Deníček uživatele lavinek

30.11.2010

Ahojky květinky ,tak včera to bylo už půl roku co Adrianka přišla na svět :h: . Hrozně rychle to utíká ale musím říct, že si fakt maximálně užívám každý den.

Adriance bylo půl roku :-)
Adriance bylo půl roku :-)
Adriance bylo půl roku :-)
Adriance bylo půl roku :-)

Ahoj Adrianka je krásná holčička a jak se krásně směje :c: To vstávání je dosti náročné. Držim palce ať to máte co nejdřív za sebou. :a:

gratulujeme k mini výročí :k: ,Adrianka je fakt kouzelná holčička. To s kojením u nás taky probíhalo,vyklubal se zoubek a máme noci o něco málo klidnější,papáme jen 2x.Tak ať to brzy přejde a trošku se vyspíš. To že se Adriance nelíbí na bříšku nevadí,až přijde na to jak na kolínka,tak ležet stejně nebude :c:
Ahoj :a:

In reply to by Jolajka

:+^*: Dneska to bylo lepší :s: vzbudila se po 5h. ale žádný zoubek se nevyklubal. Možná byla jen hodně unavená :s: No nelíbí :00: Dneska jsem jí zase pomahala přetáčet se na bříško až jsem jí uplně naštvala :€[€: :a:

Ahojky s tím kojením jsme na tom ted asi všechny :k: stejně :s: musíme to vydržet Atkka je kouzelná a ten úsměv to bude nápadníků (mám pro ni jednoho mýho Lukynka ;) )

27.10.2010

Ahojky květinky, asi po 3 měsících jsem konečně vkládám fotečky. Zítra bude tomu našemu :h: 5 měsíců. Važíme něco kolem 7kg a měříme 65cm, je plně kojená.

Adriance je 5 měcíců
Adriance je 5 měcíců
Adriance je 5 měcíců
Adriance je 5 měcíců
Adriance je 5 měcíců
Adriance je 5 měcíců

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, no jo už s :°O°: zajímavé. A bude ještě víc až nám začnou chodit :s: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo to znám a nebo když si povídame s manželem tak nám do toho povídá :s: A dneska nám začala povídat ve 3 ráno :00: Ale naštěstí povídala jen 10minut a pak usnula :s: :a:

08.08.2010

Ahojky květinky, dlouho jsem tu nic nenapsala. Čtu tu vaše příspěvky pravidelně a všem vám gratuluji ke krásným :°O°: Adrianka je naše zlatíčko a můžem se z ní po.... :€): .

fotky Adrianky :-) můj miláček
fotky Adrianky :-) můj miláček
fotky Adrianky :-) můj miláček
fotky Adrianky :-) můj miláček
fotky Adrianky :-) můj miláček

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak jsme byli s Tomáškem na té kontrole ve 3 měsících a váží teď 5380 g a měří 58 cm. Bohužel musíme na neurologii kvůli tomu preferování levé strany a kvůli tomu, že nemá dostatečně zpevněné zádové a krční svaly při pasení koníčků. Asi si nás naše doktorka víc hlídá, protože se Tomášek narodil o 3 týdny dřív a měl docela dlouho novorozeneckou žloutenku.
Tak ať vás to očičko dlouho netrápí, pa :a:

In reply to by alenkas

:+^*: Očičko už máme krásně zahojené a vůbec nehnisá :qu: :one: Tak to asi taky budete cvičit Vojtovku. Viď? Lepší je preventivně cvičit než něco zanedbat. Mě rehabilitační řekla, že je vše OK tak doma necvičíme. Také jsme měli dlouho novorozeneckou žloutenku. Ta pak napiš jak jste dopadli na neurologii. Pápá :a:

04.06.2010

Tak konečně nás pustili dnes z porodnice. Adrianka se narodila dne 28.5. v 18:25 a měřila 49m a vážila 3130g.

tak už jsme s Adriankou doma :-)
tak už jsme s Adriankou doma :-)
tak už jsme s Adriankou doma :-)

Ahoj,
moc a moc Ti gratuluji ke krásné holčičce :qu: :qu: .
To je mi líto, že nemáš na porod pěkné vzpomínky, ale hlavně že máš zdravou holčičku, která je tou největší odměnou za těžký porod :-).
Přeju vám moc zdravíčka a štěstíčka :k: :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

velká gratulace-Adrianka je moc krásná holčička :k: a uvidíš,že za čas zapomeneš a hlavně,pokaždé je porod jiný-tak to nevzdávej :h:
Ahojky :a:

nádherná, gratuluji! nebude jedináček, uvidíš, že za měsíc budeš vědět, že ještě minimálně jedno mimi bude, že za tu bolest to stojí, hlavně ta radost potom... :-) ať se Vám daří!

velika gratulace :qu: mal je kouzelna :girl: .A neboj ono te to prejde a za par tydnu ani nebudes vedet jak to bolelo a mala se brasky docka pa pa

24.05.2010

Ahoj květinky, tak se s vámi loučím jako těhulka :€O: Jelikož se malé ven nechce tak zítra nastupuji na vyvolání.

uz jsem te asi nestihla,takze jen po vetru strasne moc drzim palecky at vse zvladnete a kdyz uz vyvolavacku zvladnu ja,tak ty taky ;) Pro ty mrnousky to stoji za to :h: a clovek vydrzi vsechno :one: Po brisku se mi taky styska a porad mam pocit,ze se mi tam malej vrti :///: ,ale to jsou jen me streva :c: Lavi,drz se :one:

Já dneska byla na kontrole a po ní jsem začala krvácet, ale prý to je normální, tak si říkám kéž by to malou alespoň posunulo dál. Další kontrola je ve středu a pak už bude asi taky vyvolání...bojím bojím. Budu na tebe zítra moc myslet. Tak hezký večer s manžou a od zítra už budeš s malou :-) Hezky nám ji pak sem přijď ukázat. Pá pá

Ahojky,
držím palce, jinak já přenášela obě dcery. První si to rosmyslela den před nástupem do nemocnice. U druhé jsem nastoupila o 3 dny později než jsem měla, protože byly svátky a myslela jsem si, že mi budou porod vyvolávat. A nic. Udělali kontrolní odběr plodové vody, zátěžové testy, vše OK, tak mě nechali dozrát jak hrušku. Naštěstí mě chytily kontrakce v noci, takže jsem si pobyt ve špitále o moc neprodloužila.
Jo a jeden starej doktor nám u první dcerky radil, že máme hodně sexovat a že to půjde samo. Tak jsme to zkusili a jela jsem. U té druhé to už moc nepomohlo. Ale manžel měl aspoň radost :-)
Tak tfuj tfuj tfuj hlavně ať to dobře dopadne.

12.05.2010

Ahoj květinky,

foto bříška 39tt.
foto bříška 39tt.
foto bříška 39tt.

máš moc krásný bříško :one: Tak ti přeju, ať máš malou co nejdřív u sebe a hlavně ať máš rychlý a bezproblémový porod :||):

Máš mooooc krásné bříšenko :qu: , ani nevidím nikde žádnou strii :one: . Přeju příjemný zbyteček těhulkování a rychlý a pohodový porod ;)

20.04.2010

Ahojky holky, tak mám za sebou poradnu a UTZ ve 36tt a malá je stále KP. Vypadáto, že si dělá co chce a takto se jí to líbí :s: Další kontrola za týden. Dr.

Dneska 36tt. a stále poloha KP

s tou KP me to mrzi,ale treba je jeste nejaka nadeje,ze...Moc bych ti to prala,protoze se sama KP bojim.Jsem ted 36tt.a dosud nemam tuseni jak je malej v brisku poskladanej.Drzim palecky!Jinak CS si myslim,ze vcelku normalni na tyden ve kterem jsi.Pásy super,takze parada a brisko mas moc krasny :one: ..... :a:

Třeba si to ještě rozmyslí a udělá kotrmelec :€s€: ale to už asi ne viď. To zvládneš :one: hlavně že vše ostatní je ok

Jejda vy jste ještě KP,ale to neva beruš ven bude tak nebo tak :one: CS máš teda dost velký už ne?Žeby už za chviličku :||): ???? :)

In reply to by kesja

ano, ano stále KP a už to tak asi zůstane :00: Dr. říkal, že už se asi malá neotoči. Já myslela, že CS v tomto týdnu je OK. Já tomu moc nerozumím :00: , ale :*8*: říkal, že až na tu polohu je všechno v naprostém pořádku. Tak teď nevím :€\€:

26.03.2010

Ahoj holky, tak jsme po dlouhém rozhodování vybrali a objednali kočárek. Nakonec to vyhral Tako-Jumper X Pik 2010. Mějte se krásně a pohodové těhulkování :a:

tak už máme objednáný kočárek

Ahoj,máš uplně stejnej :/;x: jako my akorát my ho máme v modré barvě ;) takže schvaluju a chválím :one: :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě se líbí od Taka jen tento :s: A ta cena je uplně boží :qu: Původně jsem chtěla kočárek který stál jednou tolik :€\€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Původně jsme chtěli Jané - Slalom Pro a nebo levnější X-lander XA. Ten Tako se mi líbí jak vzhledově tak cenou. Tvůj kočárek vypadá moc zajímavě. Ten jsem nikdy neviděla :\x: :qu:

23.03.2010

Ahojky květinky, tak Adrianka je zdravá a pěkně v bříšku řádila :-) Máme polohu koncem pánevním :-( takže budem to naše srdíčko přemlouvat a snad se otočí :-) Váha mimi je 1794g.

Ahojky, my jsme taky KP, jsme 31+5, dr. mi naordinovala lezení po čtyřech a že si mám hrát na kočičku:-) tak uvidíme, třeba se včas umoudřej naši drobečci:-) ještě je pár týdnů čásek:-)

In reply to by Ivetka.7

Ahojky, snad jo. Manžel jí pořád přemlouvá, tak snad se přetočí :-) Dneska jsem si koupila časopis Mama a já, také tam píši o tom cvičení :-) já jsem 34+3 také máme ještě čas. Hezké těhulkování :a:

Holky moc vám děkuji :+^*: Také pevně věříme, že se jí takhle teď momentálně líbí nejvíc a před termínem se nám otočí :s: Budeme jí přemlouvat :\x: Hlavní je, že je zdravá a vše v pořádku. Opatrujte se a hlavně si užívejte krásné těhotenství :qu: Já si ho užívám maximálně :a: :a:

Ahoj. My byli taky KP, ale doporučili mi plavat, že to prý pomáhá. Nevim jestli to bylo plaváním, nebo ne ale otočila se kočka moje ve 34tt :-) Plavání jsem si zalíbila a chodím každý týden.b Jen si radši beru ty speciální tampony do vody.Krásně to uvolní páteř a celkově je to super. Jen jsem tam trochu za atrakci, ale to už jsem si zvykla. :-) hodně štěstí a at se ti otočí

je to krasnej pocit,ze holcicka je v poradku a s tou polohou si to jeste urcite rozmysli,jeste je cas a drzim palecky!Ja vubec netusim,kde a jak se nas malej nachazi a taky casto myslim na to zda neni treba KP.Musime verit

26.01.2010

Ahoj těhulky, tak už jsem taky začala pro to naše srdíčko :°O°: nakupovat.

část výbavička pro Adrianku
část výbavička pro Adrianku
část výbavička pro Adrianku
část výbavička pro Adrianku
část výbavička pro Adrianku
část výbavička pro Adrianku

KRÁSA :c: ,barvičky jsou naprosto dokonalý,máš to krásně a s láskou sladěné :one: ! Ty capačky s prasátkem Pů máme taky (pro kluka :s: ),jsou úžasný..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky