Přidat komentář

In reply to by Hankitacz

Ahojky Mathiasi!!! :a:
No jo, už jsem velká holka :girl: Máma se furt diví, kde že je to její miminko, které si přivezla z porodnice, pořád si mě prohlíží a žasne :s: jako kdybych byla ufo nebo tak něco :s: Děkuji za kompliment, ráda bych se ti s maminkou předvedla naživo, ale bydlíte moooc daleko, my do Prahy teď vůbec nejezdíme, máma si ještě doteď nebyla schopná udělat papíry na auto a táta je pořád v práci, chodí domů akorát večer, když už se jdeme koupat a víkendy máme těžce rodinné :cc):
Máš pravdu, řvaní je nejlepší, mojí mámě furt říkám, že chci to a to, ale nepomáhá to, tak musím začít řvát, aby jí došlo, že je to fakt důležitý... nejhorší to je, když přijdeme domů z procházky a já mám hlad jako vlk... a máma mě musí nejdřív trapně přebalit a převlíknout - teď si trénuju to slintání, tak mi ty hezký hadříky moc dlouho doma nenechává. Ale dneska se mi i tak povedlo seslintat celý vycházkový bodyčko od krku až po rukáv :one: to bylo řevu, když to začlo studit }:) a úplně nejlepší je, když hrozně řvu a pak najednou ztichnu - úplně, to máš vidět ty mety :qu: to dělám nejradši, když si máma odskočí na záchod :s: Na zoubky se docela těším, až mámu pořádně pokoušu - už teď jsem to dásničkama dovedla k naprostý dokonalosti a co teprve až budou zuby :///: ale jestli to bolí, tak je nechci :n:
Tak jo Mathiasi, někdy zase pokecáme, zítra jdeme s mámou k paní doktorce, tak se přijdu pochlubit, jak jsem zase vyrostla. Máma má těžkou hlavu z toho, že jsem jako žížala a držím si štíhlou linii (to víš, jím málo a často) a že ji paní doktorka vůbec nepochválí :s:
Pac a pusu Kristýnka :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka