Deníček uživatele leves

09.11.2009

Ahoj holky, tak dneska jsme 40+1 (termín 8.11.2009) a nic se neděje. Ani ti poslíčci, prostě nic. Tak se na miminko těším, že se ho snad nedočkám. Jak jste na tom vy??

Ahoj Leves,
já už taky přenáším. První termín jsem měla 3. a druhý 6. listopadu. Dneska jsem byla v poradně a prý jsem připravená k porodu, otevřená na 2 prsty (to už asi týden), ale pořád nic se neděje. Už bych nejradši měla mimčo u sebe, ale vidím to, že si budu muset počkat na vyvolání, které asi bude někdy kolem víkendu. :-( Držím palce ať máš své miminko co nejdřív u sebe.

In reply to by Gaby28

Ježiš, já už jsem se lekla, že jsem na to zůstala sama... Ne že, bych přenášení někomu přála... My jsme měli první termín 1.11.... Zítra jdu do poradny, tak uvidíme co mi řeknou. Už jsem zkoušela všechno od umývání oken, procházek, mytí podlah, a pořád nic . Tak Gaby přeju ať to přijde třeba i dneska. Čauky a děkuju.

09.11.2009

Ahoj holky, tak dneska jsme 40+1 (termín 8.11.2009) a nic se neděje. Ani ti poslíčci, prostě nic. Tak se na miminko těším, že se ho snad nedočkám. Jak jste na tom vy??

Ahojky kočko... já mám dnes do termínu přesně 21 dnů.... ve středu jdu na první pásy, tak moc doufám, že tam bude něco vidět... Vím, oproti tobě mám ještě spoustu času, ale už mě to začíná taky trochu zmáhat... Jediné co mě potěšilo, když jsem si pročítala různé články na www.porodnice.cz, tak tam pan Dr. Koucký například psal, že podle stavu čípku - zda je měkčí nebo se trochu zkracuje nebo tak je stejně skoro nemožné poznat, kdy porod přijde - u někoho to všechno může naběhnout během pár hodin a u někoho to může trvat týdny - je to prý jako s odchodem hlenové zátky.... Já mám pocit, že mě poslíčci občas zazlobí, ale nic závratného :-) Držím palec, ať máš mrňouska brzo u sebe :-)

Ahojky docela tě chápu, já jsem teprve 37tt, ale co jsou poslíčci atd. taky vůbec nevím. Krom velkého břicha nic, čípek 1-2. Začínám tvrdit, že letos nemůžu snad ani porodit. Ale neboj určitě se dočkáme

18.03.2009

Ahoj holky tak dnes jsem tu poprvé,jmenuji se Lenka a jsem 7tt+3. Chtěla bych se zeptat,jestli nejste některá ze Zlína.

Ahoj,tak tě tady vítám. :) Přeji pohodové těhotenství a hlavně žádný stres. :) A hlavně gratuluju. :\x:

Ahoj, tak já jsem taky ze Zlína..v červnu mi bude 27 a v červnu se mi narodí první dítko (chlapeček)...na Oskarovi jsem byla už 2x a teď za měsíc tam půjdu potřetí...chodí se tam ve 12, 20 a 30t..já jsem teda nic neplatila, ale nevím jestli to tak má každý..byla jsem tam moc spokojená, všichni jsou milý a ochotní..takže jestli nechceš platit,tak jdi tam..jinak moc gratuluju!! Žádné zlé problémy si nepřipouštěj a ani na ně nemysli...užívej si těhu plnými doušky... ;)

:a: Ahojky,já jsem z Otrokovic,Oskar je v Baťově nemocnici v budově porodnice dole :) ale kontakt bohužel nemám..jinak tě tu moc vítám a gratuluji k těhu :qu: :\x: Verísek a Sašenka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky vy jste zlaté, opravdu moc děkuju za přivítání, mám z miminka strašnou radost - trošku taky obavy (manžel je rozvedený a má 2 děti - 3 a 6 let) jsou to malí draci, sice nežijou u nás - ale máme je často a rádi...tak pokud všechno dobře dopadne - a já věřím že ano, tak snad to vše budu zvládat. Manželovy děti byl důvod proč jsme se nepokusili dřív... je mi 30let, tak si myslím že to přišlo tak akorát :-)
Dneska mě trošku pobolívá bříško, ale všude čtu,že je to docela normální... Chodím do práce - každý den po práci ale dávám šlofíka - ani jsem nevěděla jak může těhotenství člověka unavit...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak ty už jsi trošku dál než já.... já jsem taky v práci ale za hodinku končím.... už se těším až se doma natáhnu :-). Přeju pěkný a klidný relax a čiperné miminko v bříšku :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky