Přidat komentář

In reply to by Lékor

jj, to teda jsou borci, měli by radši sbalit diplomy a jít rovnou pracovat na jatka! mají zodpovědnost za naše zdraví a životy a plácaj to neuvěřitelně...
haha, tak to podle tvýho popisu vypadá, že jste bydleli za rohem. kousek od nás je bývalá Včela, ted Norma, hospoda na růžku a vedle barák s doktorama, kam se tenhle týden chystám na obhlídku na nahlášení mrnouska. Ale co jsem se dívala do Mapy, tak Šimůnkova je ještě přes tu jednu velkou ulici, každpádně fakt kousíček.. My chodíme občas na ten hřbitov na procházku, v pravé části je tam hezkej park..no a páč je to kousek...tak proč ne, jsme praktický.. :one: :s:
dost jsi mě pobavila s tím bruslením, bydlím tu už nějakej ten rok a fakt jsem netušila, že se tady dá bruslit :00: no, tak příští zimu si to dáme..jinak jsem si už volala do letnan, tak můžu chodit plavat od 7-9 za vstupné 70 kč, což je paráda! jestli se zítra vyhrabu včas, tak si dám pár bazénků s brejličkama, už se těším, až se protáhnu, mám ze sebe pocit, že jsem vepřík..dřív jsem se daleko víc hejbala, tancovala břišní tance několik let, ale ted mám strach, kvůli tomu špinění, tvrdnutí břicha a pak celej první trim jsem se strachovala a moc se nezatěžovala, abysme o mimi nepřišli. je to blbý, člověk si na ten pohyb zvykne a pak se najednou cejtí neohrabaně a do toho jak se tloustne.. nerada bych skončila jako špekoun :n:
no, pokud pracuješ na půl, tak je to celkem dobrý, ne? já jsem už 2 měsíce doma..kvůli těm problémům..navíc jsem měla ještě operaci začínajícíhou karcinom čípku, takže na sebe musím dávat větší pozor..no, v práci jsem ale beztak byla denně deset hodin, takže jsem toho měla fakt až nad hlavu, byla vystresovaná..ted si užívám klidu, čtu si věci ohledně miminek, kdybych pracovala, neměla bych na to absolutně čas. a máš pravdu, kariéra jde stranou, už nechci takhle moc pracovat, ono by to ani nešlo - vrátit se v 7 večer domů a začít s péčí a výchovou mimi. akorát vůbec nevím, co budu pak na ten poloviční úvazek dělat..?? No, radši na to ted nemyslet, máme na to ještě tři roky. o jakou variantu si zažádáš ty?
jinak my máme vybranej kočárek i postýlku, ještě to musíme koupit, objednala jsem cez net i hypoalergenní peřinky, povlečení s atestací na přírodní bavlnu, zavinovačku a fusak s malym medou, kterej má fakt ofinu :///: ..pár oblečků mám taky, ale asi už to budu muset začít nějak sumírovat, aby to mělo hlavu a patu, vždycky něco uvidím a koupím, takže mám asi tunu bodíček a k tomu žádný mikinky a trička. a jak si stojíte s výbavičkou vy? :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka