Deníček uživatele KlárikS

10.12.2008

Ahojda holky,nemáte některá zaručený tip na opruzený zadeček.Předem děkuji

My používáme běžně Rybilku, ale když byl Honzík úplně maličký, tak měl opruzenou prdelku a nic nám nepomáhalo, až Imazol. Druhý den byla prdýlka nádherná!!!!!!!

ahojky, za dporučuji Menalind, je to hotový zázrak. v porodnici jsme museli použivat rybilku, sestry nic jiného nechtěli vidět a Adél měla zadek skoro do krve chudák, pčijeli jsme domů, kamarádka doporučila Menalind a do 24 hodin zadeček jak alabastr :one:

Naše malá na to nikdy netrpěla a až po špenátu se mi oprudila úplně do ruda, tak mi doktorka poradila natřít to genciálkou a pak mi předepsala krém pevaril, ale rybilka je taky super!!!

26.11.2008

Ahojda děvčata,dneska jsme byli v poradně a doktorka říkala,že mám dávat malému tablety s fluorem na zuby.Přesný název je Natrium Fluoratum,máte s tím některá zkušenost.Děkuji pa

Já to dostala na pepu a nedávla jsem to a Vašíkovi to taky nedávám.Zubařka mi to nedoporučila,že prej jsou pak problémy se zubama.

ivka2222

já to dávala holce jako malé a můžu říct že ve dvou letech měla úplně černé zuby,začala jí praskat sklovina a poté černali,takže jestli je dostanu pro Juráška tak je dávat NEBUDU :w: myslím že je na nás jak se jim o ty zoubky budeme starat a hlavně je to v genech,je dědičná i kazyvost zubů ://: :00:

já je malý dávám od 6. měsíce taky, ikdyž ještě zuby nemá :s: . Vždycky ji to rozdrtím na lžičce a dám zapít čajíkem, je to proti prevenci zubního kazu :one:

16.10.2008

Ahojda holky,chci se zeptat máte některá zkušenost s válcem na lezení. Viděla jsem to v hračkářství,tak nevím jestli to mám koupit nebo ne.Předem děkuji

09.09.2008

Ahojda,dneska jsme byli na 4 měsíční kontrole a měříme 65cm a vážíme 7700g.Jen jsem se chtěla pochlubit papa :a:

týýý brďo, to vás je teda pěknej kousek :s: my jdeme ve čtvrtek tak jsem taky zvědavá :? a dostanem i píchanec, to zas bude křiku :§)

13.08.2008

Ahojda,tak našemu malému byli včera 3 měsíce,váží 6500g,měří 62cm a je čiloučký.Jsem moc štastná :)

Přeji malému, jen to NEJ NEJ NEJ, hlavně zdraví a štěstí a mamince to samé... ;) .. :k: :k: . My budeme slavit 3měsíce za týden... :)

jééééééé, koukám na tvůj profil a představ si, že máš narozeniny stejně, jako můj Davídek :\x: :qu:

tak to gratuluju k "narozeninám". Koukám, že máš taky jedno z těch větších miminek, můj Davídek měl ve 3měsících 66cm a 6780g, teď je mu 5měsíců a má asi 9kg...je to radost, ale bolí mě z něj záda...

20.07.2008

Krásné nedělní dopoledne,holky mažu obličej malýmu krémem od Weledy určený na obličej a melej se olupuje.Máte některá s tímto krémem zkušenost.Ještě se chci zeptat máte někdo zku

ivka222

ty plenky jsou fakt na ho*no,kdo jednou čuchne ke pemprskám už nechce jinak,já je teď mám a už se moc těším až je zděláme :00:

krásné dopoledne i tobě! :-) Já mažu malému obličej jen 100%ním bambuckým máslem. Má citlivou plet po mě, takže dětskou kosmetiku nemůže.

Já ho nemám, ale všechnu ostatní kosmetiku mám jen Weledu a není problém. Já malé obličej nemažu. Jen po koupáním olejem celý tělo a před sluníčkem UV.

18.06.2008

Ahojda holky,mám dotaz.Berete nebo jste některá brala homeopatikum Ricinus 5CH na tvorbu mléka.Jak vám to pomohlo?

já to beru od soboty a můžu říct, že se to určo zlepšilo, akorát malá nebyla zvyklá, že to teče víc a vždycky si trochu ublinkne, ale jinak ti je doporučuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky