Deníček uživatele kekinka

02.01.2009

ahoj děvčata.bude to znít blbě, ale řekne mi někdo co to jsou ty posličci? :O

Snad to napíšu dobře, já je ani moc neměla :) . Jsou to kontrakce, který nejsou pravidelný, jakmile jsou pravidelný, tak to už je porod. Jsou to bolesti jako při MS a tvrdnutí břicha.

25.12.2008

zdravím vás děvčata, mam dotaz.myslíte že můžu nosit mimiška v koalababy vaku nebo šátku v zimě? tak leden, únor? pokud teda nebude mrznout.
mějte se a krásné svátky přeji.

Taky tak nosím svého syna i v zimě. Je důežité, aby měly děti nohy v teple (návleky, teplé kalhoty, botičky), a pak, aby jim nemrzla zádíčka, takže nějaké pončo nebo jestli máš volný kabát,aby se to zaplo i přes mimi v šátku. Nebo existují různé oblečení k nošení, já mám ochrannou kapsu MaM, je spuer.

16.11.2008

:? Ahoj holky, poradíte některá, co pomahá na bolesti třísel a stydké kosti?máte stym taky problemy někdo.někdy se to nedá vydržet, hlavně v noci.začínám 33tt.

jsem 34tt a bolest v kříži a kyčlích a tříslech mám už dávno. Dr říkala, že s tím nic nenaděláme :-(
Musíme vydržet!

Ahoj, já mám také bolest v levém třísle, dneska ráno to chtělo pět příšerně bolestivých kroků, než jsem to rozchodila - ale pak už je to dobré. No nespávám na levém boku, pak je to ještě horší a chce to pohyb. Pak mi ještě trochu pomáhá přitahování kolena k hrudníku, samozřejmě bokem, přes břicho to nejde. :)

Ahoj, taky začínám 33 tt. A taky mě bolí SI (kříže) a třísla. Stydká kost zatím ne. Bohužel s tím teď nic neuděláš. Stycká kost a vlastně všechny klouby kolem pánve se ti připravují na porod, takže se otvírají a s tím souvisí i ta třísla, protože tam se upínají vazy z pánve.

18.10.2008

Ahoj holky, chci jen vědět jak je to s chováním potkana,jestli to nějak vadí?měla bych se bát o zdraví miminka? :§)

Myslim, ze nevadi zadny zvire, kdyz se dodrzuji hygienicky navyky. My mame psa a kocku a vsechno v pohode. Jen hajzlik behem tehu vymenoval manzel a kdyz jsem ho nahodou menila ja, tak jsem si vzala jednorazovy rukavice. To bych asi dodrzovala uz vsech zvirat. Jinak mazleni a tuleni jsem si s obema uzivala porad :).

12.10.2008

Ahoj holky, tak už je ten den za mnou a je ze mě mladá paní.nervy žádné, měla jsem z toho srandu :///: , ale jinak to byl moooooooooc pěknej den :one:

25.09.2008

ahoj holky, asi to bude z nít blbě, ale máte taky někdo popraskanou kůži na prsou? :?

hlásím se do klubu :spid:
jsou to klasický strie, ale je mi divný, že jsou ty moje praskanečky bílé :?
...Handulka...

Mam to taky. A udelalo se mi to taky jeste behem tehotenstvi a to se mi prsa temer nezvetsila. Uz to ale pomalu mizi a to to ani nicim nemazu.

24.09.2008

tak to je můj pupek, sem ve 24tt a už jen necelé tři týdny mi zbývají do svatby, a to mě děsí bo se asi nevlezu do šatů :§)

Máš krásné bříško... :one: :one: , neboj do šatů se vejdeš, ono to bříško zase tak rychle neporoste... ;) .Hodně štěstí v manželství a poklidný zbytek těhotenství... :k: :k: .

24.09.2008

:O Ahoj všichni, tak jsem byla dneska na kontrole a nahodou se přeptala jestli je to fakt kluk.A JE :w: šlo to krásně vidět, přítel nadšenej, ale mě to tak nějak trochu mrzí, tajně jsem doufala a pořád si přála holku.Ale hlavně že je malej v pořádku. :h:

ahoj,já taky čekám chlapečka a moc jsem si přála holčičku.Do konce moje rodina i rodina přítele chtěli holčičku....no a čekáme taky chlapečka,ale já si na druhou stranu říkám,že je to dobře,že to tak prostě mělo být.Už se na toho svýho chlapáka moc těším.Tak pohodové těhu a zdravého chlapečka. :a:

In reply to by míninka

ahoj, já se taky těším,to bylo jen pro mě takový šok ten den, a přesně jak říkaš, mělo to tak být, jsem vděčná za to budeme mít mimi a že bude zdravý. Opatruj se pááá

ahoj, my máme taky kluka a jsem ráda. Na UZ jsem byla trošku zaskočená, ale kluci se i líp udržujou, myslím, když se pokadí. Holčičce to zajede všude a tak. Taky mají kluci zajímavější hračky. Když náš přibírá, tak mu to sluší, žádné špeky, jen tak akorát. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky