Deníček uživatele Delonka

21.07.2009

Ahoj holky! Tak už je to tady...

:qu: tak gratuluju! ty se tak máš! uplně ti závidim.. máš dobrýho doktora, je hodnej, že se nad tebou slitoval. Být tebou tak relaxuji a chystám síly na porod, přeji at to máš rychle za sebou!

17.02.2009

Nedá mi to nenapsat můj naprosto šílenej sen. Zdálo se mi, že jsem doma, vařim a tak a najednou něco cítím mezi nohama :jawdrop: .

kolikrát nechci jít spát,protože mám uplné noční můry.Vzbudím se spocená a uplně vyklepaná musím vždycky chytnout chlapa za ruku a pak spín zbytek noci v poho.Večer už radši koukám se synem na pohádky a stejně to nepomáhá :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: tak ani né úplně horory, ale strašně živý sny se mi zdají. A mám jich hroznou spoustu. Za noc se mi zdá i několik šílenejch snů. K tomuhle se mi zdálo ještě o tom, že nám po baráku chodil obrovskej tygr, přítel byl na semináři přes víkend a já jsem toho tygra zavřela na záchodě a volám kamarádovi, jestli by ho šel dát do klece a on na mě, že přijede zítra kolem druhý, tak mu říkám, že taky musim na záchod a on že pro mě dojede a můžu jít k nim, tak mu říkám, že když už pro mě pojede, tak ho taky může dát do tý klece... No pak ten sen ještě pokračoval, ale už to bylo takový zmatený a mám z toho jen takový útržky :00:

Tak to škoda, že to nefunguje doopravdy, protože to bych teď místo prázdného bříška měla 23t miminko v bříšku

In reply to by fazolka

Tvůj příběh jsem četla Fazolko... Je to strašně nefér, znám tolik holek který mimí nechtěly a maj ho a ta která po něm touží o něj příjde. Tobě se to ale taky povede a mimíska si užiješ až ti poleze krkem:) Už je ti aspoň trochu líp?

30.01.2009

Ahoj holky! :a: Sháním kamarádku ze Dvora a okolí!

Na výstavu jo?A copak máš za pejska???My bysme mohly tak maximálně na nějakou voříškiádu :s:
Já vim že ty depky sou asi normální ale mě už to vyčerpává.Já sem asi ani mimi zatim nechtěla ale manžel je o 8 let starší a už chtěl,tak sem teda řekla jako že jo,no a copak sem mohla vědět že se nám to povede hnedka?? :s: Jiný na to čekaj léta a vo mě se ten můůj jen votřel a bylo to :s: :s: Ne,sem za to ráda,mít nervy z to že to nejde musí bejt strašný :?
Kočárek už mám konečně domááááá,a tůůůůze se mi lííííbííí :c:
Nechtěla sem nijak drahej,hlavně to chtělo vysokej a s velkou hl. korbičkou což se nám povedlo sehnat.Mám normálně Firkon Ivone a je parádní,na netu ho seženeš za 9 tisíc i s autosedačkou,já ho mám komplet za 7600,- mam to přes známího takže parádička.Prcek bude mít v září půl roku takže taky potřebuju aby se mi tam vešel pěkně nabalenej :one:
Máme černo -zelenej a je fakt tůůůůze.
Někdo si na něj stěžuje ale najdi kočárek cenově výhodnej,vysokej s velkou korbou???Teď sou všechny takoví divný prťavý,jestli chceš tak se na ně jukni tady
http://www.batolatko.cz/0,100,IVONE-SET--kombinovane-kocarky-s-autoseda…
ten náš tam teda nemaj,asi to je novinka nebo si spletli poláci látku když to šili :s:
Takže když čekáš na výsledky tak ještě nemáš tripltesty jo?A proč vůbec jezdíš do Hadce?Není to trošku z ruky???

In reply to by lidushka

Ahoj! Tak ten kočárek vypadá úplně úžasně :h: Ne ne žádné testy ještě nemám, teď jsem si našla jiného doktora, pže ten ke kterýmu jsem chodila doteď má takovej zvláštní přístup. Není v tom nic špatnýho a spousta těhulek jsou s ním určitě spokojený, ale já bych čekala něco jinýho. Když jsem si k němu chodila pro prášky, tak mi bylo víceméně jedno, jak se chová, ale teď chci něco jinýho. Třeba s tebou vůbec nemluví, řekne ti "tak to je všechno nashledanou" a zbytek ti řekne sestra, jako kdy máš přijít, jestli je všechno v pořádku a tak. A taky, to mi vadí asi úplně nejvíc, ti skoro neukáže mimíska na UTZ teda dělal mi ho jen jednou (což je taky divný když tady čtu, že některý těhule choděj na UTZ každej měsíc a já ho mám psanej na 20 tt a pak nějak 35tt) a musela jsem ho poprosit, jestli by mi ukázal mimčo... :O Nevim no... Jinak na výstavu jedu s černou fenkou labradora, je jí 7 měsíců a je úplně sladká :///: Tak jsem zvědavá. Jo a do Hradce jezdím proto, že jsem v Hradci bydlela a až teď jsme se s Martinem odstěhovali, tak chodim tam. Ale jí tam stejně jezdím každou chvíli k rodičům, za kamarádama a tak...

In reply to by Delonka

Vítám tě po víkendu :a:
Z toho Dr. si nic nedělej,to je celkem normální přístup a ty utz sou tak normální.Já byla asi v 8tt jen kvůli potvrzení,pak na 12tt to je ten nehrazenej pojišťovnou,pak na 20tt,na 26tt sem byla na vlastní přáví na 3D utz kterej sem ani neplatila :s: no a pak na 30tt +pak na 32tt jen proto že na 30tt neviděl žaludek takže klasika.To že jiný choděj každej měsíc stejně není pro miminko zdraví tak to neřeš.Vím že bys ho chtěla vidět já byla stejná.Ten ve 20tt sem obrečelá páč mě ten můj Dr. poslal do trutnova k primářoj a to sem byla fakt sklamaná.Všehovšudy 4,5 minuty a sbohem.Byl nepříjemnej a na dotaz co to bude mi odpověděl že tam není od toho aby mi to řek takže sem odešla s brekem a chtěla vyměnit dr. ale pak sem si to rozmyslela a udělala sem dobře.A rodit budeš taky v hradci nebo jak???
Kočárek je pěknej viď taky se mi líbí :s: a oproti minulýmu tejdnu se už zase těšim až v něm bude mimísek :c: :c: :s:

Ahojda,taky sem tu hledala nějakou holčinu z blízkého okolí ale mám smůlu :00: Jinak já sem z Radče u Úpice,říká ti to něco??Do Dvora sem jezdila na gyndu na utz,není to zase tak daleko.Jinak sem už ve 34tt takže já to mám za pár a chápu tě,že hledáš spřízněnou duši.Já mám sice chápavýokolí ale taky je tím nemůžu krmit od rána do večera :00:

In reply to by lidushka

Ahoj! No to není moc daleko. Asi před měsícem se odtamtud odstěhovala moje teta se setřenkou, bydleli tam na takovým kopci, že když přijedeš od Trutnova, tak na ten jejich barák koukáš, naproti baráku měli kravín maličkej a koníky, ovce, kozy u baráku. Piňosová se teta jmenuje. Neznáš?

20.12.2008

Jsem tu nová, tak nevim, jestli to píšu na správný místo abyste to viděly :s: Chtěla jsem se zeptat, jestli tu není nějaká těhulka nebo maminka, který je smutno jako mě?

Ahojky,
smutno mi vyloženě není, ale protože uvádíš 9.týden těhotenství (a já jsem na tom tak nějak podobně - cca 9. týden), chtěla jsem tě jen pozdravit a zeptat se, jestli náhodou nejsi z Prahy? :\x:

Tak a uz to ame zase siroke :s:
To vis, ze se tesi kazda tehulina. Ja byla ted 16.12. jdu 8.1. tak uz se zase nemuzu dockat. Ale to mi asi nebude doktorka delat UZ, ale asi ji premluvim at jukne co se tam v domecku deje :///: Je krasny pocit videt prcka. Nam uz krasne kope nozickama a macha rucickama a ted si dokonce cumlal palecek :c:

In reply to by mufca

Ježiš to je krásný!!! Mám normálně slzy v očích (jsem strašně přecitlivěla teďka :) ). Když jsem byla na vyšetření v tom šestým týdnu tak miminku bušilo srdíčko, tak mě na to doktor nechal koukat snad pět minut a dokonce jsem si vyškemrala fotku. A když jsi byla teď na tom vyšetření, tak už tě vyšetřoval zvenku? Já se asi hrozně ptám viď, ale to jsou věci který se moc nikde nepíšou. A už je ti vidět bříško? Dneska jsem se tady koukala a jedna těhule ukazuje fotečku na 9 tt a má už velikej pupík, já ještě nemám vůbec žádnej...

In reply to by Delonka

Jen se ptej, co muzu a vim to poradim :c: Ted jak jsem tam byla na screeningu v 1.trimestru, tak uz jsem mela UZ pred brisko, ale jinak jeste v 11tt mi delala doktorka vnitrni.
Je krasny pocit videt takovou fazolku jak ji busi srdicko, vid? My byli s pritelem v 7tt na UZ v Anglii a byli jsme z toho oba uneseny, krasne...fotecku jsem si taky vyskemrala,tak mam z toho 7tt pak z 11tt a ted ze 13tt, mam to v mych blogach, tak jukni jestli chces.
Jinak brisko uz mi vykukuje, ja jsem totiz strasny hubenur, tak vypadam jako hooooodne najedena :s: :s: ale brisko uz nejde zatahnout :///:

In reply to by mufca

máš krásný fotečky :c: . Koukala jsem, že už jsis zjišťovala něco o porodnicích - to se dělá už takhle brzo, že se objednáš do porodnice?? Mě ten doktor taky nic neřekne ://: A kde máš v plánu rodit?? Já jsem myslela, že budu rodit v Hradci, ale někde jsem tady četla, že má Hradec v červenci zavřít a malovat. Tak nevim no...Taky jsem slyšela chválu na Vrchlabí, jenže o tom jsem tady nic nenašla. Tan Hradec si všichni chválej, tak to musim ještě pořádně zjistit, jak to tam teda bude...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky