Přidat komentář

Ahoj Natálko a Danečku :a:
Nejdříve vás s Kristýnkou moc zdravíme a děkujeme za zajímavou anketku - vážně se ti moc povedla :qu:
1) Jsem sice hotová, protože poslední dobou dostávám opravdu zabrat, ale šťastnááááá, že tu naší prdelku mám :girl: a popsat to ve třech bodech je těžký... pokusím se to nějak shrnout - a) jsem šťastná, že jí máme :c:
b) jsem šťastná, že je zdravá :c:
c) každý její pokrok, úsměv... mě dělá šťastnou, často dojetím pláču - naposledy včera, kdy se začínala smát nahlas a začínalo to znít, jako smích... :h:
ale tři bodíky je malinkato, je toho tolik, co mě dělá šťastnou... třeba každý plně odkojený den...
2) nejvíc mě trápí:
a) neutišitelný pláč, když nevím, CO se děje a co mám dělat, nebo když jí nemůžu pomoct (třeba u dr na očkování a tak)
b) momentálně bojujeme s kojením, ale to by bylo na dlouho
c) když je rozmrzelá a já nevím, čím jí rozveselit
3) Nejvíc mi pomáhá přítel - jenže je od rána do večera v práci, tak spolu koupeme, občas Kristýnku pohlídá, když něco dělám a tak. Taky mi pomáhá rodina - máma si sem tam Kristýnku vezmě na procházku, nebo nám uvaří nějakou baštu...
4) Spím, naložím se do vany a odpočívám a nebo se zhroutím k počítači, čtu si... nebo se snažím věnovat svým koníčkům
5) Péče o Kristýnku mi zabere většinu dne, takže ho v týdnu zanedbávám - večer jsem unavená, tak toho se mnou moc není, ale naštěstí je rozumnej a chápe to - jsem tu celé dny sama, Kristýnce se musím plně věnovat, uklízím, žehlím... obědy vozí v týdnu miláček, tak naštěstí nemusím vařit, jen o víkendech, denně chodím s kočárkem na procházky... ale snažím si s ním alespoň povídat - jak bylo v práci, co se děje všude okolo, zajímám se o jeho problémy... komunikujeme spolu hodně, ale většinu dne strávím péčí o miminko, to se o sebe samo nepostará
6) Intimní život??? Co to je??? Jasně, že to Kristýnka změnila od základu, vždycky vytuší, že bych si dala říct a jako na potvoru nechce spát a usne až po mě :s:
7) Teď si užívám miminka, i když se chvilkama docela těším mezi lidi a na nové informace, mateřská je na mozek fakt mazec. Ale do své staré práce se vrátit nechci :n: a rozhodně tam nespěchám - chci být s kristýnkou co nejvíc a užívat s ní, co to půjde :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka