Přidat komentář

In reply to by Veru5

fakt vedle :) Na ten hřbitov jsme taky zašli, ale protože tam leží můj nevlastní táta. Jinak jsem si ani nevšimla nějakého parčíku. My tam jezdívali na inlinech, když jsme přijeli z práce, a bylo ještě teplo a světlo, tak jsme jeli na Ládví, dali jsme si pivko a tak :)
Jo, ten zimák je fakt hned vedle plavečáku, se divím že jsi to nevěděla :s:
Ovšem teda to je dost slušná cena za plavčo, těch 70 Kč. V těch Průho to stojí 120 Kč na hodinu. I tak je to furt lepší než ten kurz, že jo... Já ještě uvidím. Teď jsem přijela z práce, a jdu zítra a ve čtvrtek, tak uvidím, jestli se někam dostanu. Ve středu jdu zase na ultrazvuk, takže možná bych něco vymyslela na tu středu, když už budu muset z domova.
Tak to jsi teda měla fakt problémový vstup do těhu, co? Člověk je nakonec rád, že je všechno v pohodě - ťukám na zuby. Já se taky těším, že si přečtu nějaké knížky, kamarádka mi něco půjčila, tak uvidím. Mám ještě i nějakou práci doma, tak až si udělám tu, budu moci číst. Taky jsem pracovala dost dlouho, takže se teď vyžívám v tom, že nebudu muset. Ale je to síla, kolik času člověk tráví v práci, že jo? Mě to ale bavilo, mě ta práce naplňovala, tak jsem ten čas i ráda obětovala.
Takže taky uvažuješ, že pak půjdeš na polovičák? Já nad tím také přemýšlím, na druhou stranu si říkám, že je ještě čas, že teď budu mít jiné starosti. Taky si vezmu ty tři roky, dva jsou málo. A co já vím, třeba bude další mimi, a bude to víc :)
My už máme kočárek bloklej asi 2 měsíce, protože jsem chtěla loňskou kolekci - co se týká barvy, takže jsme ho museli co nejdřív objednat. Postýlku a ostatní už máme, dostala jsem toho strašně moc od ségry. Ale s tím oblečením jsi mě fakt pobavila, jsme na tom stejně. Taky mám spoustu body, takže jak teď budu víc doma, tak to chci vyprat, setřídit podle velikosti, tak uvidíme :) Jinak do postýlky už taky výbavičku mám, takže fakt jen asi budu dolaďovat. Dost jsem toho podědila po synovci, takže jsem tím hrozně moc ušetřila. Ale řeknu ti, měla jsem možnost nakoupit pár hadýrků ve Švajcu u ségry, a tam je to o dost levnější než tady... Fakt nechápu, proč je to tu tak drahý... Mi jdou kolikrát oči šejdrem :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka