Přidat komentář

Tak já ti přeji všeno nej k tvým čtyřem měsícům, mě budou až v pátek... Moc ti to na těch fotečkách sluší!!! :)
Já se ti taky pochlubím co umím, jo? Koníčky pasu od šesti týdnů, ale na zádíčka se z nich dostanu jen někdy, ale za to se jedna báseň otáčím za zádíček na bříško. Máma mě položí na hrací dečku a mě to za chvilku omrzí, tak se otočím na bříško a koukám na sebe do zrcadla a to je ti taky tak strašně zajímavé, strašně se musím prohlížet! Máma mi tuhle povídala, že prý budu taky pěkný model, jako táta. Ten se taky furt kontroluje v zrcadle, když někam jde. :D
Taky rád jezdím s mamkou na nákupy, a když s náma nejede táta, což je poslední dobou často, tak mámě začnu vyvádět až u pokladny, když nemá kam utéct...a to bys nevěřila, kolik lidí si mě pak začne všímat... :) :D
Jsem hroznej mazel, a tak když mě mamka někam položí do houpačky, postýlky nebo na deku, tak si tak hraju deset minut a pak mě to už nebaví a chci být u mamky, tak začnu volat, ale někdy si teda můžu vyřvat hlasivky, než ta máma příjde. ;) Pak si mě vezme do vaku a jdem spolu luxovat, to mě skoro vždy dostane a usnu, ale nenechám mámu chvilku bez dozoru, tak pět minut po tom co mě položí do postýlky, ji hned volám, že už jsem si odpočal a může mě zase nosit.
Mě flaštička taky chutná, ale snažit se u ní musím stejně jako u prsa, jenže to jsem mámě už vypil, takže se teď jen ňuchám. To víš, máma prostě nechtěla pochopit, že se v noci budím každou hoďku, že mám hlad, no, protože měla mlíčka málo přes den. Já sem taky kus chlapa a potřebuju toho hodně. Takže mamka o mlíčko přišla, taky se snažila všemožně, ale nenechal jsem jí ani trošku vyspat, ale když já měl hlad! :( Teď už baštím co mám a jsem v pohodě!
Představ si, že mi mamka koupila, konzervičku. Prý že je to dobrůtka. Předevčírem mi jí trošku dala, nejdřív jsem se ušklíbl, ale pak mi to tak zachutnalo, že sem mamce nechtěl dát lžičku. Včera jsem toho zbaštil ještě víc a dnes budu mít taky. Prý to je květáček. A je fákt móóc dobrej! Už se na něj zase těším! Ty už jsi něco ochutnala? Nebo se ještě držíš prsa? To bylo stejně to nej!
Tak se pěkně opatruj a ať pěkně rosteš a děláš mámě a tátovi pěknou radost!
Ahoj Pája

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka