Přidat komentář

In reply to by Meduzka

Ahoj Pájo, naštěstí mě jenom studila takovou divnou věcí, aby si poslechla moje průdušky, jestli náhodou zase nejsem nemocná, když si držím modelkovskou postavičku :s: Ale příště, za 14 dní, jdeme zase na očkování, fůůůůůj - tentokrát teda bez odběru krve, ale i tak se nevyhnu třem píchancům do nožiček :r: ale to si piš, že jim tam zase pořádně zazpívám, jen ať si nemyslí, že jim to jen tak projde... a doma zase budu trucovat, to tak, že je to pro moje dobro a zdraví :!k:
Hele, řekni mámě, že ta naše to má taky, proto má dva účty - psalo jí to to samý a fotky nešly a nešly, i když byly úplně nejmenší. Nejdřív si myslela, že to je naším počítačem, jenže pak jsme si koupili novej a bylo to furt stejný, tak má jeden účet s tečkou na blogy s fotkama a druhej na psaní bez tečky :qu: Tak ať to ta tvoje udělá taky tak, ať tě můžu vidět ve frajerským. ¨Mě máma včera dražila nějaké věci na příští léto, abych byla frajerka (říkala, že ohrnovacíma rifličkama a tričkem s Kitty nic nezkazí), ale než to skončilo, tak jsem dostala fakt hlad a vytáhla jsem jí od počítače... máma to teda vyhrála, tak jsme pak koukaly obě... no vkus má teda docela dobrej, mohlo to dopadnout hůř :!k: Jinak já boty nechci, zatím mi máma dává capáčky, ale to nemusím, jsem po mámě a raději jsem navolno :\x:
Hele, ty seš pěkný ranní ptáče, co? To já jsem sova, včera jsem usnula až mámě u počítače v jednu ráno :\x: Vyprala si babyvak, tak jsem měla jedinečnou šanci ji potrápit :!k:
Posílám pusinku a přeji krásný odpočinek :k:
Kristýnka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka