Deníček uživatele ahojky

15.02.2009

tak holky, co myslite, kedy bola ovulacia? Wunschkinder mi to ukazalo na 15 den, fertility na 17.. test som nerobila, hlien tak na 16 den, takze .. :) prikladam grafy, tesim sa na Vase vyjadrenia :)

ja myslim, ze ten 17 DC je jasnej..drzim pesti! jo, a pokud je nejaka teplota, ktera tusis, ze neni prokazatelna, tak ji nezaznamenavej, nebo dej na ferility k ty teplote disarted a ukaze ti to tam jen puntik a nepropoji to tam graf a k tomu si napis poznamku..

15.12.2008

ahojky,

:a: Ahojky to je tím stresem,je mi líto co se ti přihodilo,tvoje tělo na to bohužel reaguje taky po svém.Přeju ti at je brzy vše ok. :a:

HOlka,v tom i teda vůbec neporadim :n: ,já totiž tomu vůbec nerozumím :00: Ale holky ti poraděj ;) :a:

07.10.2008

ahojky. Baby, je možné, že by som bola tehotná? Snažíme sa len druhý mesiac, tretí?

ja jsem měla poslední MS 7.9 dneska je 31 den a pořad nic, včera rano jsem delala test taky mamatest a nic neukazal, pokud MS nedorazí další udělam zitra rano

Já jsem si dělala test při 1. dcerce na dovolené protože mi nepřišla menstruace a nemohla jsem dýchat. Byli jsme na kolech a vyjet kopec byl fakt problém. Test mi nevyšel ale těhotná jsem byla. Kámoš je doktor a ten mi tenkrát řekl že určitě jsem. Taky že jo jak jsme se vrátily tak mi to hned dr. potvrdil. :a: :s:

Ahojky,já po vysazení Ha měla taky ten druhý měsíc zpoždění 10dní.Ale stejně tak je možné,že se to povedlo a pokud by to pátku mens nedorazila zkusila bych další test.Přeju dvě // a dej vědět jak jsi na tom.

In reply to by ahojky

Ahojky,já měla poslední MS taky 6.9....první test jsem dělala v pá večer a byly tam //, jedna slabší, od té doby mám každý den //, a stále sílí, dělala jsem si mamatest. Jenže, každá můžeme mít ovulaci jidny, je možné, že jsi otěhotněla až ke konci cyklu a v tom případě by mohla být hladina hcG nízká, že ji test nezaznamená...zkus vydržet a udělej si testík později a hlavně Ti držím palečky...my se snažili taky 3 měs...k doktorovi jdu 21.10. tak jsem zvědavá, snad bude vše o.k.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky