ten je moc dobrý na pekanový koláč nebo na zmrzlinu nebo na palačinky. Jenže do každého sirupu se dává cukr, do medu ne (my dostáváme domácí, kde nejsou ani antibiotiky ani cukr). Takže v tom je rozdíl, ale má antiseptické účinky, tak nevím, nevím... Jinak med je dobrý na popraskané rty nebo na velmi suchou pokožku. A navíc je moc dobrý. My ani cukr doma nemáme, max. když se chystám péct buchtu (ale i tam dávám med), a nebo v malých sáčcích, když někdo přijde na kafe. :§:
In reply to A co javorový sirup? by Macík
ten je moc dobrý na pekanový koláč nebo na zmrzlinu nebo na palačinky. Jenže do každého sirupu se dává cukr, do medu ne (my dostáváme domácí, kde nejsou ani antibiotiky ani cukr). Takže v tom je rozdíl, ale má antiseptické účinky, tak nevím, nevím... Jinak med je dobrý na popraskané rty nebo na velmi suchou pokožku. A navíc je moc dobrý. My ani cukr doma nemáme, max. když se chystám péct buchtu (ale i tam dávám med), a nebo v malých sáčcích, když někdo přijde na kafe. :§: