Deníček uživatele bulík

03.07.2009

Můj milý deníčku!
Tak jsem zjistila, že můj pes bude mít štěňátka:o)

Ahoj Bulíku,
tak to jsi na tom stejně jako u nás doma. Máme dva ohaře,původně přítel psa a já fenku. Při posledním hárání nás překvapili jak rychle to zvládli :|-|: :dog: :dog: Fenečka zabřezla zároven se mnou :s: obě v lednu. Takže společné těhulkování znám. Jen ti pejsci to mají celé rychlejsí, takže naše štěnátka už jsou od května z domu pryč a jsou z nich docela velcí pejsci. Musím říct že péče o ně byla těch několik posledních týdnů hodně náročná. :dance: :dance: to se máte na co těšit! Ale stálo to rozhodně zato....byli sladcí jako med :dog: :dog: :dog: a těch slziček když odcházeli :§) :§)
Můžeš kouknout na naše stránky www.madarsky-ohar.info :a: :a:

25.06.2009

Dneska jsem se dozvěděla, že moje výsledky tripple testů jsou pozitivní. Možná jsem to tak trošku čekala, protože u prvního dítěte to dopadlo stejně. Narodil se mi zdravý kluk.

ahojik ja jsem mela to same,byla jsem na odberu plodove vody a vse je v naprostem poradku. ale muj gynekolog mi rekl ze jim casto vyjdou cisla pozitivni ze si z toho nemam lamat hlavu.ze mi odeberou plodovku a ze tam se uvidi , pry ale skoro vzdycki to vyjde dobre. tak hoooodne stesi

Držím všechny palečky, ať je všechno v pořádku a mimi zdravé. Určitě to dobře dopadne. Je hrozné, jak často vycházejí ty tripple testy falešně. Mě čekají v pondělí, tak uvidím. Tak se drž, věřím, že vše bude dobré

Určitě bys po tom zákroku měla být nějakou dobu v klidu, je tam určité riziko potratu, ale asi jen 1%. Takže předpokládám, že aspoň na jeden den ti asi neschopenku dají.

20.03.2009

Můj milý deníčku!

Jsem hotovson. :\/: Tak včera jsem psala o tom jak je venku příšerně a to jsem ještě netušila co mě čeká doma.

jéé,ja cervenou miluju,takhle se barvim furt a nikdy mi to nechytne pekne ohnive zarivy...ja ti naopak docela zavidim :qu: :one: ...na ty vlasy si kup nejaky balzam,aby se ti po tom barveni spravily :one:

19.03.2009

Holky taky je vám z toho počasí na blití jako mě? :-g(

Ahoj bulíku :k: , to počásko mě taky štve, včera jsem se radovala jak je venku krásně a dneska ráno kouknu z okna a...no hnus fialovej, zachmuřeno, nasněženo a chumelilo :sick: :sick: :sick:

S tím pozorováním sama sebe to znám :dance: , myslím že to tu má spousta z nás. Jen nás někde píchne hned si říkáme že by to mohlo být těhu. My začínáme s přítelem 3 měsíc snažení, tak snad se zadaří :||):

Tak přeju brzy :cc): Pa :a:

Mě je na blití už dva dny,ale z těhulkování a řeknu ti, není to žádnej med.svíjet se u záchodové mísy jak had. ;)

jsme tady všechny cvoci, v tomhle směru, neboj ;) já zase přemýšlím, jestli mám ovulku nebo co, když mě píchá napravo v zádech. v úterý jsem tam měla 17mm folík :)

Ach jo, už bych Ti moc přála aby vám to vyšlo. Třeba se to bláznivý počasí umoudří a hormony zapracujou, a na Vánoce budeš jako kulička:)

Hodně trpělivosti!!!

10.03.2009

Ahoj holky!
Mám v hlavě zmatek. :00: V neděli mi skončila MS a dneska se teplota šíleně snížila na 36,4. Nemůže to být ovulka, když je to tak brzy? :ooo:

Dočkej času :) ta nízká BT se může držet i hodně dní.. sleduj graf dál, až poletí nahoru a bude se držet, tak ovu proběhla.

06.02.2009

Tak Vám nevím. Cyklus po 22 dnech a MS 2 dny. Žádné těhot. příznaky nemám, snad jen to že chodím často čůrat, což nikdy tak nechodím.

Ahojky cyklus 22 dní je strašně krátkej na otěhotnění,vajíčko se ani nestihne zahnízdit,skoč si k Dr at ti srovná trošku ten tvůj cyklus. :a:

05.02.2009

Ahoj holky!
Od té doby co jsem přestala brát antikoncepci, tak mám MS po 22 dnech. A přitom když jsem jí brala tak jsem měla co 28.
Má někdo stejný problém?

Ahoj to je po HAK normální stav a mělo by se ti to upravit,ale pokud chceš ted otěhotnět,tak jdi k Dr,protože na otěhotnění je to hrozně krátký cyklus a mimi se nestačí ani zahnízdit. :a:

Ahojky kdyz sem brala HA tak sem mela taky 28dni a po vysazeni prvni dva mesice sem mela 18dni a ted ctvrty mesic a zas mam nazpatky 28dni :one: Takze neboj,nejses sama :dance:

Před jsem měla pravidelně cyklus 32 dní!!! Po vysazení po několika letech mám od 25-30 (26-28). Víc ani ťuk. Ať mi nikdo neříká, že HA neovlivní cyklus po vysazení. I dlouho po vysazení! Ale ovuluju a tak, menses je slabší, méně drastický, tak aspoň tak.

Když bereš HA tak je MS pravidelná díky tabletkám,ted už to máš podle přírody.Je lepší kratší cyklus než po 40.dnech. Já mám po vysazení HA cyklus také 22-24 dní a ovulaci 10-13 DC. Buď v pohodě :dance: Už mám 2dítka a pokaždé jsem otěhotněla hned po MS. :a:

AHoj,já než sjem otěhotněla poprvé tak jsem mívala ms po 22 dnech a otěhotněla jsem hend po ms a o miminko přišla,pak nasadila HA a teď ji nějaký ten měsíc nemám a ovu proběhla až tento měsíc.A mám to rozházené :( První měsíc měření 47 pak 43 pak 52 :( a teď už mám 2 dny zpoždění a vypadá,že možná tentorát to má i příčinu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky