Přidat komentář

Na to se vykašli, taky jsem se tak cítila, ale jen chviličku. Nemohla jsem se na sebe podívat ani do zrcadla a do ničeho se nevešla. Nevěš hlavu!!! Jsi ještě moc brzo po porodu a tak se ti ještě děloha úplně nestáhla, spinkej hodně na bříšku a věnuj se miminku. Stejně, pokud cvičit, tak prý jen protahovat, né žádný záděry. A pak ještě po cvičení u kterého se trošku zadýcháš, nemáš po něm 1,5-2hod.kojit, protože se ti vyplavuje z těla kyselina mléčná a ta způsobí zhořknutí mlíka, takže ho mimčo potom nechce, nebo ho bolí bříško a není to vůbec pro něj dobré.
Já si taky připadala ohavně a strašlivě, ale řekla jsem si, že jsem to všechno podstupovala kuli tomu zlatíčku, co mám doma a tak to ještě vydržím, dokud budu kojit. Neumím nic dělat na půl, takže jen strečink by pro mě byl strašlivá nuda a neposílení žádného svalstva, takže jsem se zas dala do klidu a užívala si klidu a v ničem se neomezovala.
Teď už nemám mlíčko, najednou sem ho začala strácet a nic jsem s tím nezmohla, a to jsem si plánovala, že budu kojit tak do půl roka. Prd! 3,5měsíce a šmitec. A teď se teprv začínám zas dávat do podoby sexy maminka.... ;) A to pěkně pozvolna, protože můj miláček mi moc času nedává. Začala jsem vlasy, kosmetikou, stravu a teď pomalu rozjíždím cvičení... A co se stalo, že sem začla až teď? Vůbec nic!!!
Hlavně se nenervuj, ať máš mlíčko a ono se dočkáš!!! Ať jste oba zdraví!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka