Přidat komentář

In reply to by Martinax

Ahoj Marti, úplně tě chápu. Já mám teda suprovou mamku. Můžu jí říct všechno na rovinu a ona to pochopí. Tedy i to, že o nevyžádaný rady nestojím a když budu potřebovat zeptám se nebo si řeknu o pomoc.
Můj manžel si vzal dovolenou 14dní po porodu a byl se mnou a mooooc mi to pomohlo. Nikoho jinýho jsem u sebe ani nesnesla. Kdokoliv si malou pochoval - samozřejmě, že jsem nešílela nahlas a "půjčila" Viktorku na minutku pochovat, ale vhánělo mi to slzy do očí a to myslím naprosto vážně. Normálně se mi chtělo brečet, když si ji někdo choval. Jediný, u koho mi to nevadilo, byl můj manžel, moje máma a táta...
Manžel mě ale hodně podporoval. On sám řekl všem na rovinku, že se mají zapsat do pořadníku, protože příjímáme maximálně jednu, dvě krátké návštěvy denně. ;) :s: a ono to fungovalo.
Manžu přemluv, ať si vezme dovču a mamce řekni, že prvních 14 dní s tebou bude manža a pak že uvidíš, jestli budeš potřebovat pomoc. Snad to pochopí, ne?
A třeba to nakonec dopadne i tak, jak píšeš. Mamka ti bude pomáhat a ty budeš ještě ráda. Já ze začátku hoooodně uvítala, když manžel vařil, myl nádobí, uklízel.... než si zajedeš s miminkem takovej režim, abys stíhala, tak to chvilku trvá. Tak mamču využij, když se nabízí a je to!!!!
Přeju pohodový zbytek těhu, co nejméně bolestivý porod a pohodový miminko. Effka a Viktorka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka