Přidat komentář

In reply to by Bestyjka.

I Ty nase mamino,
pletes se!!!!!! Mela jsi tam nejaky deti objednany, ale dovezli ti jeste mnohem lepsi! Fifa i Domculka jsou uzasni ... :one: :cc): + :girl: At Te ani nenapadne si stezovat!!!!!
Jinak teda musim uznat, ze jsi opravdu borka - takovej prekrasnej pokojicek sem snad jeste ani nevidela!!!! :jawdrop: No tise a skryte zavidim.... 8)
Ja na tady tohle bohuzel nemam moc talent - jo, taky se mi spoustu vecicek libi, ale nak to neumim zkombinovat - skoda, ze nejsi bliz, hned bych si Te k nam pozvala, ty nase bytova architektko!!!! :one: :c:
Dekujem za optani - mame se prima (aneb jak Ty rikas: mame se fanfarove! :k: ) A co novyho? Ta nase mala Luciferka }:) se neskutecne rozbastila - normalne z ni fakt nestiham!!!! :00: Predstav si, ze dneska mela k obedu bramburek s kvetackem a jedla a jedla a jedla ... :hu: :a\|: a ja uz mela strach, aby ji z toho nebylo spatne, pac ona snad nema zadnou zaklopku ci co??!!!! :00: :a\|: Ty jo, zfutrovala mi toho 220g a kdybych ji ladovala dal, tak snad pokracuje dal!? :? No ale ja uz mela strach dat ji jeste vic, aby ji z toho nebylo soufl, ale ne - predstav si, ze ona se jeste dorazi mlikem ode me a pak je teprve spokojena .... co myslis, Besty - mam ji ty prisuny radeji nak regulovat???? :?
Jejda, to nas mrzi, ze ma Domculka bolavou prdelku ... sakris, co bychom vam tak poradily??? Napadaj me akorat takove ty klasicke moznosti - Bepanthen, vic nechat bez plinecek, aby byl zadecek na vzduchu nebo zkusit treba zmenit plinky ... ale predpokladam, ze uz jsi asi vyzkousela kde co, vid??? Tak ja uz nevim ... nejake jine kremecky jsi zkousela?
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky