Přidat komentář

In reply to by Meduzka

Ahoj Pájo, děkuji za pusinky :c:
Hele, já to s těma radostma vůbec nepřeháním - to jenom když mám jo dobrou náladu, nebo potřebuju vyžehlit nějakej ten škraloup, jako třeba nedávno máminu skoro celou probdělou noc, kdy jsem si chtěla povídat a baštit a pořád jsem se nemohla rozhodnout co vlastně víc (to víš, přeci jenom jsem Račice, tak to mám trochu jinak, než máma) :s: Dneska jsme byly u tý paní doktorky na čtyřměsíční kontrole a dopadlo to docela dobře - teda až na to moje přibírání, za dva týdny jsem nabrala 130gramů a to se teda paní doktorce vůbec nelíbilo. Jenže já si jím kdy chci a jak dlouho chi, nejradši hodně často a jen chvilku, pak už mě to na prsu nebaví a chci si povídat, nebo něco dělat. Hodně jím jenom večer a taky když mě máma nastrojí a jdeme ven a pak taky když přijdeme. Když jsme doma, tak jím po svým :hu: Ty ženský vůbec nechápou, že chci být zpěvačka a ne vyžraná koule - to bych pak na pódiu vypadala blbě a všichni by se mi smáli a třeba by jim uteklo, jaký mám talent. No ale ta paní doktorka mě prohlížela od hlavy až k patě, až jsem si připadla jako zvířátko v kleci -zkoumala jak se vyvýjím, jak pasu koníčky a jak se hýbu, jestli se mi vyvíjí sluch a zrak... Byla jinak spokojená, jen říkala, že už bych měla se začínat přetáčet ze zádíček na bok. Jenže to se mi nechce, dá to moc práce. Ale aby neřekla, ukázkově jsem se převalila z koníků zase na záda a kdyby mě máma neznala a nejistila, skončila bych až na zemi :00: No ale když jí máma vyprávěla, jak papám, kadím a jsem aktivní a nechci spát a že hlady neřvu (teda když jo, tak jdu hned baštit) a paní doktorová viděla, jak jsem spokojená, nechala to být.
Já mám mlíčko od Beby, máma je alergik, tak musím hypoalergenní, tak jsme od paní doktorky dostaly krabici a ta mi teda jede, sice ne jako mámino mlíčko, ale je to taky fajn. Máma už ten trik s flaškou prokoukla a až nám zase nepůjde kojení, dostanu prý jen lžičkou a co nejdřív pošupajdíme koupit flašku s nejmenší savičkou. Nejhorší je, že paní lékárnice je naše sousedka, tak si piš, že mámě pomůže a dá jí tu nejhorší, se kterou to půjde blbě :( Ale já už zase piju od maminky ráda, vždycky se k sobě přitulíme, máma mě hezky obejme a mě je pak tak krásně, že ani nechci krkat. A když takhle usneme, tak je to úplná paráda, to jsou pak sny jedna báseň :c:
Jééé, ty se budeš mííít, já mám plínky s medvídkem Pú a jeho kamarády a ty jsou taky docela fajn, zadeček mám jako v pokojíčku a prokadím je ven jen občas, většinou když vyrábím dvoudenní nálož :///: To je škoda, je to vždycky strašná sranda a vždycky se musím vykoupat a to mě moooc baví :qu:
Já chci taky na vítání občánků, to bylo úúúúúžasnýýýý, ale prý je to jen jednou. My ho měli 20. září a bylo to moc fajn, vedle nás seděla moje kámoška Kačenka a obě jsme poslouchaly a ani jsme necekly. Pán místostarosta nás přivítal, měl krásný projev, holky ze sboru nám zazpívaly a řekly básničky, pak nás teta položila do kolíbky a rodiče se šli slavnostně podepsat a převzít dárečky. A celé to máme natočený na DVD - já tam jsem prý jako hotová filmová hvězda :girl: Tak jestli to nevyjde s tím zpěvem, tak budu herečka. Ale zpívat chci, trénuju pilně už od narození a zrovna trénuju pekelný řev a taky chtochtám, tak říkala máma s tetou že to teď vypadá, jako bych chtěla zpívat v nějaký drsný metalácký skupině :!k:
Měj se krásně, pac a pusu posílá Kristýnka :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka