Přidat komentář

1. šťastnou mě dělá každý moment s Elenkou :\x: . Když ji vidím s tatínkem, který ji miluje :h: . A tou nejkrásnější odměnou je její úsměv :c:
2. Nejvíce mě potrápí, když malá pláče a já nevím proč. Nebo, když pláče, já vím proč, ale nemůžu jí pomoct :§)
3. Tak ten největší pomocník a nejšikovnější je tatínek :c: :one: . Dále moje teta (ta má 18 měsíčního chlapečka, je to její třetí miminko, proto se na ni obracím s každým banálním dotazem :///: ). A taky babička (potenciální tchyně ;) ), ta nám malou hlídala i dvakrát přes noc, když si šli mamka s taťkou povyrazit :\x:
4. Někdy jsem si šla s malou lehnout odpoledne, ale to se nám v poslední době vůbec nedaří :n: , protože přes den špatně spí :00: Jinak jsem neustále s ní, tak si nejvíc odpočinu večer o půl osmé, když ji položím a v klidu si popovídáme s přítelem :h: nebo si zabrouzdám po netu :s:
5. Snažím se ho nezanedbávat a dělím lásku mezi oba :c:
6. Intimní život????Co to je???? :? :s: No co si budem nalhávat, už to není co to bývalo. Není na to čas a někdy ani chuť. Přítel teď hodně pracuje a já lítám kolem malé, tak jsme vždycky večer rádi, když se k sobě přitulíme a spokojeně usneme :'zz): :c: Někdy se zadaří a nějaká ta chvilka na nás výjde, ale už to zdaleka není tak často jak to bývalo před otěhotněním. Ale jinak na sex jako takový si po porodu nemůžu stěžovat.....možná bych řekla, že je to i lepší.....ale bohužel ten čas nám chybí ://:
7. Vzhledem k tomu, že jsem vychovatelka ve školní družině :00: mi ta práce opravdu nechybí :n: :s: . Užívám si toho našeho drobečka :h: zatím bych nic neměnila :w: Ale kdo ví jak budu mluvit za rok, že :s:

Moc pěkná anketka Natalko :qu: ...těším se na hodnoceníčko :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky