Deníček uživatele Macinka2

30.03.2009

Tak je to moje mimi den po porodu :girl: dnes už jí bude 9 měsíců :\x: narodila jsem se dne 9.7.08 měříla jsem 52cm a vážila 3320g

Ahojky,tak malá byla a je moc krásná princeznička.Ta fotečka, jak má čepičku je nádherná a moc jí sluší. :qu: :qu: :a: :a:

To je kočka..jste stejně starý..my teda 23.6...máte stejnou hrazdičku..my už jí máme předělanou na stoleček..

25.03.2009

Maminky chci se vás optat kdy vám začaly děti lézt ??? Mojí malé bude 9.4. 9 měsíců a zatím se jen přetáčí toť vše tak by mě tak zajímalo jestli je na tom někdo stejně ???

Teda maminy vy máte ty dětičky šikovné :qu: :qu: :qu: :qu: vím že každé dítě je jiné, přeci jen mám druhé a první kluk byl jiný, nebyl tak líný vše zvládal tak jak má ale tahle ta potvůrka ta je líná že to není možný :s: ona když je na bříšku tak lítá o stošest (jako ruce nahoře nohy nahoře jako kdyby skákala padákem :s: ) stále chodíme cvičit a paní doktorka říkala že už by měla lézt protože na plazení to vůbec nevypadá. Ale ono to nevypadá ani na to lezení :s: tak si říkám že asi lézt budeme až v roce :00: :00: :00:

In reply to by Macinka2

a malá taky neleze jen se plazí dopředu.Ale aspoň nějaký pokrok protože doteď se jen plazila do zadu.Ale ani si sama nesedne teprve ted začla říkat nějaký slabiky.A přesně jak píšeš můj syn byl taky jiný byl na to všechno šikovnější lezl v 7 měsících seděl taky v 7 a chodil kolem nábytku v 9 měsících a tady ta naše malá ani náhodou.

ahojky nic si stoho nedělej moje dvojčátka když byli malí tak od 8 měsícu se plazily ale na tyrech byli až od 11 měs a v roce chodily...každý mimčo to má jiný. Terezka taky ted 14 dnů se plasí a náznak že by měla jít na 4 nikde a to je jí dnes 8 měs.
Jana s rodinkou :)

Ahoj, naše Verunka měla včera 8měsíců a taky neleze, couvá a otáčí se kolem dokola, ale dopředu jí to pořád nejde. Když na některou hračku nedostane tak místo toho aby se snažila tak začne řvát! Ale začínám sledovat, jakoby začala zvedat zadeček, takže už to snad nebude dlouho trvat, protože chce abych u ní seděla a podávala jí, co ona zrovna chce, jinak pořád řve a mrčí!

04.03.2009

Holky nápady mi dneska došly :( fakt už nevím co mám uvařit, vařím obden někdy i každý den a přišla jsem na to že vařím pořád jedno a to samé tak mi prosím poraďte co budete nebo

Hojky, tak s tímhle se peru denne - bo aspon obden :) Tak jsem si řekla, že jeden den uvařím a když zbyde tak bude i na zítra, ale muj muz je jedlik - a to na nem neni videt :( tak vetsinou nezbyde :)
Dneska budu lasane z mletyho masika, je to rychly a jednuchy, Jen musis mit na ne testoviny, ale ty se daj koupit snad uz vsude ( sem taky z vesnice a maj je tu taky )
Tak ppap

In reply to by tamuse

Ahojky tak u nás na vesnici fakt lasaně nevedou :00: nemají ani květák protože je drahý a nikdo by ho tu nekoupil, je to tu fakt malé... Lasaně jsem už chtěla dlouho zkusit a asi je udělám ale až na víkend to jedeme nakoupit do velkého tak si je tam koupím a udělám je... máš nějaký receptík ???Já jsem koukala a plno lidí dělá lasáně trošku jinak :a: a taky mám doma jedlíka a dle toho vypadá, je schopen sníst i celý pekáč zapečených brambor za den no děs :!k:

Ahojky Macinko! Ja delal vcera plnou velkou zap.misu rizota s tim ze zustane i na dnesek.Ale milacek prisel z prace (mel 12nactku) snedl dva talire, dala jsem mu na dnesek do prace i sobe a rizoto fuč :s: takze dneska budu delat květák na mozeček a brambory :hu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak ovocný knedlíky už jsem taky dlouho nedělala, my ale nejíme kynutý ale tvarohový a tvaroh doma nemám a upřímně já držím dietu takže sladký teď u nás raději ne :s: bych se pak neudržela :!k: rybu ani maso manža nejí, čočku mám naplánovanou na pátek a svíčkovou bych si dala ale není masénko tak to asi fakt zvítězí ty těstoviny nebo už fakt nevím to je hrozné :!k:

01.03.2009

Holky já vás sice moc neznám tedy myslím tím co rodily v červenci 08 protože takový to "pojdme se spočítat" byly až zářijovky takže my jsme si nijak nepsaly...

my jsme taky červencový.8.7.2008 jsme vykoukli na svět.Akorát,že tady jsme průběh těhu bohužel nestrávily,jsem to objevila až později :///:

In reply to by malena

To přeci vůbec nevadí, vítám tě mezi červenčátka a jsou tu i červňátka :h: tak se nám pochlubte co už umíte a co zuby :///: a jestli jste hodní či raubíři :s:

In reply to by Macinka2

No my už máme 6zoubků,kvůli Vojtovce jsem byly trochu pozadu,ale už to zdárně doháníme.Během pár dní jsme se posadily a už si i samy stoupáme v postýlce a vlastně u všeho,čeho se dá chytit :s: Stále kojíme,takže těma zubama krásně koušem :///: z toho moc odvázaná nejsem :s: Příkrmy nám moc nelezou,ale moc to nehrotím,ať jí to nesprotivím,však ono to půjde.Konečně usínáme sami v postýlce,(vždy usínala u prsa)sice si občas ještě pobrečí,ale už je to spíš na minutu než hodiny :s: Nevím jestli to máme jen my teď,ale nevydrží přes den chvíli sama v postýlce,jak mě nemá v dohledu,tak řve.Ale jinak jsme zlatíčka,hrozně ráda a hodně se směje,hlavně když dělají hlouposti se starší sestřičkou.Jééé já se rozepsala,to jsem ale hrozná :s:

In reply to by malena

Vůbec nejsi hrozná je dobře že jsi se rozepsala aspoň se něco dozvíme :one: koukám že jste velký šikulky :one: :one: :one: já jsem kojila jen do 4 měsíce pak mlíčko došlo a do té doby mi malá taky usínala u prsa a jak jsem přestala tak začala spát v postýlce a byl klid, do 8 měsíce byla fakt zlatíčko ale teď do 9 měsíce (ten nám je dneska :\x: ) tak je to fakt s ní hrozné :r: stále se vzteká a jak je líná a neleze jen sedí a válí sudy tak jí to už nebaví si jen hrát tak pořád bulí a chce být na ruce prostě celý den fakt hrozný :r: myslím si že je to tím že neleze, kdyby lezla tak si doleze tam kam chce... a to s ní denně cvičím i několikrát za den a nic, je hold líná ale mrzí mě to a můžu říct že fakt každý den čekám jestli se tedy neumoudří a začne konečně lézt ale zatím to vypadá fakt marně... Kolik je starší dceři ??? Já mám staršího kluka 5 let a taky dělají blbinky ale když jí malej pusinkuje a mačká tak to je řev :s: :s: :s: :a:

In reply to by Macinka2

hele nám to taky dlouho trvalo a pak to šlo ráz naráz skoro všechno nqajednou,takže nezoufej určo to všechno najednou doženete :one: Starší dcera má 9let a je to hotová mamina.Přebaluje,oblíká,chová.Jo jo to pusinkování a mačkání je u nás stejné,ale taky naopak-Mína tahá Sábu za vlasy(ty miminka ale mají velkou sílu co?)JInak teĎ ještě nespíme,stojíme v postýlce a řveme,ale vypadá to,že už ne dlouho,už je unavená.Akorát já ji pol,položím a ona se zas zvedne a stojí.Prostě už ji nejde uložit :s: Jinak gratuluji k 9měsíčninám :qu:

28.02.2009

Ahojky holky byl z vás někdo darovat vajíčka ???

I když je to starší diskuse, tak bych chtěla poděkovat všem, které se pro dárcovství rozhodnou. Po náročné operaci jsem bohužel schopná otěhotnět jen s darovanýma vajíčkama. Kdybyste věděli, kolik doktorů mě doporučovalo, ať se vrhnu raději na kariéru, že znají spoustu šťastných bezdětných manželství...No ale naštěstí jsem objevila tuto možnost a jsem za ni velice vděčná. Nedovedu si představit, že bych smysl života viděla ve své práci, i když mě baví...Takže všem moc moc děkuji!
val

In reply to by f.valerie

to je jako by nabízel žíznivému chléb, když dotyčný touží po vodě.
šla bych do toho hned
budu držet palce, aby se Ti zadařilo, je to dar...
a na tom, že jsou vajíčka darovaná nic není a štěstí nevisí :a:

ne ne...já zatím ne.... daruju (tedy před těhu) "jen" krev.
Ale tebe moooooooooc obdivuju. Možná bych to v budoucnu taky zkusila.
Ať mám jeden dobrej skutek navíc ;) :///:
Effka a Viktorka

In reply to by Macinka2

no vidíš, a to sem už pár dní chodím zase fakt poctivě - každý večer. :s:
Máme se kráááásně. Viktorka je moc hodná holčička. Nevím teda jestli po mě nebo po manžovi, ale je.
Zítra jdeme poprvý do bazénu - po vaničkách. Tak jsem zvědavá. Doufám, že mají velkej bazén a míň vody, aby nepřetekl, až tam vlezu. :s: :s: :s:
Co ty? Teda kromě toho, že přemýšlíš, jak udělat někoho šťastnějším ;) a co Štěpánka? Jak jí jde cvičení?
Effka a Viktorka

26.02.2009

Už jsem tu delší dobu nic nepsala jen většinou odpovídala jiným, tak to napravím... Vím že samochvála smrdí ale já se pochlubit musím...

Ahoj Maci, jsi skvělá, sekne ti to.
Já se ještě nepřemluvila k žádným fyzickým výkonům, ale budu taky muset. Na brusle se ale fakt těším. Už aby bylo hezkyyyyyyyy.
Effka a Viktorka

In reply to by Effka

jééééééé ahojky :a: :a: :a: kuju :c: já jsem taky přemýšlela že si letos koupím brusle a budu chodit na zámeckou ale nemám kočár s ruční brzdou takže s malou by to šlo dost těžko... mám pro tebe ty vložky do podprsenky a ještě čajík co mi zbyl tak se pak někdy ozvy abys to vůbec ještě využila :a: :a: :a:

In reply to by Macinka2

jj, neboj! A do těch bruslí jdi, já taky nemám kočár s ruční brzdou! Ale nebojím se. Předloni jsem jezdila s kamarádovo mimísem v kočáru bez brzdy a OK. Není to žádná divočina. Ale dá se. A měla jsem z toho hezkej zadek :s: ;) Bohužel, po tom už není ani památky. Teda po tom hezkym zadku :s: :s: :s:
Effka a Viktorka

12.02.2009

Malé je 7 měsíců, myslíte že jí můžu dát chleba namazaný se sýrem ???

myslíš tavený? Ten ne. Ten není moc dobrý ani pro dospělý. Mnohem lepší je tvrdý, ale stejně si myslím, že je brzy. Dobrá je prý lučina a nebo žervé jak psala mamča pode mnou, ale mam pocit, že taky až dýl. My máme 9 měsíců a ještě jsme neměli. Ale taky možná proto, že nemáme žádnej zub, tak chleba neukousnem.

S tím sýrem nevím, nevím. Jestli máš na mysli taveňáka, tak to je samá sůl. Já bych jí dala jen kůrku, ono ji to bude i bavit žužlat :s: . Nám taky bude sedm měsíců a teprve nám začal růst první žub :///: Takže s chlebíkem ještě počkáme. Zatím papkáme zeleninku a nově bojujeme s hovězím masem v pauple. Je sranda, jak se mi Adámek začne rozčilovat, když mu uvízne na kraji papuli a nejde mu posunout dál :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka