsem měla úplně stejný pocit :dance: a nemohla jsem se dočkat, až budu zase bez bříška.....je to už 10 let a teď se zase strašně moc těším, až dostanu příležitost bříško mít....už bych viděla // :\\:

In reply to by OliKlim

velice dobře chápu taky jsme se dlouho snažili a pořád to nějak nešlo a nakonec se nám to povedlo asi po 5 letech snažení a to jsme se zrovna přestali snažit a začali plánovat úplně jiné věci. Moc ti přeji aby jsi našla ty dvě // co nejdříve a pak sis to těhu moc a moc vychutnávala.

18.09.2008

Tak si jdu trochu postěžovat zrovna jsem se rozčílala mladší kluk mi právě marodí v úterý mi volali z intru že si mám pro něj přijed že má teplotu.

Tos zrovna narazila na paní chytrou, je to pech a zvlášť když si dělaj ty svoje vyhlášky :jawdrop:

19.08.2008

Tak si jdu trochu postěžovat co se mi stalo stále to nějak nemůžu překousnout.

Tak to je síla,obdivuju tě za to,co jsi pro mladýho dělala a zírám,jak jsou lidi nevděčný. Rozhodnutí,že s nima končíš je správný.Nenech se zvyklat,měla bys jen problémy a starosti a od feťáka nemůžeš čekat nic dobrého....ještě tě okrade nebo něco horšího.Ruce od nich pryč. Ty jsi pro něj udělala víc než jeho nejbližší a když si toho neumí vážit,tak ať jde do háje.Nenervuj se a měj se fajn.

děkuji ale asi jsem toho mýho vychovala docela dobře na drogy má jasný náhled a toho se opravdu nebojím protože i on to odsuzuje a jeho názor na toto téma je kdyby všichni feťáci si museli všechno léčení platit tak by nemuseli platit poplatky u lékařů malý děti a lidi kterým se stane jakákoliv nehoda za kterou nemohou.

za dobrotu na žebrotu, lidi jsou strašný, hlavně si ohlídej syna aby ho ten jeho "kamarád" taky nestáhnul na drogy nebo ho nějak neokradl - opatrně, držím palce ať se vše zlepší

In reply to by Anička.a

pokud ten klucina uz, zacal brat tak jen tak nezkonci , je to ted pro nej ta nejlepsi zabava a krasnej svet a ty s tim nemuzes nic udelat, teprve az on se rozhodne prestat tak tu je moznost mu pomoci , vim ze je tezky si s tim nedelat hlavu ,ale zkus to. Na tu jeho babku se vykasli a vubec s ni nekomunikuj ty jsi udelala vse co jsi mohla a vic uz nesvedes ted uz si kluk musi zit svuj zivot sam,a takhle to musis taky vysvetlit synovi ze nemuze kamaradovi pomoci, protoze on se tim jiste trapi taky.,(

Ps : moc drzim palce at to dopadne dobre papa

04.08.2008

Kdo jste rodil v Chomutově a nebo v Kadani jaké máte zkušenosti.Já vím že mám času dost,ale slýchám takové zvláštní fámy že opravdu nevím kam vlastně jít rodit.

24.06.2008

Ahojky holky mám dotaz nemáte některá zkušenosti s klíštětem?

Pokud jsi ho našla do 24hod. od přisátí, pak se nemusíš žádné nemoci bát, protože pravděpodobnost, že tě po tuto dobu klíště infikovalo je mizivá...má to něco společného s tím, kdy začíná vypuzovat to svinstvo ze sebe.

In reply to by Theodwyn

to bylo určitě protože než jsem šla od našich tak jsem si ještě sprchovala nohy studenou vodou abych došla domů,(hrozně mi v těchto vedrech otýkaj) a nic jsem neměla.
A našla jsem ho asi do půl hoď. a šlo hned ven.

In reply to by Theodwyn

moc aspoň budu trochu klidněji spát. Stejně jsou to potvory za posledních pět let nic a to jsem jezdila dost často do lesa a teď jseš doma do lesa nejedu abych nějaké nechytila a jdeš po ulici a on si tě ten hajzlík stejně najde.

02.06.2008

Tak jsem se vrátila z poradny a velkého Uz ve 20tt vše je v naprostém pořádku. Tak jsem moc ráda.

05.05.2008

Ahojky tak jsem byla minulí týden na tritpl testech a dnes mi sestřička řekla že jsou výsledky v pořádku tak mám dnes radost :h: . Ještě počkám na amnio snad dopadne taky doře.

Ahojky, tak to jsem moooc ráda, že máte vše OK! :k: Nás ty výsledky čekají zítra :( doufám, že to také taklhe dopadne :w: :w: :w: tak zatím pa pa a dávejte na sebe pozor.. :cc): :cc):

to je skvele, gratulujem :one: chcem sa len spýtať, ze ake vsetky testy su? okrem genetickych? som v 11.tyzdni a zajtra si idem pre teh.knizku. Ďakujem za odpoveď
Jana

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka