Deníček uživatele coucou

01.07.2010

Ahoj holky,

My jsme měli kočárek doma už před porodem a mimčo je zdravé krásné v pohodě:-) Na tuto pověru nedám. Chtěla jsem si kočár osahat, vyzkoušet, abych pak už byla sebejistá řidička:-)

Diky holky,

ja teda na povery nejak neverim, ale to vite, kdyz se jedna o mimco, tak asi kazda se snazi vyhnout jakymkoliv rizikum, at uz zni jakkoli hloupe. Manzel taky rika, ze ho nechame u nas a hotovo. Presne jsem mamce rikala, ze to, ze me stresuje nejakejma babskejma povidackama mi ublizi vic nez doma stojici kocarek :€{€: a taky ze je urcite spousta jinych, co dite v poradku donosily i s kocarkem doma. Je to jako v tom vtipu s hrochem. Cikanka predpovi chlapovi, ze na zahrade o pulnoci za uplnku najde poklad, pokud nebude myslet na hrocha. Chlap kope, kope... celej zpocenej, az se narovna a zahrmi, k..a celej zivot jsem nevedel, ze to zvire existuje a ted ho nemuzu dostat z hlavy. :a:
No tak asi tak.

já jsem o té pověře taky nevěděla. Kupovali jsme část kočárku hodně brzy (už v 16. týdnu) také kvůli ceně. No a tchyně mě taky plašila - tak jsme ho nechali u nich doma. A 3 dny na to jsem začala slabě krvácet... Ale rozhodně to nebylo kvůli tomu kočárku!!! (ikdyž se mi to pořád honilo hlavou, spíš mi to přivolala ta tchyně, jak mě stresovala :-g( ). Teď už jsme v pořádku a už nechci o žádných pověrách ani slyšet. :€{€: Je to blbost! Nedej na to a užívej si pohodové těhotenství klidně i s kočárkem doma! :a:

In reply to by adalie

Hlavne, ze jste v poradku. Jak rikal tady jeden doktor na info veceru, kazda nastavajici maminka ma maminku, kamaradku, tchyni ..., ktera ma dalsi znamou a te se stalo to a to, a vsichni vam o tom radi poreferuji, aniz by si uvedomili, ze vam to prokazuji medvedi sluzbu :w:

ahojky. neřeš to, samozřejmě kočárek nemá žádný vliv na zdravý dětátka. to je blbost. my jsme ho měli taky doma brzo, taky jsme ho našli ve velké slevě. teda, byl u našich doma, ale jen proto, že ještě když jsem byla těhu, bydleli jsme v Praze v hromadném podnájmu, měli jsme 1 pokoj, takže by se nám nikam nevešel

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky