Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mila Bestyjko a Domculko,
jejda holky, ja sem z vas normalne uplne namekko!!!!! :c:
Citim i na tu dalku, jak si male maximalne uziiiiiiivaaaaas ........ :\x: :girl: Jejda, to je tak krasny!!!!!!!!!!!!!!!!! :one: :c: :h: :h: :h: :h:
A ze mas respekt - na Domckulku jen sahnout - tak to naprosto chapu .... mne stacila v porodnici 3kilova Lucinka a klepala sem se jak ratlik, takze mit doma jeste mensi prdelku - tak se asi strachy uplne pocuram ....... :c: :s:
Ale neboj - vsak ona Ti rychle povyroste, beruska malusenka - no jenom si ji uzivej co to jde (ale to ja vim, ze to u Tebe bude "absolut no problem" ) :one: :h:
Jeste naka poznamka k tomu psani:
Tyyyyyyyyyy blaaaaaaaaaho - mamino - Ty odsavas v noci 3 dcl mlicka, jo???? :jawdrop: :00: Tak to teda nestiham protacet ani panenky - to jsi opravdu velkomlikarna - s takovou bys mohla klidne brzy otevrit nakou mlecnou fabriku, co??? :s:
Nebooooooooooooj, ono to prejde. ;) Ja mela taky ze zacatku mlicka dost a furt sem musela odsavat (a taky sem mela jednu dobu hodne slusny zasoby svyho MM v mrazaku!), ale pak to casem nastesti preslo. No byla sem rada - pac uz hrozilo, ze budem muset poridit snad novej mrazak ci co!!! :!k:
No ty hlavne ale davej bacha, at se to tam Domculce nejak nesrazi - pac ty retence mlicka boli ne jako jeden cert, ale rovnou jako cely mancaft certu!!!!!! }:) }:) }:)
Mam z vas normalne fakt radost :\x: :qu: :\x: :qu: - a Filipek si to jak vidno taky moc uziva - preju vam, at to hlavne vydrzi a maj se radi - ty prdelky tvoje. Stejne skvely, ze se vam tak povedli ... :cc): + :girl:
Mejte se paradne a uz vas nebudem zdrzovat - jiste mate doma fikot a vse vzhuru nohama. Tak utikej za tou svou princeznickou a dej ji za nas sladkou pusenku, jo??? :c: :h: A Filipkovi posilame taky mlaskanec - aby nezarlil. ;) :c:
teta SHARANE+uz pulrocni LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka